Re: Vokietija
o gal yra zmoniu gyvenanciu prie pat Sveicarijos sienos? geriausia prie Baselio. gal kas padetu persimesti i Sveicarija?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Vokietija
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o gal yra zmoniu gyvenanciu prie pat Sveicarijos sienos? geriausia prie Baselio. gal kas padetu persimesti i Sveicarija?
Dainius parašė:arba is Rostocko i Saarbrückena ~900 km irgi nelabai kas nores vaziuot
pasidalinkit adresais ar yra Saarbruckene viesnamiu? tik ne miesto pakrastyje o kur nors arciau centro. girdejau ten 3 viesnamiai yra bet visi pakrastyje. kokia dabar situacija ar jie veikia ar uzsidare?
yra cia tu puffu pilna, tikrai ne 3, daugiau:) ir visi veikia:) nezinau as tiksliu adresu, galeciau parodyt tik:))) esi buves Saarbrückene?
Vaziuokit visi cia:D I bavarija bus geriausia iseitis:D
yra cia tu puffu pilna, tikrai ne 3, daugiau:) ir visi veikia:) nezinau as tiksliu adresu, galeciau parodyt tik:))) esi buves Saarbrückene?
taip esu ir ne viena karta. netgi maudziausi Saar upeje o paskui kai pamaciau kiek ten gamyklu palei upe daugiau ten nebesimaudau
Vaziuokit visi cia:D I bavarija bus geriausia iseitis:D
ir ka ten veikti toje Bavarijoje? ten tik aplink Miunchena yra veiklos o visur kitur tik kaimai ir miesteliai. na dar kalnai grazus. is kitos puses Bavarija tai puiki stotele persimesti i dar turtingesne Sveicarija nes turi bendra siena
Stiprybės visiems, kas dabar Vokietijoj dėl siautėjančios Friederikės...
Stiprybės visiems, kas dabar Vokietijoj dėl siautėjančios Friederikės...
ka tik vakar is ten grizau) taip ir nesupratau kas ten siauteja?) viskas ten gerai)
Taip, bet mano žinutė rašyta sausio 18. Tuo metu buvo didžiulė vėtra, bent jau prie Göttingen...
kölne jau penki metai,bet lietuvio tai nei vieno nemaciau?
Sveikos merginos! Esu naujoke forume,man 38m. gyvenu prie Wetzlar. Gal yra netoli manes gyvenanciu sauniu, pozityviai nusiteikusiu, draugisku bendraamziu merginu? Mano antroji puse vokiska Butu smagu susipazinti ir sutapus charakteriams bendrauti seimomis
Netoli Hanoverio gal kas yra?
Gal kas susidure su idarbinimo agenturomis, kai ieskojosi darbo svetur, pvz. darbas Vokietijoje
Tik domina ne 10 metu senumo patirtis
Gal kas susidure su idarbinimo agenturomis, kai ieskojosi darbo svetur, pvz. darbas Vokietijoje
esu susidures) bet jusu Jugum linkiu bankrutuoti ir dingti is rinkos) und mit deutsche Sprache ich kann selbst Arbeit finden ihre Agentur ist nur fur dumme Leute
Niekotokio parašė:Gal kas susidure su idarbinimo agenturomis, kai ieskojosi darbo svetur, pvz. darbas Vokietijoje
esu susidures) bet jusu Jugum linkiu bankrutuoti ir dingti is rinkos) und mit deutsche Sprache ich kann selbst Arbeit finden ihre Agentur ist nur fur dumme Leute
Labai teisingai
Labai teisingai
Laimute tu nuostabi)
Laimute parašė:Labai teisingai
Laimute tu nuostabi)
danke Schatz, Du bist süß
Bielefeld
21 regionas arba HH
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Vokietija