Tema: Pyktis
kokia reiksme jusu gyenime tas zodis reiskia..issiliekim dziaugsmeliai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pyktis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kalio miltelių ir magnio nusipirk - ir nepyksi be reikalo.
jokios reiksmes) as nepyktas bet ziaurus ir ramus)
Pyktis - natūralus dalykas žmoguje, kaip ir daugelis kitų dalykų. Nuo žmogaus vidinės kultūros priklauso, kaip jis jį reiškia...
budavo visko bet su metais atėjo supratimas kad geriau na radost vragu to neparodyti geriau išgerti čerka ir švelniai ji pabučiuoti ir tik pasitaikius progai atkeršyti subtiliai kad gerbtu ir bijotu.
Kas do daiktas tas pyktis?
Beatrice parašė:kokia reiksme jusu gyenime tas zodis reiskia..issiliekim dziaugsmeliai
budavo visko bet su metais atėjo supratimas kad geriau na radost vragu to neparodyti geriau išgerti čerka ir švelniai ji pabučiuoti ir tik pasitaikius progai atkeršyti subtiliai kad gerbtu ir bijotu.
Kaip primityvu...
kodėl ??? taip liepia elgtis psichologai aišku keršyti jie nesiūlo bet nejaugi žmogui tai uždrausi jai jis toks saldus tas žodis - kerštas !!!.
Pagal Jurgį ir kepurė...
kodėl ??? taip liepia elgtis psichologai aišku keršyti jie nesiūlo bet nejaugi žmogui tai uždrausi jai jis toks saldus tas žodis - kerštas !!!.
Ir tu jų klausai bei vykdai jų paliepimus net nesusimąstydamas?
Pats žodis kaip žodis, o saldumą jam suteikia sakantysis.
Aš tik teisinuos nors ne jums mane teisti ir mokyti kaip reikia gyventi kad galetum už save pastovėti.jus turite savo budus aš savo.
Aš tik teisinuos nors ne jums mane teisti ir mokyti kaip reikia gyventi kad galetum už save pastovėti.jus turite savo budus aš savo.
Kas ir kur teisia? tiesiog apibūdinau aprašytas teiginys. Ir tiek.
Kalio miltelių ir magnio nusipirk - ir nepyksi be reikalo.
tau reikia tu ir pirk tuos miltelius tamsta Devils
Beatrice parašė:kokia reiksme jusu gyenime tas zodis reiskia..issiliekim dziaugsmeliai
Geduk,jus pats sau priestaraujat..abejoju,jei jus gerbtu ir bijotu,jus nuo to jaustumetes geriau..
gedukas parašė:Beatrice parašė:kokia reiksme jusu gyenime tas zodis reiskia..issiliekim dziaugsmeliai
Kaip primityvu...
Manai? Na tai pasiulyk ka nors subtilesnio ir su fantazija...
Visokiu zmoniu ir visokiu situaciju pasitaiko.Kartais pasitaiko toks zmogeliukas,kuriam spontaniskai norisi gyvam nulupti oda,isdirbti ja ir pasidaryt kilimeli i kuri kasdien galetum sluostytis kojas...Veliau nusprendi,kad neverta tam svaistyt savo laiko...
Vytautas parašė:gedukas parašė:budavo visko bet su metais atėjo supratimas kad geriau na radost vragu to neparodyti geriau išgerti čerka ir švelniai ji pabučiuoti ir tik pasitaikius progai atkeršyti subtiliai kad gerbtu ir bijotu.
Kaip primityvu...
Manai? Na tai pasiulyk ka nors subtilesnio ir su fantazija...
Minčių kryptį pakeisk, transformuok pyktį į linksmesnes mintis. O jei tau kas nors kažką daro, pagalvok ar pats to neišprovakavai. Ką pasėsi, tą ir pjausi.
pikti zodziai daugiau zeidzia,nei pikti fiziniai smugiai...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Pyktis