Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 26
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Tema: Ieškau moters gyvenimui
Reikia moters rimtos, kuri priimtų žmogų tokį koks yra būtų supratinga nepaliktų bėdoje. Paguostų, palaikytu sunkiu metų ir žinoma mylėtų ar yra bent viena tokia tai laukiu ir tikiu, kad atsiras nenoriu likti senberniu visą gyvenimą. Aš esu žmogus be turtų - nes tai nėra svarbiausia svarbu žmogiškumas pagarba meilė.
- Daiva
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Ieškau moters gyvenimui
Arturas parašė:Reikia moters rimtos, kuri priimtų žmogų tokį koks yra būtų supratinga nepaliktų bėdoje. Paguostų, palaikytu sunkiu metų ir žinoma mylėtų ar yra bent viena tokia tai laukiu ir tikiu, kad atsiras nenoriu likti senberniu visą gyvenimą. Aš esu žmogus be turtų - nes tai nėra svarbiausia svarbu žmogiškumas pagarba meilė.
kiek matau, jus megstate isgerti?
kodel iki siol nesate poroje?
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Nelabai, bet kartais tenka. Nes man nesiseka, neturiu nieko lieknas grožio nelabai turiu mažai bendraujantis jautrus. reikia moters kuri būtu su manimi tada ir aš busiu labiau laimingesnis. netraukiu aš tų moterų kaip matau.. arba nesu jų skonio
- epanomi
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Pagal apibudinima tai mamos tau reikia.
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nelabai merginos su kuria galima būtų leisti laiką.. turbūt neatsiras tuščios viltys nes visiems reikia geresnių fainesnių. o aš paprastas nuoširdus ramus geros širdies.
6 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-20 12:11
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- Daiva
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
parasyta- moters gyvenimui. Zodziu, galima suprast taip: esu vyras, nesioju kelnes, maitinkite mane, aptarnaukite mane, tada busiu geras. Nors noriu buti ir blogas kartais/gersiu, rukysiu, pas kitas lakstysiu, nes busiu tvarkingas, apskalbtas ir islygintas/- todel priimkite mane toki, koks esu- nieko nemoku, nieko nedarau, nes tingiu, bet visko noriu gatavo.
8 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-20 12:57 (redagavo GeraširdisSvolačius 2015-01-20 13:11)
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
- OLA
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tai kas nores su tokiu terliotis, kisti i ji sunkiai uzdirbtus pinigus, jai per tiek metu nieko ne ismoko vargu ar nores ka ismokti ir deti pastangas, i toki sukisi tiem pastangu vilciu o toks dar duos i kupra ir nubegs kas kokia sliundra, tai kam tos reikalingas, tegu keicia gyvenima is pagrindu, susiranda pradzioje darba.
- Arvydas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Ei vyruti, pasakysiu trumpai, neturi sansu su tokiu aprasymu nebent atsiras tokia kuri taves gailes, bet abejoju ar myles. Turi uzsiaugint kiausus (netiesiogine prasme) nes moteris reikia valdyt, joms to pasamoniskai reikia, o kuo stipresne moteris tuo stipresnio vyro joms reikia, o siuolaikiniai vyrai silpsta ir bobeja. Buvau as panasus i tave, bet kai sudauze sirdi man supratau savo klaidas ir jas istaisysiu.
- epanomi
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Iseitis labai paprasta.pasidarai pinigu ikrenti i nauja x6. Ir viskas problema ispresta.nereikes net ir zmonos eisi per bobas kaip per kopecias
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
išmoksiu viską ką reikia galvojat lengva darbą rast. čia tik jums.. išmokau tai ką reikia jums svarbi išvaizda ir pinigais paremti tokios ir esat iščiulpti ir palikt. aš pasistengsiu padaryti tai kas būtina
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
darbą rasiu kas bebūtų arba mirsiu jeigu nepavyks.. moku namus tvarkyti apdaila ši tą darbą negausiu nes visur patirtis. Airijoje ką nors padirbsiu po to grįšiu ir bandysiu ką nors jei nevėlu..
- epanomi
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Uzsiregistruok i ukrainos pazintis.dar geriau nuvaziuok.is airijos gryzes.
- Daiva
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
matot, Arturai. Nuosirdziai toki, koks esate, jus gali myleti tik jusu mama.
O i santykius reikia investuoti- laiko, fantazijos, zmogiskumo, bendrauti reikia mokytis, net seksuoti reikia ismokti. Visa tai daroma labai jauname amziuje, o vyresni jau apie seima, vaikus, bendra turta, bendra ateiti, bendrus tikslus galvoja. Visi turi savo problemu, todel svetimu problemu niekam nereikia. Todel reikia tapti savu... ar suprantat?
16 Atsakymas nuo GeraširdisSvolačius 2015-01-20 16:02
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Taip pradžiai nuo merginos pradėt apsilti o ne iskart moters gyvenimui noret,svajoti viskam reik subręsti.Maziau kalbu,daugiau darbu,cia ne bedu turgus,neisklausys nepades,nors buvo per lnk mociutes kurs bernams :DD ieskodavo moterers :DDDD
- epanomi
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Nieko nereikia buk koks esi ir taskas.
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
turėjau merginų laikas turėti ir moterį. investuosiu tik pirma atsiranda kaip nors.. darysiu eisiu
- epanomi
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Rizukuoji pagaut lydeka.kai tau labai reikia nepamatysi spastu.ale ant tiek galva susuka.baisiau uz zole
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nerizikuoju kiek to neieškosiu neverta bent jau man ..jeigu lemta būt vienam tai ir būsiu pati atsiras reikia kažkuom užsiimti sportu.
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 26
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.