Tema: Ką geriate šį vakarą?
Pasidalinkim. Galėsim paragauti, kas sudomins. Aš šįvakar geriu Kvietinį alų Utenos Baltas. O jūs?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai 1 2 3 … 118 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Pasidalinkim. Galėsim paragauti, kas sudomins. Aš šįvakar geriu Kvietinį alų Utenos Baltas. O jūs?
Mačiau ruginį alų. Ar ragavai? Kitą vakarą reiks gert. Kvietinis miežinis pasirodo. Buvau patiklus ir nepaskaičiau sudėties. Moterų alus, todėl jį ir geriu
Jei tik barzda nebeaugtų, nereikėtų jos skusti. Kaip sakė kaimynas iš to paties namo: 'Geriu alų vietoj degtinės, kad nieko nenužudyčiau'.
Ne dėl barzdos. Sakė, jį degtinė paveikia elgtis agresyviai, o alus veikia raminančiai. Beje, tarp kitko, Putinas prieš kažkiek laiko nustojo gerti alų.
Jo, kvietinukas šį vakarą pridėjo geros nuotaikos. Jokios politikos, tik užsiminiau trumpai. Tai tu čia rimtai viską išragaut ruošiesi per vakarą. Kas dar ant stalo? Man tai geriau kvietinis nei kažkoks suknistas cukraus tirpalas. Nuo kurio tik pas dantistę dažnai vaikščioti. Nusiperki chromo tablečių, nuo kurio trūkumo būna per daug cukraus valgymo, ir normalizuojasi.
Nemeluok, bijai manęs. Jau tau pašlijo smegenytės. Kaip visada, išgėrei per daug.
Geriau Sumusk sava Bimbala KAUNIETII Bliaddd :DD Spejuu jau 3 turejes :DD Ajj Nxxx Nusibodoo Dergtis bet AS Nemokuu But TOKIUU :PPPPPPPPPPPP )))))
Geriau parašyk, kokie toliau gėrimai eilėje. Aš kaunietis su žemaičių, taip kad nerenkim žalgirio mūšio prieš savus. Tai kam tu dergiesi. Atsipalaiduok. Penktadienis. Gal mergų gražių yra prie stalo, nors žemaitės visos kelia siaubą iš veidų.
Bandžiau atspėti, nes iš Mažeikių. Mesk rūkyt greičiau, kol nenumirei.
Nu Joo jei Kaa TELSIAI netoli Mane Zemaiciuu SOSTINE tipo ) Kaljanas ant zemes Tabakas deja, bet turetuu BUTI Kanapes Zoles pavidaluu :PP )) Bliadd Vardadienis ARTEJA Nezinau KA DARYT :DDD
Ką daugiau per vardadienį - tiktai gert. Vitamino K trūkumas yra rūkymo priežastis. Tabako lapuose jo labai daug. Įkvėpiam su dūmais. Nusipirk Gintarinėj vaistinėj vitamino k kapsulių po 668% vitamino k vienoje kapsulėje ir neberūkysi. Sutaupysi sveikatą ir labai daug pinigų, jei kas dieną rūkai.
OK tava PASAKYMS reisk mest ir ALU Toliau :DDD Vapsie But ar NEBUTI ?????? :DDD
Alaus mesti nereikia. Alus būtinas kaip vanduo. Tik nebūtinus nuodus mesti reikia. Tai rūkant, automatiškai renkiesi nebūti.
Su Frenku sunkiau bendrauti. Su tavim sutarsim.
))) AS Kvieciuu Nekenciuuu Batonuu Nevalgauuu :DDD Siande Valgomi Apyniai Tabokas ir PRIESAI aplink MANEE :PPP )
Tai kas? Tai nieko. Cukraus pudra gavosi iš tavo parašymo. Kiek priešų suvalgei? Nulį?
Kodėl geriat be tostų?
Svarbu gerti. Rėžk tostą.
Tai kad aš negeriau, man nepriklauso. Geriantys tostus sako
Aš jau išgėriau savo tostus. Laikas miegoti.
Puslapiai 1 2 3 … 118 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?