Re: Ar yra kada nors uzklupe darant tai?
jop mane yra uzklupe darant TAI, net dabar geda kad is savo mociutes nusvilpiau sokoladinius saldainius ;D
ajajaji... nukirst tau pirstus uz tokia blogybe !!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar yra kada nors uzklupe darant tai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
jop mane yra uzklupe darant TAI, net dabar geda kad is savo mociutes nusvilpiau sokoladinius saldainius ;D
ajajaji... nukirst tau pirstus uz tokia blogybe !!
ne tik pirstus..........
Priklauso kur uzkluptu....ir kokie zmones ir ka jie sakytu....jai rektu kokie senyvo amziaus zmones tai kitas reikalas jai jaunimas dar kitas......tai vat
nu man dar taip nebuvo,o tai esu dariusi ,net bendrabucio laiptinej,bet uzklupta nebuvau ir pati kazkaip nieko neuzklupau:)
ka darant
Katinas uzklupo.susigedo ir pasisalino
kazkokioj negyvenamoj vietoj vidury lauku nukritom gyvenimu pasidziaugti, ir lemiamu momentu atvaziavo kazkokia bobute su dviraciu.. kodel butent ten ir tuo metu, velniai zino, paziurejo kokia minute, tada mandagiai apvaziavo metro atstumu, tik toldama dar keleta kartu tuo dviratiniu signalu paskalambijo.. buvo visai linksma
dar istorija, nors ir ne mano.. ne pacios geriausios reputacijos rajone uzaugau, nematau kompleksu su tu laiku pazystamais susitikes pabendrauti. tai va, tokia reali prostitute narkomane pasakojo, pasigavau, sako, klijenta, nuejom i krumus, darau as jam oralini.. jauciu, tipo, kazkas negerai.. atsigreziu, o ten stovi uz rankuciu susieme tevas, motina ir jaunesnis brolis.. brolis uz pavadelio suniuka laiko, o tas irgi sedi ir ziuri, priekaistingu zvilgsniu.. knygas jai reiktu rasyti
Taip yra
Mamos draugė buvo užklupusi besimasturbuojant prie kompo...čia gal ir užsiskaito
Mamos draugė buvo užklupusi besimasturbuojant prie kompo...čia gal ir užsiskaito
uoj tu mazas anoniuga
Padejo pabaigt?:D
Taip..., yra užklupe mane jaunystėje,kai dar su ziguliuku("žaibu") miške,keliukyje sustoje...,dziaugemes...,staiga smūgiai su kumščiu į stogą ir balsas..."patraukit mašiną"... Tiesiog tuo metu ir nubaigem... Ir daugiau gamtos nesirinkom... O vat symet per zoline...,einu pro stotele.., žiūriu...,jaunimo pristoje... Stoteleje ant suoliuko vyksta veiksmas(tiksliau gal pauzeje)...,ir girdisi vyriškas balselis "talkos nerei?","krutek,-netingek",toliau merginos balselis kaip ficebooke "nepamirškit,dalintis reikia"..,o jau komentarų,juoko,laikinimu,- tai nesuskaiciuojamai... Bet visi laikėsi atstumo,kad matyt, kad neaptaskytu...
paskaičiau ir tiek prižvengiau
Daugelius manau uzklupia yra
Mane per plauką neužklupo, kai aš masturbavausi.
Marina matyt noretu kad ja uztiktu
Best in The World parašė:Marina matyt noretu kad ja uztiktu
Nesprssk palei save.
.. ir pamaskatavo papais
Marina parašė:Best in The World parašė:Marina matyt noretu kad ja uztiktu
Nesprssk palei save.
.. ir pamaskatavo papais
Taip. 18 metė dukra užklupo, kai aš jos mamą... Sakė, ar galėsi po to ir mane? Sakau, taip, bet pirma eisim mokytis, kad visi po 100 balų iš valstybinių egzaminų būtų. O tada tai atšvęsim.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar yra kada nors uzklupe darant tai?