Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 28 iš 28
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Ieškau :)
Anna parašė:Laimute parašė:miela Anna, as turejau omeny tiesa...sakyti savo numone nevyniojant nieko i vata. nepagrazinant, nebijant pasakyti...ne nutyleti del sv. ramybes. nepagrazinant ir nepataikaujant. juk jei pav. draugas turi burnos kvapa nemalonu ir dirba su zmonemis, kaip jam to nepasakyti. reikia butinai, nes kiti zmones to nedrista ir paslapcia is jo gal but juokiasi. geras draugas turi sakyti tiesa be pagrazinimu.
Blogas burnos kvapas, moteriai - psžaatų kvapas ir pan. - tai vienodai priimami dalykai ir pilnai sutinku. ir jievlengvai pašalinami ! sutinku pilnai, kad kiališkai tylėti ir už akių kikenti - žema.
o dėl kai kurių dalykų, ypač „blogas meilužis” ... čia jau labai subjektyvu... įžeidu. čia, jei tuo neabejoji, tai turi vyrui taktiškai padėti arba... tylėtivir nė mur mur... bet tai čia mano grynai teoriniai samprotavimai :-)
geri samprotavimai. reiktu nepamirsti jais ir praktiskai pasinaudoti. svarbiausia nevaidinti , kad gera, jei is tikruju tik seip sau. nesuvaidinti orgazmo.
- Gediminas aš
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Pūkis Baisuolis parašė:Gediminai, manau, tau mažiausiai turėtų rūpėti, ką kaip ir kam aš rašau, juk tavęs tai net neliečia tad... nesuprantu, ko piktniesi
Patariu stuobri netasytas patariu po kol kas.
23 Atsakymas nuo Gediminas aš 2018-05-06 22:03 (redagavo Gediminas aš 2018-05-06 22:09)
- Gediminas aš
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Laimute parašė:Gediminai, tau gera kalbet, kai gerai atrodai ir jau nieko neieskai
Oi ne aš tikrai neatrodau gerai o ir tobulejimui rybu nėra.o ir jo isvaizdai priekaistu neturiu jokiu juk vyras už bezdžione gražesnis ir užtenka.o stai pozityvo jo kalboms truksta.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Gediminas aš parašė:Laimute parašė:Gediminai, tau gera kalbet, kai gerai atrodai ir jau nieko neieskai
Oi ne aš tikrai neatrodau gerai o ir tobulejimui rybu nėra.o ir jo isvaizdai priekaistu neturiu jokiu juk vyras už bezdžione gražesnis ir užtenka.o stai pozityvo jo klaboms truksta.
subres, dar jaunas. ras drauge ir bus pozityvus.
- Gediminas aš
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
As ta puikiai suprantu jam paieskose ir truksta tik pozityvo.
26 Atsakymas nuo Valdas 2018-05-06 22:14 (redagavo Valdas 2018-05-06 22:14)
- Valdas
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Ne prie ko čia pozityvas. Ne pagal pozityvą tinka turėti vaikų, Todėl susipažinti. Jis turi aplinkoje retą tautybę. Klausimas kokia ji.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Gediminas aš parašė:As ta puikiai suprantu jam paieskose ir truksta tik pozityvo.
kazkur tai suprantama...niu ir mane neviltis jau puola, taip ieskau ir nerandu...
- Rudenė
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Gediminas vėl nusiplovė. Die Hoffnung stirbt zulezt, Laimute...
Žinutės: nuo 21 iki 28 iš 28
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.