Tema: Kokia muzika patinka...
Dabar klausausi...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia muzika patinka...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Dabar klausausi...
Nely Paltiniene - Tu ateik i pasimatyma...
DAFT PUNK - Instant Crusk
https://www.youtube.com/watch?v=208ZGgcgwi4&list=RD208ZGgcgwi4#t=7
manau, kad kiekvienam patinka tokia muzika, kuri atspindi (įgyvendina, realizuoja, paryškina, sustiprina) klausančiojo tuomet išgyvenamus jausmus. O laikui bėgant, tai bus muzika, kuri prikelia atsiminimus apie kažkada patirtą laimę
todėl daugumai agresyviai nusiteikusių žmonių (nori kažką griauti, sunaikinti, kovoti bet kokiomis priemonės) patiks metalas ar pan. destruktyvi muzika.Romantiškai nusiteikusiems - dar kita.i r pan.
tačiau visada labai patartina paklausyti kitų mėgstamą ar rekomenduojamą muziką. Už ką ir labai vertinu šią svetainę. Nes pastoviai virti savo sultyse - sąstingio požymis (tai tik mano nuomonė).
Anna, Anna.... Ir kam tie atsiminimai? as klausau visokios muzikos tiesiog savo emocijos pazinti geriau, bet subendrinus tai man muzika yra grynai emocinis slamstas dazniu rinkinys suteikiantis busenas, is to iseina kad ir priemone pakeist busenai kaip ir visi daiktai gyvenime myliu jus visus!
kaip tai kam? )))
atsiminimų būna... gražių ir visai nesusijusių su konkrečiu asmeniu. atsimenamos emocijos ir tiek.
o tas "emocinis šlamštas" valdo visus. net ir vyrus.
Anna, kas valdo savo demesi to nevaldo niekas jeigu tau reikalingi atsiminimai del ju grozio, tai tu esi busenu ieskotoja, tau tiesa neidomi as jei pakaifuot noriu tai as geriau pats sukuriu sau pati nuostabiausia ivyki savo fantazijoje, bandau isgyventi negyvenamoj saloj kaip kruzas ar nukeliauju demesiu i aliaska ir kovoju ten del islikimo
Muzika ir liks muzika...
nes muzika yra muzika
...a la Mao stil...
music is what we are living for
Russkii shanson
Anna, kas valdo savo demesi to nevaldo niekas jeigu tau reikalingi atsiminimai del ju grozio, tai tu esi busenu ieskotoja, tau tiesa neidomi as jei pakaifuot noriu tai as geriau pats sukuriu sau pati nuostabiausia ivyki savo fantazijoje, bandau isgyventi negyvenamoj saloj kaip kruzas ar nukeliauju demesiu i aliaska ir kovoju ten del islikimo
nematau didelio skirtumo tarp mūsų - tau laimę suteikia fantazija, o man - muzika nors geriausia derinti muziką su fantazija
kodėl man neįdomi tiesa? įdomi, tik jei ji vis ta pati ir ne pati džiaugsmingiausia, tai stengiuosi pernelyg joje neužsiciklinti. kai kurie nuo ryto iki vakaro kartoja mantrą - gyvenimas Lietuvoje blogas (nors jei labai realiai ir teisingai vertinti - tikrai ne visiems ir tikrai ne pats blogiausias). O galima šios mantros nekartoti, o muzikos pagalba jaustis laimingai. O paskui, žiūrėk, toje būsenoje gali gimti sprendimas kaip gyvenimą Lietuvoje pagerinti (nors vėlgi... jei klausytis agresyvios muzikos, tuomet galima gyvenimo blogumą užtikrinti tiek sau, tiek aplinkiniams...)
Man buve, kad norisi galva i siena padauzyt...
Paklausai taip vad.agresyvios muzikos ir praeina..
vadinasi gali isakyti kai reikia.:)
Russkii shanson
tvoya samaya luchshaya shanson pesnya
mnogo est nravitsa grupi butyrka,bumer,Michail Krug....
Sargis parašė:Anna, kas valdo savo demesi to nevaldo niekas jeigu tau reikalingi atsiminimai del ju grozio, tai tu esi busenu ieskotoja, tau tiesa neidomi as jei pakaifuot noriu tai as geriau pats sukuriu sau pati nuostabiausia ivyki savo fantazijoje, bandau isgyventi negyvenamoj saloj kaip kruzas ar nukeliauju demesiu i aliaska ir kovoju ten del islikimo
nematau didelio skirtumo tarp mūsų - tau laimę suteikia fantazija, o man - muzika nors geriausia derinti muziką su fantazija
kodėl man neįdomi tiesa? įdomi, tik jei ji vis ta pati ir ne pati džiaugsmingiausia, tai stengiuosi pernelyg joje neužsiciklinti. kai kurie nuo ryto iki vakaro kartoja mantrą - gyvenimas Lietuvoje blogas (nors jei labai realiai ir teisingai vertinti - tikrai ne visiems ir tikrai ne pats blogiausias). O galima šios mantros nekartoti, o muzikos pagalba jaustis laimingai. O paskui, žiūrėk, toje būsenoje gali gimti sprendimas kaip gyvenimą Lietuvoje pagerinti (nors vėlgi... jei klausytis agresyvios muzikos, tuomet galima gyvenimo blogumą užtikrinti tiek sau, tiek aplinkiniams...)
zmogaus kuris siekia tiesios net neveiks kitu kalbos apie xujova gyvenima, o kad sakei nori dauzyt galva i siena ir metalas padeda tai velgi tu daejai iki tos busenos kai norisi dauzyt galva nes tave pagavo bloga busena ir nusprendei ja pakeisti priemone keisti busenai, o tiesos zmogus nedaeis iki busenos dauzyt galvai ir nereiks klausyt tos muzikos, jis tiesiog axujenas
zmogaus kuris siekia tiesios net neveiks kitu kalbos apie xujova gyvenima, " kad sakei nori dauzyt galva i siena ir metalas padeda tai velgi tu daejai iki tos busenos kai norisi dauzyt galva nes tave pagavo bloga busena ir nusprendei ja pakeisti priemone keisti busenai, o tiesos zmogus nedaeis iki busenos dauzyt galvai ir nereiks klausyt tos muzikos, jis tiesiog axujenas
melas, šmeižtas ar provokacija?
čia ne mano žodžiai apie sieną beigi metalą... jo nemėgstu. nebent paklausau (su vaizdu) iš pagarbos atlikėjų meistriškumui ar talentui
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kokia muzika patinka...