Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
- Irena
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tema: Man JIS patinka, bet nebe suprantu JO
- Laura
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Re: Man JIS patinka, bet nebe suprantu JO
Nu jeigu jis su dar 3 klasiokem ten taip pat elgiasi tai atsakymas aiskus.
3 Atsakymas nuo Antanas Patamsis 2015-02-20 21:59
- Antanas Patamsis
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Patikek, i mergaites, kurios daro tiek daug klaidu rasydamos, berniukai rimtai neziuri. Sesk prie knygu dar bent 5 metams, o ne lydykis.
- Pijus
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
O, jaunyste tas grazus metas!
- Edvinas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tas berniukas tau sakė, kad esi tiktai jo. Ir esi, nes svaigsti dėl jo. Tik esmė tame, kad jis ne tavo. Greičiausiai kažkurios gražesnės klasiokės ar tos, kur išvažiavo. (nors ir tuo abejoju) Aišku, siūlyčiau tau padaryti taip - ignoruok jį. Stenkis nekreipt dėmesio, atstumk porą kartų, neprisileisk arti - žaisk su juo. Jeigu sakys kad durna esi ar dar ką, tai pamiršk ir tiek. Jeigu toliau stengsis, kai kurį laiką neprisileisi - tai mirktelk jam. Tai nusišypsok. Pamatysi, nustos dėl kitų svaigt - pradės dėl tavęs. Bet visada turi truputį atstumo laikytis o tada vėl meškerę užmest.
- Laura
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Edvinas parašė:Tas berniukas tau sakė, kad esi tiktai jo. Ir esi, nes svaigsti dėl jo. Tik esmė tame, kad jis ne tavo. Greičiausiai kažkurios gražesnės klasiokės ar tos, kur išvažiavo. (nors ir tuo abejoju) Aišku, siūlyčiau tau padaryti taip - ignoruok jį. Stenkis nekreipt dėmesio, atstumk porą kartų, neprisileisk arti - žaisk su juo. Jeigu sakys kad durna esi ar dar ką, tai pamiršk ir tiek. Jeigu toliau stengsis, kai kurį laiką neprisileisi - tai mirktelk jam. Tai nusišypsok. Pamatysi, nustos dėl kitų svaigt - pradės dėl tavęs. Bet visada turi truputį atstumo laikytis o tada vėl meškerę užmest.
va cia geras pasiulymas
- Dailidė
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Sitas va tai tikrai geras pasiulymas. Nes kitaip visa gyvenima teks tik joti.
Antanas Patamsis parašė:Patikek, i mergaites, kurios daro tiek daug klaidu rasydamos, berniukai rimtai neziuri. Sesk prie knygu dar bent 5 metams, o ne lydykis.
- Rasa
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
va ka reiskia prastas paaugliu uzimtumas... Jei lankytum kanors uzklasinio, arba tikrai ilgiau sedetum prie knygu (mokykliniu), maziau galva kvarsintum del berniuku tokiame amziuje... Tegul berniukai ryja tave akimis, tegul kalbina, bet neleisk sau del to tirpti, nesigadink gyvenimo... Daznai paaugliams atrodo kad jie suauge(nes kunas subrendo) ir vienintelis budas buti pripazintiems tarp bendraamziu yra kuo greiciau susiporuoti ir apie tai visiems pranesti... Jaunutes mergaites, pradeje svaigti del berniuku, nesistebekit kad laikui begant jus viena po kitos uzklups nusivylimai del tu paciu berniuku, nes paaugliai berniukai tik pradeda susipazinti su savo naujom kuno funkcijom , jiems idomu ir daznai butina suzinoti kaip tai veikia kiekviena sutikta mergaite, o jus jau norit amzinos ir vieninteles meiles... Todel nesukit sau galvos del berniuku, tegul jie stengiasi del jusu demesio, tada tapsit jiems idomesnes, tikrai
- Irena
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Ačiū visiems už nuomone Apgalvojau ir nusprendžiau , kad tikrai neverta man dėl JO vargintis..
- Rasa
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Irena parašė:Ačiū visiems už nuomone Apgalvojau ir nusprendžiau , kad tikrai neverta man dėl JO vargintis..
jei tikrai taip galvoji ir elgsiesi, kaip sakai, saunuole !
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Irena parašė:Ačiū visiems už nuomone Apgalvojau ir nusprendžiau , kad tikrai neverta man dėl JO vargintis..
jis tavo bet neilgam. prisilies dar karta padovanos gelyte ar nuves i kavine pamirkses akytem ir vel issilydisi paskui atsiduosi jam i staiga suprasi kad nescia paskui jis paliks tave o tu busi dar viena vienisa mamyte kokiu pilna pazintyse sedi.
- Arvydas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
O kaip su kitomis? Irgi kažką šnibžda? Irgi į žandą pakšteli? Jeigu to nematai ar nežinai, paklausk jų pačių, pvz. tų kurioms skyrė jis dėmesį be tavęs. Jeigu su kitomis tas pats, tai tik manipuliuoja jumis, programuoja būti jo. Bus tada donžuanas arba kozanova. Tai du skirtingi tipai. Donžuanai paprastai grubūs ir jiems svarbu tik vieną kart su moterimis permiegot ir ją pamiršt. O kozanovos, jie paprastai turi daug moterų, santykiai nebūtinai vienkartiniai, bet be vienos moters jie turi jų daug...
- freja
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
mergyt, nebuk naivi.. ir negalvok nuolat apie ji, tada gal suprasi ir ji ir save pacia
- Gerietis
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Pasitaike busimas suteneris ir viskas, o jai to nesupranta mergina, tai kaip sakoma ateitis jos aiski bordelyje
Žinutės: 15
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.