Re: Ką geriate šį vakarą?
Paklausk Valdo, jis juk rašė, kad smegenys poruojasi
Tavo tai subinė poruojasi vietoj smegenų.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 19 20 21 22 23 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Paklausk Valdo, jis juk rašė, kad smegenys poruojasi
Šį vakarą, pigų austrišką alų, kuriuo ėmė prekiauti IKI parduotuvė. 0,69 eur, bet kadangi austriškas, o jų gyvenimo kokybė viena geriausių pasaulyje, tai visai kas kita, nei tokios kainos lietuviškas. Rašo, kad gamina alų nuo 1516 metų.
Laimutė parašė:Paklausk Valdo, jis juk rašė, kad smegenys poruojasi
Taip ir turi būti.
Šį vakarą, pigų austrišką alų, kuriuo ėmė prekiauti IKI parduotuvė. 0,69 eur, bet kadangi austriškas, o jų gyvenimo kokybė viena geriausių pasaulyje, tai visai kas kita, nei tokios kainos lietuviškas. Rašo, kad gamina alų nuo 1516 metų.
Argi tai rodiklis? Prirašo visokių fantazijų, kad tokie lengvatikiai kaip tu pirktų ir gertų. Nejaugi nežinai? Ir kodėl jau jų gyvenimo kokybė geriausia pasaulyje?
Šįryt šampanas, o vakare bus matyti
O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)
Vokietijoj bomzu yra? o as galvojau cia issivysciusi salis
Konstantinas parašė:O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)
Sočiai. Visos išsivysčiusios turi dvi puses. Gerą ir blogąją.
Nuo karo pradžios jų dar ir padaugėjo, nes anksčiau nebuvo tiek gerinančių tiesiog ant gatvės. Kokį alų tai tenka matyti, būdavo, gerinant, bet vodką gatvėje geria atbėgėliai.
Konstantinas parašė:O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)
yra yra geria čia visi ir labai daug jaunų prasigerusiu. Pašalpos geros alkoholis labai pigus. Anksčiau skarbonkes pigiausio alaus kainavo 0.29 EUR pigiausią vodke apie 5 EUR o taromate už vieną priduota butelį nors ir limonado ar vandens butelį gauni 0.25 EUR) tai ko negerti su tokiom kainoms
Šįryt šampanas, o vakare bus matyti
Iš karto matosi kad prabangi moteris) o aš tai kefyra geriu)
Laimutė parašė:Šįryt šampanas, o vakare bus matyti
Iš karto matosi kad prabangi moteris) o aš tai kefyra geriu)
Taip jau gavosi, kad turėjom ką atšvęsti ir pradėjome nuo pusryčių su trupučiu šampano. Vakare į klubą, tai gal kokį kokteilį ir paragausiu.
Blyn reik irgi man kefyo arba pieno tiesiog. Tas irgi gerai sueina.
O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)
Tai Prisijunk prie Juu
Torres 10 + Cola Skanaus Visiems
Darius parašė:Konstantinas parašė:O aš dabar Vokietijoje) 8 val ryto stebiu kaip bomzai geria) daro 0.7 vodkes ant keturių žmonių) širdžiai mielas vaizdelis)
yra yra geria čia visi ir labai daug jaunų prasigerusiu. Pašalpos geros alkoholis labai pigus. Anksčiau skarbonkes pigiausio alaus kainavo 0.29 EUR pigiausią vodke apie 5 EUR o taromate už vieną priduota butelį nors ir limonado ar vandens butelį gauni 0.25 EUR) tai ko negerti su tokiom kainoms
wow
Tai kaa Prisijungiuu prie Neblaiviuu Personazuu ir Siande
Tai kaa Prisijungiuu prie Neblaiviuu Personazuu ir Siande
Kodėl tu ateini čia tik savaitgaliui?
Shameless parašė:Tai kaa Prisijungiuu prie Neblaiviuu Personazuu ir Siande
Kodėl tu ateini čia tik savaitgaliui?
AS Cia TIK Pasirodau Tavee Brangioji Paerzint Begediss Zinoo ir Moka SITA JUK AS tas Begediss Visdar
OK Rytoj Busiuu GERAS Cia Mana Mylimo Erlicko Zodeliai Aisku jum Negirdetas ERLICKAS Turu Joo 4 Knygutes 1 is Juu AUTOGRAFUU
Valdas parašė:Šį vakarą, pigų austrišką alų, kuriuo ėmė prekiauti IKI parduotuvė. 0,69 eur, bet kadangi austriškas, o jų gyvenimo kokybė viena geriausių pasaulyje, tai visai kas kita, nei tokios kainos lietuviškas. Rašo, kad gamina alų nuo 1516 metų.
Argi tai rodiklis? Prirašo visokių fantazijų, kad tokie lengvatikiai kaip tu pirktų ir gertų. Nejaugi nežinai? Ir kodėl jau jų gyvenimo kokybė geriausia pasaulyje?
Viena iš geriausių. Pasižiūrėk valstybes pagal Quality Of Life Index. Kokių fantazijų prirašė? Kad tas alus gaminamas Austrijos įmonės, o iš tikrųjų ne? Aš vertinu skonį pagal kainą. Jis geresnis nei lietuviško.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 19 20 21 22 23 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?