Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 80 iš 82
- Kristina
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Kunilingas
Laimute parašė:Egidijus parašė:Užvedė žmogus temą, ir štai pasirodė daugelio nebrandumas ir paprasčiausias nemokėjimas ne tai kad kultūringai argumentuotai atsakyti bet kad net bendraut nemokat, tad klausimas kaip išviso sugebat atvirai šnekėtis subtiliomis temomis su antra puse ir t.t.
kalbetis reikia visomis temomis, tik ne kekvienas sugeba praverti burna. niekad nepamirsiu, kaip viena bendradarbe pasakojo, kad jos vyras jai neleisdavo pajudeti sekso metu. tipo, ko cia raitaisi, kaip k****va.
Kalbėtis, kalbėtis ir dar kartą kalbėtis. Jei nepadeda - dar kalbėtis. Na čia beveik teisinga teorija. Bet kartais vienas iš partnerių yra nekalbus. O gali būt kalbus. Ir tada paaiškėja, kad vyrai iš marso, o moterys iš vilijampolės
- Raimundas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Kristina parašė:Laimute parašė:Egidijus parašė:Užvedė žmogus temą, ir štai pasirodė daugelio nebrandumas ir paprasčiausias nemokėjimas ne tai kad kultūringai argumentuotai atsakyti bet kad net bendraut nemokat, tad klausimas kaip išviso sugebat atvirai šnekėtis subtiliomis temomis su antra puse ir t.t.
kalbetis reikia visomis temomis, tik ne kekvienas sugeba praverti burna. niekad nepamirsiu, kaip viena bendradarbe pasakojo, kad jos vyras jai neleisdavo pajudeti sekso metu. tipo, ko cia raitaisi, kaip k****va.
Kalbėtis, kalbėtis ir dar kartą kalbėtis. Jei nepadeda - dar kalbėtis. Na čia beveik teisinga teorija. Bet kartais vienas iš partnerių yra nekalbus. O gali būt kalbus. Ir tada paaiškėja, kad vyrai iš marso, o moterys iš vilijampolės
Kalbėtis visada ir manau galima rasti kokių nors kompromisų... Bet jeigu merginai tai nepriimtina, o vyras nori.. Na tiesiog labai.. Kaip tokiu atveju..
- Leo
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Laimute parašė:kodel vyrai taip isitikine, kad moterims cunnilingus patinka, supratimo neturiu. man persasi isvada, jog jie sprendzia pagal save. kas jiems patiems malonu - turi moteriai taip pat malonuma teikt. klystate !
statistika rodo, kad tik 18 % moteru tai teikia malonuma.
Mane stebina tavo statistika. Maniau, kad daug daugiau moterų patinka. Aš mėgstu tai duoti moterims, kurios laikosi geros asmeninės higienos. Toms moterims aš esu labai entuziastinga ir tada moterys taip pat džiaugiasi, kad ją priima.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Leo parašė:Laimute parašė:kodel vyrai taip isitikine, kad moterims cunnilingus patinka, supratimo neturiu. man persasi isvada, jog jie sprendzia pagal save. kas jiems patiems malonu - turi moteriai taip pat malonuma teikt. klystate !
Mane stebina tavo statistika. Maniau, kad daug daugiau moterų patinka. Aš mėgstu tai duoti moterims, kurios laikosi geros asmeninės higienos. Toms moterims aš esu labai entuziastinga ir tada moterys taip pat džiaugiasi, kad ją priima.
vienos gal ir dziaugiasi, kitos vertina tai, kaip nusizeminima joms. ta prasme...jei jau netgi tai man darei, galetum buti ir mano nuolankiu kilimeliu. kitos gal naudojasi tuo, kad jei tai vyrui labai patinka daryti, naudojasi jo silpnybe savo naudai ir ne del to, kad jai tai patinka, o vyro manipuliacijai.
- Dovis
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Koks dar kunilingas? Lūpos turi būt skirtos viešpaties garbinimui ir giesmėms čia kunigingas turi būt o ne kunilingas
- Leo
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Laimute parašė:Leo parašė:Laimute parašė:kodel vyrai taip isitikine, kad moterims cunnilingus patinka, supratimo neturiu. man persasi isvada, jog jie sprendzia pagal save. kas jiems patiems malonu - turi moteriai taip pat malonuma teikt. klystate !
vienos gal ir dziaugiasi, kitos vertina tai, kaip nusizeminima joms. ta prasme...jei jau netgi tai man darei, galetum buti ir mano nuolankiu kilimeliu. kitos gal naudojasi tuo, kad jei tai vyrui labai patinka daryti, naudojasi jo silpnybe savo naudai ir ne del to, kad jai tai patinka, o vyro manipuliacijai.
Atsiprašau, nesupratau, ką pasakė vertėjas. Ar galime tai aptarti asmeniškai individualiuose pokalbiuose?
- Darius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
atsibodo zmona o gal ji neduoda? o gal pasidare negrazi? O gal atsibodo patenkinti save ranka? tam yra sekso leles malonios ir grazios ir joms galva niekada neskauda. puikios suguloves salta ziemos vakara. bet cia tik suaugusiems. vaikuciai iki 18 metu dar palaukite
- Anna
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
- Edita
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Diskusijos
71 Atsakymas nuo Best in The World 2021-07-27 19:41
- Best in The World
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
vel issigimiliai savo fantazijas forumuose rasineja
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Best in The World parašė:vel issigimiliai savo fantazijas forumuose rasineja
Editai labai aktualu, nes vis traukia panašias temas į viršų.
- Edita
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Fjord parašė:Best in The World parašė:vel issigimiliai savo fantazijas forumuose rasineja
Oi greiciau jums nei man ....Nevaryk ant kitu.
74 Atsakymas nuo Best in The World 2021-07-28 14:12
- Best in The World
- Užblokuotas
- Neprisijungęs
Fjord parašė:Best in The World parašė:vel issigimiliai savo fantazijas forumuose rasineja
Jaunystes hormonai per virsu tryksta
Pagrindinis kontraceptines priemones parduodanciu imoniu ir Valentino dienos pajamu saltinis xD
- Andrius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Žiauriai malonus dalykas laižyti moteriai, bet reik ir moketi, labai noreciau, kad galeciau merginai orgazma vien kunilingu padarydamas
76 Atsakymas nuo Best In The World 2024-01-03 14:59
- Best In The World
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Andrius parašė:Žiauriai malonus dalykas laižyti moteriai, bet reik ir moketi, labai noreciau, kad galeciau merginai orgazma vien kunilingu padarydamas
kas **** su tavim negerai?
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Raimondas parašė:Sveiki,
Turiu nenomaldomą norą tai daryti ir vis neapleidžia tos mintys...Ir man tai patinka tai daryti, jeigu yra proga, tačiau jų būna laaabai retai... Bet neturiu žmogaus kuriam tai galėčiau suteikti.
O gal tai liga kažkokia, kaip manote?
Esu šventai įsitikinęs, kad daryti moteriai kunilingą, suteikti gerą ir malonumą.
grynas satanizmas ...paski visi stebisi kodel 99 % krikscioniu varo i pragara
- As
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
- Arvys
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
80 Atsakymas nuo Best In The World 2024-09-29 13:13
- Best In The World
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 61 iki 80 iš 82
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.