Re: Kas geriau: šuo ar katė?
Man labiau suo.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Man labiau suo.
Vyras.
100% Šuo. Pirma: šuo žmogaus draugas,ko nepasakysi apie kates (kurios vaikšto kur nori,kaip nori). Antra: šuo nešika namuose,o tai jau pagarba šeimininkui ( ir jo ištempimas į lauką,prasivėdint ). Trečia: nė viena žmona taip džiaugsmingai nepasitiks vyro grįžusio iš darbo, kaip šuo . Ketvirta: Nežiūrint, ar liūdi ar džiaugiesi, sergi ar miršti ,šuo visada su meilę žiūrėdamas,gulės šalia šeimininko kojų (taip parodo atsidavimą šeimininkui). Ir penkta: šuo NIEKADA tavęs neišduos. Tik mes, žmones, sugebam išduoti savo draugus.
kate.
Šuo tikttai šuo
man labiau kates, nes jos tokios nepriklausomos, laisvos, gracingos, paslaptingos.. tik aisku pukai pukai.. ir tulika reik keist..
aisku, kad katinas
Vyras.
vyras tau ne naminis gyvunas
o siaip kate. Sunys per daug sokineja ir neatstoja. As megstu didesnius, tai ju palaidu negalima laikyt.
O katinas sau vaiksto, jis tiek problemu neprikrecia, ant zmoniu nepuola ir siaip toks mielesnis atrodo gyvunas
Šuo.
pastebiu tendencija moterims labiau sunes, vyrams kates...
o jeigu senoje sodyboje norisi išgyvendinti žiurkes ir peles kačiukas ar šuniukas padėtų? ar grubiai su žiurknuodžiais nepageidaujamus svečius išprašyti, kurios priemonės našesnės?
Durna tema. Tai tas pats kaip klaust: kas geriau blondine ar briunete, kava ar arbata.......
Kam geriau?
Kiaule,nes valgoma.Siap,tai suo,kate kazkoks priplaukes gyvunas.
šuo su kate
abu
Geriausiai tai abu turėt, vienas kitam draugai bus, bus linksmiau. Kas mėgsta aktyviai gyvent, yra pats linksmas, tai labai bulterjeras tinka
geriausia - vyras ☺
geriausia - vyras ☺
Kai vaikas atsiranda vyras tampa pagrinde tik del babkiu xD
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kas geriau: šuo ar katė?