161

Re: Progressive House

liabz dienas

162

haja smile

163

SVeiki gyvi. Ar buvot Pure Future 2006 Opening? Visai patiko man :-] Šiaip tik nesuvokiama man pvz. kodėl įleidinėjo žmones su džinsais (nedaug tokių buvo, bet vistiek). Jei jau visi baltai tai baltai... smile Muzika tai pakankamai gera buvo, bet man asmeniškai Satoshis labiau patiko.

164

Buvom, buvom...
Siaip nieko renginukas... bet ne tokio tikejausi...  O sviesos efektai tai kaip vidurineje mokykloje per ziburelius.
Zinoma, Stewo pasirodymas buvo labai puikus. Daug negirdetu track listu ir kompiliaciju.
Visumoj mano nuomone sutampa su Daivos. Satoshio tusas buvo nors ir nezymiai, bet geresnis. 

165

Tai kode sake akd neileis.. del to ir navriau kad baltu drabuziu nemegstu 9kelniu cia) tokiu nenesioju ir del to nebuvau.. o jai su dzinsais ileidinejo tai tada ..

166

o i zabiela verta labiau i klp varyt ar vln nelekt????? big_smile neapsisprendziu!!!!!:]

167

Viktorija, esi vilniete, tai negi i Klp varysi ? big_smile

168

siulo big_smile ir seip akcija atrakcija 300km pirmyn 300km atgal big_smile beto gel zabielos galeciau ir dar toliau nuvaziuoti big_smile:D

169

as mieliau i klp.. bet kad nepatinka man tas jo electro.. bet kas patinka kad zmogus pats kuria muzika.. matet filmukus kaip suka belenkaip?

170

man stoga rauna nuo jo robofobijos.. big_smile:D nemaciau..gal gali atsiust nuoroda ar pan... smile :]

171

pasidomesiu nete

172

buciau dekinga big_smile :]

173

jau turiu, pasistengsiu imesti kuo greiciau smile

174

http://www.megaupload.com/?d=D056VWDW

175

thank you :] :*

176

ner uz ka smile
pavyko atsisiusti?

177

nea... ;| kazkas man ten stringa... ;|

178

fok.. negali buti neutral

179

Exite vel Omid 16b!!!!!Bus karsta ir gerai:-Djis mano vienas megiamiausiu dj.Labai daug efektu daro per savo grojima:::140net taip kaip kita dj:::127

180

taip taip smile sy karta nzn ar ateisiu sad kitu reikalu yra sad