Re: Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Gerbiamoji Daiva,yra išeitis pasidaryti,kad nerasytu amžiaus limitas,lyties ir bus ramu Nereikės jums kovoti su vaikais kaip sakote,kad tik tokie raso bei neteks blokuoti gal butu paprasčiau?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Gerbiamoji Daiva,yra išeitis pasidaryti,kad nerasytu amžiaus limitas,lyties ir bus ramu Nereikės jums kovoti su vaikais kaip sakote,kad tik tokie raso bei neteks blokuoti gal butu paprasčiau?
Ola, tau galiu pasakyti tik tiek, DUSK **** SENA ****! ir dar... MIRSI VIENATVĖJE, nes joks savęs gerbiantis vyras net nežiūrėtų į tavo pusę p.s. galite manyti, koks aš niekšas, kaip galiu kalbėti su moterimis nemandagiai... o vat galiu, aš gerbiu moteris... gerbiu MOTERIS, o ne dalbajobes kurios nė trupučio nevertos pagarbos
Kad ir kokia moteris būtų, bet ji moteris, pas ją nekaba tarp kojų, tad drįsčiau abejoti Tavo pasakymu. Kažkodėl manau, kad jei Tave mestų mylima moteris, tai ją lygiai taip pat išvadintum nors čia žinoma kas kaip išfilosofuos
padariau... nepadeda
nu ką man daryti jeigu aš jaučiu alergija tokiom kaip Ola ir Daiva?? ;DD nu negražu... bet... kodėl aš gražiai turiu elgtis, jei jos negražiai elgiasi?? tipo vyras aš, džentelmenas? turiu būti su visais mandagus ir geras?? nė velnio... bendrauju taip kaip su manim bendraujama manau tai sąžininga ir teisinga...
Pvz., o kodėl tiesiog neignoruoti nepatinkančių asmenų. Tiesiog inmesti paprastą elementarų ignorčiką daug geriau, negu viešai demonstruoti savo apatinius, kas yra daroma šiuo metu ;] - čia atsakymas į klausimą
nu ką man daryti jeigu aš jaučiu alergija tokiom kaip Ola ir Daiva?
As nuo piktu moterų,atsiginu sarkazmu ir šypsena DDD i kalbas nesileidžiu
nu ką man daryti jeigu aš jaučiu alergija tokiom kaip Ola ir Daiva?? ;DD nu negražu... bet... kodėl aš gražiai turiu elgtis, jei jos negražiai elgiasi?? tipo vyras aš, džentelmenas? turiu būti su visais mandagus ir geras?? nė velnio... bendrauju taip kaip su manim bendraujama manau tai sąžininga ir teisinga...
Nebuk prie bandos, buk kitoks. Nors ka as cia patarineju..:DD koks nori toks ir buk
Ele, taip suprantu ignoras geras dalykas... bet jeigu taip ignoruosi, žmonės tai jie ir nesupras... ta prasme... na kvailys, nežino, kad jis kvailys pakol jam nepasako ;DD tai čia panašiai... jeigu pro pirštus visi žiūrės į tokius išsipisinėjimus, tai ir toliau taip išsipisinės... reikia garsiai, griežtai kalbėti... panašiai kaip kai katė pridaro kur kampe, už karšienės ir su snukiu į myžalus ;DD
Net jeigu ir pasakysiu kvailiui, kad jis yra kvailys, jis to nepripažins ir nesupras. Man atrodo, kad tuo atveju, jeigu nusprendi kvailiui nurodyti jo kvailumą, tada jau geriau pasirinkti kitokį bendravimo būdą, be kažkokių banalių įžeidinėjimų, nes bet kuriuo atveju kvailys viešai demonstruoja savo kvailumą, kurį mato kiti, tai nebūtina ir kitam nusileisti iki kvailio lygio ;]
gerai jau gerai, apsiraminu ;DD
Jūsų Košmaras parašė:Ola, tau galiu pasakyti tik tiek, DUSK **** SENA ****! ir dar... MIRSI VIENATVĖJE, nes joks savęs gerbiantis vyras net nežiūrėtų į tavo pusę p.s. galite manyti, koks aš niekšas, kaip galiu kalbėti su moterimis nemandagiai... o vat galiu, aš gerbiu moteris... gerbiu MOTERIS, o ne dalbajobes kurios nė trupučio nevertos pagarbos
Kad ir kokia moteris būtų, bet ji moteris, pas ją nekaba tarp kojų, tad drįsčiau abejoti Tavo pasakymu. Kažkodėl manau, kad jei Tave mestų mylima moteris, tai ją lygiai taip pat išvadintum nors čia žinoma kas kaip išfilosofuos
jo cia tiktu dar pasakymas - nespjauk i sulini, nes paciam gali tekt is jo gert
siaip idomu kas butu jei va du tokie nariai butu negyvenamoj saloj kokius pora menesiu ar papjautu vienas kita ar vis del to kaip nors susidraugaut
Nelabai išeitu,papjauti ,jeigu peilio neturėtu Realu gyli žydra jura pagelbėtu
aš tai plaukčiau, tiesiog plaukčiau kuo toliau nuo gyvenamos salos, net žinodamas, kad tikrai paskęsiu, arba mane suvalgys rykliai, bet vis tiek plaukčiau ;DDD
aš tai plaukčiau, tiesiog plaukčiau kuo toliau nuo gyvenamos salos, net žinodamas, kad tikrai paskęsiu, arba mane suvalgys rykliai, bet vis tiek plaukčiau ;DDD
tai va , vadinas moterys kaltos yra kad vyru gyvenimo trukme trumpesne
tas jau seniai aišku ;DD
Kosmare, nepasiduok piktoms moteriskiu provokacijoms, buk stiprus Yra zmones, kurie kitus tik pikdo, erzina, provokuoja ir kitaip uzgaulioja. Jie liaudiskai vadinami energetiniais vampyrais... Tokiu tikslas ir yra kitus priversti susinervinti. Jeigu tokiam zmogui pavyko tave sunervinti, jis triumfuoja Bet tu gali ir neleisti tam ivykti
reikia nervus kažkaip stiprinti ir kantrybę ugdyti ;DD
butum kaip zmogus, supazindinciau su fainom realiom panelem, kosmare tu musu mieliausiasis
bet deja, aš ne žmogus, o velniai žino kas, tai apsieisiu be realių panelių
??????
dabar aisku...
maniau, reikia realiu santykiu
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams