Tema: sirdi veriantys santykiai
Labas. Tokia žiauri istorija, negaliu ir patikėti...
Gyvenome su vaikinu kartu bute - apie 5 mėnesius. Ir beveik visą laiką labai labai nesutarėme. Vakar susipykome ir jis išėjo, nieko nepasakęs, susirinko visus daiktus ir paliko raktus pašto dėžutėj... Na žinoma, aš nuvažiavau iškart iki jo tėvų namų, galvojau jį ten rasiu - nebuvo jo, tačiau pro langą mane pamatė jo močiutė(. Kas keisčiausia - kad su močiute iki to laiko sutarėme puikiai. )
Kai mane pamatė, po 5 min gavau sms, sakančią : daugiau jo neieškok, jis pas tave nebegrįš, traukinys nuvažiavo.
Man buvo šokas skaitant tai, bet nepasimečiau ir paskambinau, klausdama ką nori tuo pasakyti. Pakvietė į namus pasikalbėti, ten buvo ir jo mama. Mes šnekėjomės ir visą laiką aš girdėjau źodžius - kad mes vienas kitam netinkami ir kad jei jis dar kart bandys su manim gyvent, močiutė stos piestu, uždraus sakė ir pan... Taprasme ar čia normalu kad žmonės taip kišasi į santykius?... Vaikinui 28 metai, juk čia visiškai suaugęs, subrendęs vyras... Su pačiu vaikinu pasišnekėjom, kad kuris laikas susitikinėsim kartą į savaitę,, kartu gyvent kol kas vėl iš naujo neplanuojam. Bet kas žino kaip viskas pasisuks?.. Ir jei po poros mėnesių mes vėl norėsim būt kartu, kas tada...? Reiškia šeima mėtys akmenimis ir gali uždraust?.. Siaubinga siaubinga situacija. Jaučiuosi labai pažeminta...
Dar + prie viso to, po pokalbio su močiute, ji neleido man pasilikti jų namuose jo palaukti. Pasakė, kad negaliu aš čia likti.. Pasijaučiau lyg svetimas žmogus.. ( o draugaujame išvis jau 2 metus 7 mėn )
Galima jūsų nuomonių?...