461

Re: Kvailiausios gautos žinutės/Įrašai "Karštojoje linijoje"

skyrybos zenklus turi visu tautu kalbos. mane tai pralinksmino, nes primine tuometines telegramas. daugiau nieko.

462

sandra (37m. Vilnius)
Sveiki ar yra cia tokiu kurie nesiulo i lova per pirmus du laiskus nors ir mato kad esu istekejusi,ar normalaus bendravimo jau nebuna siemet.

Apie koki "normalu" bendravima ji postringauja? Koks normalus bendravimas gali buti su trim septyniu metu istekejusia boba, sedincia pazinciu saite? Mano supratimu, normalus bendravimas su tokia - pasiusti ja paciu tolimiausiu marsrutu. Tikiuosi, vyras suzinos, ismus jai danti, bet ji vis tiek jam patiks. Kad negales normaliai bendrauti - ne svepluodama, daugiau nesilankys abejotinos reputacijos  vietose, o romiai ir susitaikiusi nes savo kryzeli iki pabaigos, kaip kad baznycioj zadejusi... Suka...

463

nu matai kokia...suka big_smile big_smile
gal ir vyras jos cia? gal per nesnekejimo dienas bendrauja abu rastiskai...- Jonai ar siuksles isnesei?
- Sandra, nepamirsk sviesto nupirkt ! big_smile

464

Vargu...SMS'ais susirasinetu. Cia viena is tu, kuri isimylejo be galo ir be proto, istekejo is meiles, kaip pasakoje buna... Bet jau prabego daug laiko... Gal net du metai... Meiles nebera, bet salia zmogus, su kuriuo neimanoma nei pasikalbeti, nei susikalbeti, nei kas nors sieja...

465

Breinas parašė:

sandra (37m. Vilnius)
Sveiki ar yra cia tokiu kurie nesiulo i lova per pirmus du laiskus nors ir mato kad esu istekejusi,ar normalaus bendravimo jau nebuna siemet.

Apie koki "normalu" bendravima ji postringauja? Koks normalus bendravimas gali buti su trim septyniu metu istekejusia boba, sedincia pazinciu saite? Mano supratimu, normalus bendravimas su tokia - pasiusti ja paciu tolimiausiu marsrutu. Tikiuosi, vyras suzinos, ismus jai danti, bet ji vis tiek jam patiks. Kad negales normaliai bendrauti - ne svepluodama, daugiau nesilankys abejotinos reputacijos  vietose, o romiai ir susitaikiusi nes savo kryzeli iki pabaigos, kaip kad baznycioj zadejusi... Suka...

Butthurt? Ar biškį per durnas suprasti, kad pažinčių ir panašiuose portaluose žmonės sėdi ne vien dėl sekso?

466 (redagavo kristė 2018-05-08 16:38)

Gytis parašė:
Breinas parašė:

sandra (37m. Vilnius)

Butthurt? Ar biškį per durnas suprasti, kad pažinčių ir panašiuose portaluose žmonės sėdi ne vien dėl sekso?

Įtariu, kad nesupranta. Ir iš vis jo reikalavimai moterims - viduramžiški. Ištekėjusi  moteris turi romiai nežti savo kryželį - nes taip liepia bažnyčia. smile)) Kurios siūlo draugystę - tos nepadorios, nes siūlo gi seksą. Bet, kurios nesutinka vienos nakties nuotykiams - tos tai ne pasileidusios, bet pasigailėtinos kvailės ir bailės. Vien žo - visaip blogai. Užsiciklinusio senbernio sindromas.:)

467

:::639

468

Jusu sugebejimas suprasti ironija lyg slubcioja. Ir net kas parasyta tiesiai,  taip pat nelabai suprantat. Kam neaisku ten, tai cia labai rimtai atsakau. Istekejusioms cia ne vieta ir visai nesvarbu, ko jos iesko ar tikisi.
Su savo progresyviomis paziuromis ir padvesit vienisi...

469

Oras nuostabus, viskas klesti ir veši...Na nebūkim tokie aršūs ir pasidžiaukim viskuo. Žmonės miršta, išeina, bet dabar net ir apie gyvūnus ne visi drįsta sakyti žodį dvęsia. Gal tai ir nekaltas žodis, reikės pasidomėt jo etimologija, gal nuo dvasia, bet tuomet sako išleido, atidavė dvasią.

470

Paslaptis parašė:

Oras nuostabus, viskas klesti ir veši...Na nebūkim tokie aršūs ir pasidžiaukim viskuo. Žmonės miršta, išeina, bet dabar net ir apie gyvūnus ne visi drįsta sakyti žodį dvęsia. Gal tai ir nekaltas žodis, reikės pasidomėt jo etimologija, gal nuo dvasia, bet tuomet sako išleido, atidavė dvasią.

mano mociute bardavo, jei mes sakydavom, kad kaciukas ar suniukas mire. gyvuleliai dvesia - zmones mirsta, sakydavo ji. smile

471 (redagavo Paslaptis 2018-05-08 20:51)

Taip, mano mičiutė irgi...Bet tuo metu dar nebuvo, bent jau mano aplinkoje, tokio prisirišimo prie gyvūnėlių kaip kad dabar. Kartais jie žmonėms atstoja vaikus, sutuoktinį, anūkus ir pnš.

472 (redagavo miražas 2018-05-09 13:36)

" Vita (30 m. Vilnius)  po darbų (17 h ) pasivaikščiočiau  :::045 "  ... tai gali ir pavažiuoti, paskristi, o gal neverta eiti? Galima ir pamiegoti. Aš tai pavyzdžiui pastatysiu mašiną aikštelėn, eisiu namo iš jos...ot liuks man bus big_smile

473

miražas parašė:

" Vita (30 m. Vilnius)  po darbų (17 h ) pasivaikščiočiau  :::045 "  ... tai gali ir pavažiuoti, paskristi, o gal neverta eiti? Galima ir pamiegoti. Aš tai pavyzdžiui pastatysiu mašiną aikštelėn, eisiu namo iš jos...ot liuks man bus big_smile

Normali žinutė. Manau ji norėjo pasakyti, kad ieško draugijos pasivaikščiojimui...:::008

474 (redagavo miražas 2018-05-09 14:39)

Paslaptis parašė:

... Manau..

Na taip, mes tik manome smile . Kada nors aš paskraidysiu....po darbo wink .

475

Breinas parašė:

Jusu sugebejimas suprasti ironija lyg slubcioja. Ir net kas parasyta tiesiai,  taip pat nelabai suprantat. Kam neaisku ten, tai cia labai rimtai atsakau. Istekejusioms cia ne vieta ir visai nesvarbu, ko jos iesko ar tikisi.
Su savo progresyviomis paziuromis ir padvesit vienisi...

Kaip tik priešingai, su savo progresyviom pažiūrom mirsim draugų būry. Ne taip, kaip nekatrie davatkos wink

476

reziumė - bet kokia merginos ar moters Karštojoje linijoje parašyta žinutė bus įvertinta kaip kvaila smile

477

miražas parašė:
Paslaptis parašė:

... Manau..

Na taip, mes tik manome smile . Kada nors aš paskraidysiu....po darbo wink .

Žiūrint ką vadinam skraidymu...:::008

478

Anna parašė:

reziumė - bet kokia merginos ar moters Karštojoje linijoje parašyta žinutė bus įvertinta kaip kvaila smile

Didžiojo Vertintojo...:::008

479

wink

480

Paslaptis parašė:
Anna parašė:

Didžiojo Vertintojo...:::008

reiktu temos pavadinima pakeisti. butu miela ir juokingas zinutes ir isradingas, ir orginalias cia pacituoti.