Re: Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
NEED FOR SPEED UNDERGROUND2 wien del tiuningo, jau tiuningu uzsiemu 8metus kazkur nu aisku ir wisos COD dalys xD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
NEED FOR SPEED UNDERGROUND2 wien del tiuningo, jau tiuningu uzsiemu 8metus kazkur nu aisku ir wisos COD dalys xD
total war.nesvarbu kuris
nfs shift
fallout, net dabar aktualu.
fallout, net dabar aktualu.
Žemai lenkiu praplikusia galva. Fallout 1-2 dalis vis dar kartais pajudinu apimtas nostalgijos:)
miou parašė:fallout, net dabar aktualu.
Žemai lenkiu praplikusia galva. Fallout 1-2 dalis vis dar kartais pajudinu apimtas nostalgijos:)
aš tai šiandien new vegas maloniai palošiau.
Donatas parašė:miou parašė:fallout, net dabar aktualu.
aš tai šiandien new vegas maloniai palošiau.
Na ten jau kiek pasikeite stilius. Man kazkaip klasika arčiau širdies:)
nors mano kampas jau senai nebeveža geresnių žaidimų, bet manau daugiausia laiko seniau praleisdavau prie GTA serijos žaidimų, taip pat Need for speed ir šaudyklės Half life, serious sam, o diablo 2 iki dabar retkarčiais pažaidžiu
Jo, diablo2 vienas is šedevru...:) butu smagu kobroj palakstyt su javazone, arba storm sorka.
diablo 2 originalo jau senai nežaidžiau, yra pilna mod'ų, smarkiai pakeičia žaidimą, todėl gali labai ilgai nenusibosti. juolab jei kompas skirtas tik darbui, tai toks žaidimas lengvas ir neapsunkina kompo veikimo bet iš kitos pusės, visi žaidimai greitai nusibosta, jei žaidi vienas.
Pastebejau kad nera istikimu Lineage2 zmogu :-D
gi kalbėjo apie offline žaidimus diablo2 galima žaisti be interneto, o lineage2 ne.
Skyrim labiausiai patinka iš senovinių karių open world fantasy rpg. Įsijungiau Elden Ring, bet ne toks geras. Ir žaisti, ir žiūrėti gameplay/walkthrough. Days Gone iš zombių žaidimų visai nieko. Tik atsibosta visą žaidimą pasikartojančios tos pačios užduotys.
Skyrim labiausiai patinka iš senovinių karių open world fantasy rpg. Įsijungiau Elden Ring, bet ne toks geras. Ir žaisti, ir žiūrėti gameplay/walkthrough. Days Gone iš zombių žaidimų visai nieko. Tik atsibosta visą žaidimą pasikartojančios tos pačios užduotys.
man patinka soundtrack is Skyrim Elder scrolls ir is Witcher 3 pastoviai youtubej groja
Valdas parašė:Skyrim labiausiai patinka iš senovinių karių open world fantasy rpg. Įsijungiau Elden Ring, bet ne toks geras. Ir žaisti, ir žiūrėti gameplay/walkthrough. Days Gone iš zombių žaidimų visai nieko. Tik atsibosta visą žaidimą pasikartojančios tos pačios užduotys.
man patinka soundtrack is Skyrim Elder scrolls ir is Witcher 3 pastoviai youtubej groja
Reikės paklausyti.
Valdas parašė:Skyrim labiausiai patinka iš senovinių karių open world fantasy rpg. Įsijungiau Elden Ring, bet ne toks geras. Ir žaisti, ir žiūrėti gameplay/walkthrough. Days Gone iš zombių žaidimų visai nieko. Tik atsibosta visą žaidimą pasikartojančios tos pačios užduotys.
Respect
Man klausosi tik žaidime. Beje, man smagiausia žaisti Skyrim pasidarius modą (weight mod), kad būtų galima neštis neribotą svorį. Tada galima susišluoti visus daiktus ir juos pardavus, turėti daug pinigų bei pirkti geriausius dalykus.
game is a life) live it
Mes su vaikais mėgstame interaktyvius žaidimus, Dažnai vaikšome į interaktyvių žaidimų kambarius.
Labiausiai mums patinka lankytis futurelive.lt žaidimų kambaryje. Futurelive.lt smagiai praleidžiamas laikas su šeima.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Kokį žaidimą mėgstate labiausiai?