Re: vaikinu dovanos merginoms
Ingute parašė:aš meile vertinu pinigais .
kiek kainuoja viena val su tavim?
. ne taip supratot. as manau, kad kai vyras myli, tada jam nieko negaila ir gali kalnus nuversti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ingute parašė:aš meile vertinu pinigais .
. ne taip supratot. as manau, kad kai vyras myli, tada jam nieko negaila ir gali kalnus nuversti
Konstantinas parašė:Ingute parašė:aš meile vertinu pinigais .
Tame ir reikalas, kad tave teisingai suprato.
Konstantinas parašė:Ingute parašė:aš meile vertinu pinigais .
33 metai, o mąstai kaip 16inė...
Pati esi kada nors ką nors mylėjusi? Meilė yra stiprus jausmas, tačiau protą užgožia tik laikinai. Net jei tas laikinai ir 10metis koks.
Jei žiūrėsi į tavę mylinti žmogų kaip į vergą kuris turi pildyti tavo užgaidas, tai ta jo meilė ilgai netvers.
Juolab, kad yra dalykų kurie kiekvienam žmogui yra galimybių riba. Žmogus negali pakeisti savo charakterio, negali fiziškai vienu metu pasiekti kelių visiškai skirtingų tikslų, negali ir neprivalo laužyti savo moralės normų. Prie šito pridėk dar ir faktą, kad kai žmogus dėl tavęs daro viską jis turi teisę to paties tikėtis ir iš tavęs. O apie tokias moterų vartomas nesąmones kaip "jei myli tai pamirš ir neištikybę" išvis nėra ką ir kalbėti.
Galų gale ironiškiausias paradoksas - vyras šokantis pagal moters dudelę VISADA pasidaro jai nebeįdomus. Ir nieko nuostabaus - kam reikalingas žmogus neturintis nei savo nuomonės, nei savo prioritetų, nei savigarbos?
Ingute parašė:Konstantinas parašė:kiek kainuoja viena val su tavim?
Pati esi kada nors ką nors mylėjusi? Meilė yra stiprus jausmas, tačiau protą užgožia tik laikinai. Net jei tas laikinai ir 10metis koks.
Jei žiūrėsi į tavę mylinti žmogų kaip į vergą kuris turi pildyti tavo užgaidas, tai ta jo meilė ilgai netvers.
Juolab, kad yra dalykų kurie kiekvienam žmogui yra galimybių riba. Žmogus negali pakeisti savo charakterio, negali fiziškai vienu metu pasiekti kelių visiškai skirtingų tikslų, negali ir neprivalo laužyti savo moralės normų. Prie šito pridėk dar ir faktą, kad kai žmogus dėl tavęs daro viską jis turi teisę to paties tikėtis ir iš tavęs. O apie tokias moterų vartomas nesąmones kaip "jei myli tai pamirš ir neištikybę" išvis nėra ką ir kalbėti.Galų gale ironiškiausias paradoksas - vyras šokantis pagal moters dudelę VISADA pasidaro jai nebeįdomus. Ir nieko nuostabaus - kam reikalingas žmogus neturintis nei savo nuomonės, nei savo prioritetų, nei savigarbos?
gal tu ir teisus. aš pati suprantu, kad beprasmiška kažko reikalaut, jei vyras neperspektyvus. nu bet tu jaučiu ne ka geresnis. "išsiskyres" "vaika turi" . geru vyru niekas nemeta. o čia tokiu ir nėra.
Žmogau, prostitutei bandai papasakot apie meilę Moterys apskritai neturi tokios biologinės funkcijos, kuri leistų mylėt vyrą, o tu tokiai "tūpai" kalei kažką aiškini
Rytis parašė:33 metai, o mąstai kaip 16inė...
Žmogau, prostitutei bandai papasakot apie meilę Moterys apskritai neturi tokios biologinės funkcijos, kuri leistų mylėt vyrą, o tu tokiai "tūpai" kalei kažką aiškini
tikra meile tik tarp vyru
Nėra kuom pagrįsti savo nuomone, tad imi knaisiotis mano šiukšlėse ir spėlioti remdamasi tuom ką radai? Nepamiršk nusiplauti rankų...
gal tu ir teisus. aš pati suprantu, kad beprasmiška kažko reikalaut, jei vyras neperspektyvus. nu bet tu jaučiu ne ka geresnis. "išsiskyres" "vaika turi" . geru vyru niekas nemeta. o čia tokiu ir nėra.
o kaip suprasti savoka "perspektyvus vyras"? tai vyras tinakmas isnaudojimui?)
Ingute parašė:gal tu ir teisus. aš pati suprantu, kad beprasmiška kažko reikalaut, jei vyras neperspektyvus. nu bet tu jaučiu ne ka geresnis. "išsiskyres" "vaika turi" . geru vyru niekas nemeta. o čia tokiu ir nėra.
o kaip suprasti savoka "perspektyvus vyras"? tai vyras tinakmas isnaudojimui?)
Dar gali naudot žodį "melžimui"
na vaikinukai,man labai idomu pasidare,kokias dovanas dovanojat savo panelems? ir kokiomis progomis jus tai darot? liabai prasau papasakokit man
As nedovanoju nieko jos viska turi , as savo demesi dovanojiu .
Sveikučiai, na paskaičius jusu žinutes tai nekaška įspudis. merginoms meile čekiuku suma vertinama, o vyrai tik demesiu nori lepinti. Tai kokio velnio jūs išviso norite mylimo žmogaus? jei jus paneles akivaizdžiai prašote vaikinu materialių dovanų, jus esat ta žemiausio lygo mergina, su žemiausiu intelektu ir pagarba vaikinu. Kiekviena moteris turi sugebėti pasirūpinti savimi .
Na o vyrai vėl yra visiškai buki ir nemastantys.... jei turi mergina kuria turi išlaikyti ir tam skirti bent puse savo pajamų tai tiesiog būkit vyrai, paaiškinkit situacija, tiesiog keista kaip vyrai perka dovanas ir paskiau dėl jų viesiems draugams skundžiasi , kad jai jis išleidžia per daug. kad jai tik pinigai rūpi.....
Mano nuomone čia yra tokia karusele, merginos nori būti lepinamos o vyrai tiesiog tam neturi galimybes.
Aš pavyzdžiui savo mergina lepinu tiek materialiai tiek dvasiškai, kiekvienas vyras turi palaikyti savo mergima, ja lepinti, ir dovanoti dovanas, nes moteris turi jausti jūsų meile visapusiška.
Aš savo Princesej dovanoju bent kas antra diena gėle, nuperku to ko reikia ir dar daugiau, nors ji man priekaištauja del man išlaidu . bet Aš noriu kad ji jaustu meile visapusiška . ir linkiu jums visiems kad butumėte laimingi, kas dovanodami tik jausmus kas tik prašydami dovanu tereikia rasti tikra antra puse.
Sveikučiai, na paskaičius jusu žinutes tai nekaška įspudis. merginoms meile čekiuku suma vertinama, o vyrai tik demesiu nori lepinti. Tai kokio velnio jūs išviso norite mylimo žmogaus? jei jus paneles akivaizdžiai prašote vaikinu materialių dovanų, jus esat ta žemiausio lygo mergina, su žemiausiu intelektu ir pagarba vaikinu. Kiekviena moteris turi sugebėti pasirūpinti savimi .
Na o vyrai vėl yra visiškai buki ir nemastantys.... jei turi mergina kuria turi išlaikyti ir tam skirti bent puse savo pajamų tai tiesiog būkit vyrai, paaiškinkit situacija, tiesiog keista kaip vyrai perka dovanas ir paskiau dėl jų viesiems draugams skundžiasi , kad jai jis išleidžia per daug. kad jai tik pinigai rūpi.....
Mano nuomone čia yra tokia karusele, merginos nori būti lepinamos o vyrai tiesiog tam neturi galimybes.
Aš pavyzdžiui savo mergina lepinu tiek materialiai tiek dvasiškai, kiekvienas vyras turi palaikyti savo mergima, ja lepinti, ir dovanoti dovanas, nes moteris turi jausti jūsų meile visapusiška.
Aš savo Princesej dovanoju bent kas antra diena gėle, nuperku to ko reikia ir dar daugiau, nors ji man priekaištauja del man išlaidu . bet Aš noriu kad ji jaustu meile visapusiška . ir linkiu jums visiems kad butumėte laimingi, kas dovanodami tik jausmus kas tik prašydami dovanu tereikia rasti tikra antra puse.
Sveiki "Forumieciai"!
Zinau, kad cia kalba eina apie dovanas merginoms, bet noriu pakalbet apie dovanas kolegai darbe.., noriu isgirst jusu nuomone..
Atsitiko tokia istorija.., pasveikinau kolega Nauju Metu proga, jis ta dovana prieme, padekojo, atrode viskas norm., taciau iskart kita diena jau Naujais Metais ateina pas man i kabineta traukia mano padovanota ta dovana ir sako **** man davaj daugiau nebebendrausim, as per sita dovana susipykau su mylimu zmogum.. Pizdecas juodas, nieko nepaaiskines trenke durim ir isejo, nesupratau, kas nutiko, juk nieko as jam tokio nedovanojau, del ko cia buvo taip susipykt..,( buvo ideti saldainiai, kvapas masinai, raktu pakabukas ir muilas). Tai, nesitikejau tokios reakcijos is kolegos, nenorejau nieko izeisti, bet nemanau, kad su tokia dovana galejau ka nors izeisti. Taigi, ka manot, kas cia per nesamone buvo..? A cia koks gal kolega nesveikas, ar galejo jo mergina supykt del tokios nesamones..? Ka manot? Dekui
Sveiki "Forumieciai"!
Zinau, kad cia kalba eina apie dovanas merginoms, bet noriu pakalbet apie dovanas kolegai darbe.., noriu isgirst jusu nuomone..
Atsitiko tokia istorija.., pasveikinau kolega Nauju Metu proga, jis ta dovana prieme, padekojo, atrode viskas norm., taciau iskart kita diena jau Naujais Metais ateina pas man i kabineta traukia mano padovanota ta dovana ir sako **** man davaj daugiau nebebendrausim, as per sita dovana susipykau su mylimu zmogum.. Pizdecas juodas, nieko nepaaiskines trenke durim ir isejo, nesupratau, kas nutiko, juk nieko as jam tokio nedovanojau, del ko cia buvo taip susipykt..,( buvo ideti saldainiai, kvapas masinai, raktu pakabukas ir muilas). Tai, nesitikejau tokios reakcijos is kolegos, nenorejau nieko izeisti, bet nemanau, kad su tokia dovana galejau ka nors izeisti. Taigi, ka manot, kas cia per nesamone buvo..? A cia koks gal kolega nesveikas, ar galejo jo mergina supykt del tokios nesamones..? Ka manot? Dekui
Santykiams reikia tokių visokių išbandymų. Žmonės turi gilėti ir būti kartu ne tik kūniškai, bet ir dvasiškai. Ši situacija visiems tiesiog pasitarnavo...
geriausias variantas iskart vietoje suspardyti kolega.juk jei as avarija padarysiu poto kai tu man padovanosi milijona,nekaltinsiu taves :)jis neteisus ir reikalauk jo mylimo zmogaus nakciai
Pritariu "Forumo Liute"..! Suspardyt ir isvaryt nachuj is kabineto reikejo.. Bet nzn ar galeciau reikalaut to jo mylimo zmogaus.. Kadangi, pries Naujaka jis man sake, kad vaziuos pas koki tai drauga sutikt Nauju, o iskart po Naujako jisai grazino ta dovana.., tai as pagalvojau, kad jo tas mylimas zmogus galejo gal but tas draugas pas kuri isvaziavo..
Nu cia **** jau gal as fantazuoju..?
toks ir mylimas jei jis dovanoja o tas dar ir supykt sugeba. viesai pakarti !!! :)nu cia gal as fantazuoju
Ne taip supratai.., Cia as ji pasveikinau su naujaku, padekojau uz paslauga, o jisai man grazino ta dovana.. Tai pagalvojau, kad jis buvo isvykes pas kazkoki drauga ir tas uzmate ir jam skandala uzkale, todel man ir pasake, kad per mane susipyko su mylimu zmogum.. Gay supranti daba..?
jo,senai supratau porto persipratau dabar vel susipratau.tai jo vardas zydrunas?
padovanok jam dezute su dainele "Du gaideliai"
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → vaikinu dovanos merginoms