Re: Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Kaip pasakysi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip pasakysi
Barzda sendina..be barzdo tikrai geriau:)
o aš kur jus žinot kad man be barzdos geriau?? žmonės kurie mane tiek barzdotą tiek be barzdos teigia, jog man geriau su barzda, be to aš ir pats su barzda geriau jaučiuosi ir koks skirtumas, kad sendina... jei aš jaučiuosi gerai, ir tai jūsų neliečia, tai koks skirtumas gi? ;DD
Mums tikrai jokio skirtumo:) Tavo pasirinkimas .
Gerai tau ta barzda atrodo, vis kazkuom idomesnis. O is kitos buses gi ne su barzda o su zmogum bedraus.
tai gi vat
kartais yra kaip yra
soglasen...papasha
Man 24 metai, studijuoju Vilniuje. Esu stambaus sudėjimo, 175 cm. Ieškau 1 - 3 metais vyresnės merginos, linksmam, turiningam laiko praleidimui, draugystei, rimtiems, ilgalaikiams santykiams. Išvaizda nėra svarbu (neaukštesnė nei 172 cm). Pageidautini būdo bruožai: meilumas, darbštumas, švelnumas, tvarkingumas, lengvo laipsnio nuprotėjimas kūrybingumas, ištikimybė, supratingumas.... Man jau užteks būti vienam, išsidūkau, reikia rimčiau pradėti žvelgti į gyvenimą, užtikrinčiau žvelgti į ateitį ir pradėti statytis tvirtus gyvenimo pamatus, o juk dviems lengviau tai įgyvendinti nei vienam, tad jei atsiras mergina, kuriai reikia ištikimo, rūpestingo, gero draugo... Laukiu žinučių ir skambučių
sunku cia ka rasti rimtu nera
rasti tai rasi,bet pamatysi,kad tie kriterijai atsisuks pries tave.ir nei viena tau netiks.
Deja, bet čia puiki vieta ne ilgailaikių santykių ieškoti, o vienos nakties nuotykių
Deja, bet čia puiki vieta ne ilgailaikių santykių ieškoti, o vienos nakties nuotykių
kalbi sabloninem frazem. ir kiek jau tu nuotykiu esi suradusi?
sunku cia ka rasti rimtu nera
o kas tu suvoki vyro rimtuma?
Kristina parašė:Deja, bet čia puiki vieta ne ilgailaikių santykių ieškoti, o vienos nakties nuotykių
Aš asmeniškai nieko čia neiškau, ateinu forume pasikoliot ir viskas Bet kiek pasiūlymų esu gavus tai vaje, užtai ir darau tokias išvadas
Konstantinas parašė:Kristina parašė:Deja, bet čia puiki vieta ne ilgailaikių santykių ieškoti, o vienos nakties nuotykių
Aš asmeniškai nieko čia neiškau, ateinu forume pasikoliot ir viskas Bet kiek pasiūlymų esu gavus tai vaje, užtai ir darau tokias išvadas
taip ir nugyvensi nuobodziai be nuotykiu. paskui pasensi ir niekas nuotykiu nebesiulys
Kristina parašė:Deja, bet čia puiki vieta ne ilgailaikių santykių ieškoti, o vienos nakties nuotykių
tas tai jo tik ne rimto
tas tai jo tik ne rimto
ir ka tu veiksi kai surasi rimta? na pamatysi gatveje rimta vyriska vyra ir kokie tavo veiksmai?
Baisu kai,savigarbos neturi moterys Ligita ech kodel tokia rimta ir viena Matyt problema slypi kažkur anapus Gal rimtiems vyrams tu nepatinki tiesiog arba uzimti
cia vien ligones.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams