Re: lietuvis ar uzsienetis?ka rinktumete?
Atradau,autore Marija, 20m., rasyta 2006metais. Neitiketina...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → lietuvis ar uzsienetis?ka rinktumete?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Atradau,autore Marija, 20m., rasyta 2006metais. Neitiketina...
Įdomu.
Aš jei bandyčiau su kitataute, tai nebent su angle Anglijoje.
Bet ir lietuvės Lietuvoje gerai. Jei žiūrint patriotiškai.
Man irgi mano lietuvis pats geriausias...Duos Dievas, gal taip ir liks...
To ir palinkėkim.
Jums irgi sekmes ir graziu svenciu...
Ačiū ir tau taip pat.
a vot ir man parupo sita tema intriguojanti istiesu,o jeigu pvz tautybe ne lietuvis o pilietybe lietuvis?tai kuris geresnis?negali gi dvilypumo buti siame reikale?
Man norėtųsi bendrauti taisyklinga lietuvių kalba, todėl ir bendrauju su lietuviu. Dar man svarbu, kad žinotų savo krašto istorijos peripetijas, būtų protingai patriotiškas ir pilietiškas žmogus...
a vot ir man parupo sita tema intriguojanti istiesu,o jeigu pvz tautybe ne lietuvis o pilietybe lietuvis?tai kuris geresnis?negali gi dvilypumo buti siame reikale?
dvilypo ir nebus, nes pilietybe gauni pagal gyv. vieta, o tautybe gauni gimdamas... dar yra tevyne ir gimtine. taip pat skirtingi dalykai.
si tema atsiduoda nacionalizmu. meile neturi nei tautybes nei pilietybes.
Mhm. Ir apskritai, nėra kaimo be savo durniaus. O visą tautą rėdyt pagal vieną pavyzdį apskritai kažkas nenormalaus.
turi turi pvz., lietuvių meilė susijusi tautiniu lietuvių bruožu - valgyti kitą žmogų gyvą ))
Gal zodi meile pakeitus zodziu aistra bus tikslesnis pasakymas...Na durnumas irgi gi neturi nei tautybes,nei pilietybes...
Laimute parašė:si tema atsiduoda nacionalizmu. meile neturi nei tautybes nei pilietybes.
turi turi pvz., lietuvių meilė susijusi tautiniu lietuvių bruožu - valgyti kitą žmogų gyvą ))
A jums, tamsta, nepatinka oralinis?
Man asmeniškai labiau užsienietės patinka nes lietuvaitės pervertina save vaikšto su užriestom nosim ir pagaliais šiknoj
As kazkada is kailio neriausi bandydamas pakabinti marsiete. Bet man neisejo. Dabar draugauju su feja.
Speju rezultatas bus toks pats breinai kaip ir su marsiete nes moterytes turi savisaugos jausma kas su jomis rimtai o kas siaip sau.
Tai kad as rimtai... Manau, kad pavojinga, kai tavo mergina - feja... Vienas sunkiausiai prijaukinamu plesrunu - pantera... Bet ju prijaukintu yra. Nors jos prijaukintos, vis tiek kelia pavoju... O tureti prijaukinta feja dar labiau pavojinga, negu tureti prijaukinta pantera... Apsiginti nuo panteros gali padeti revolveris.. O kas gali padeti apsiginti nuo isiutusios fejos..? Uzkeikimai..? Kas ju zino?
As jai sakau, kad be galo nesveikai didziuojuosi, kad man pavyko prijaukinti feja. O ji atsako, kad jai be galo malonu buti prijaukintai.
Iskart uzbegu uz akiu klausimams, kodel as vis dar cia. Turbut suvokiat, kad man i feju pasauli persikraustyti nera jokiu sansu..? O jai, persikraustyti i musu pasauli, taip pat nera lengva, bet jau nebeilgai liko laukti...
Breinai, nejaugi kortele nuleidai kiek zemiau ? marsiete, feja...kas seks po to?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → lietuvis ar uzsienetis?ka rinktumete?