241

Re: Reikia patarimo

Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:

as pradedu galvoti kad Best in The World buvo teisus del moteru...

Kodėl? Vėl nepasiekė su kuria?

Prie ko iskart pasiseke, nepasiseke?

242

dovi parašė:

Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt

Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti. smile

243

dovi parašė:

Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš  ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjau

Nes tau jis nerupejo
O dar, kad jam ir batai rupi tu supykai
Kas jus per moterys

244 (redagavo Laimutė 2022-12-12 15:25)

Jevgenijus parašė:
Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:

as pradedu galvoti kad Best in The World buvo teisus del moteru...

O kodėl - ne, juk peršasi tokia išvada, nepriklausomai nuo to kas dėl to kaltas. Be to, Konstantinas jau man atsakė.

245

Laimutė parašė:
dovi parašė:

Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti. smile

Nekils wink Užtektinai prisikentėjau

246

dovi parašė:

Jauti, kad sloves dienos eina i pabaiga? Labai jau isrankia buti negalesi

247

Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš  ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjau

Nes tau jis nerupejo
Kas jus per moterys

Na nežinai visos istorijos tai iškart moterys kaltos.O vyrai dėl nieko nekalti?:)

248

Laimutė parašė:
Jevgenijus parašė:
Laimutė parašė:

O kodėl - ne, juk peršasi tokia išvada, nepriklausomai nuo to kas dėl to kaltas. Be to, Konstantinas jau man atsakė.

Nereikia kazko patirti neigiamo, kad parasyti kazka ne pozityvaus

249

Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Neįsivaizduoju kas per šlovės dienos ;D

250

Laimutė parašė:
dovi parašė:

Galimas variantas kaip dauguma daro
Mete Antaniuka
Pradejo bendrauti su Petriuku
Jau Petriukas pradejo kazka jaust, lyg grazus bendravimas, galimai ir kazka bando
Bet vat uzejo jai prisiminimas apie Antaniuka arba gavo zinute nuo Antaniuko

Viso gero Petriuk, kad tamponu pabuvai

251

dovi parašė:
Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Nes tau jis nerupejo
Kas jus per moterys

Na nežinai visos istorijos tai iškart moterys kaltos.O vyrai dėl nieko nekalti?:)

Skaiciau ir komentavau daug apie tavo atveji
Daugiausia kas klysta tai tu

252

Jevgenijus parašė:
dovi parašė:
Jevgenijus parašė:

Nes tau jis nerupejo
Kas jus per moterys

Skaiciau ir komentavau daug apie tavo atveji
Daugiausia kas klysta tai tu

Ir kuo gi klystu?:)

253

dovi parašė:
Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Tau 30 tuoj bus. Moterims tai jau turi buti zenklas
Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo Pito

254

Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Sveiki,iškilo tokia dilema ir nežinau ką daryti.Su vaikinu jau beveik 2 metai draugaujam,važinėti tenka vienas pas kitą,nes gyvenam kitam mieste(Susipažinom per soc.tinklus).Jis ne kartą kvietė gyvent ,aš atsisakiau,nes gyvent susimetus kokia prasmė? Senamadiška esu,bet..Dabar vėl iš naujo kaip ir suartėjom,dabar jis pasiūlė mėnesį pagyvent tipo kaip seksis pažiūrėt.Sako nori su manim gyvent,bet stačia galva į santykius nerti nenori,vedybas tiksliau..Bet man va įdomu kam reikia to mėnesio?? Ar leistis į kalbas mėnesį pagyvent,ar tiesiog nesikankint,nes akivaizdu nieko nebus?Jam gi reikia pagyvent,pažiūrėt kažką

O kaip tu ruosiesi nepagyvenus kartu, nezinodama zmogaus kas kaip tiketis vedybu? Galvoji vos pazistamai siulys vedybas? Tai aisku normalu, kad nori paziureti kokia tu. Nes o kas bus jei vedybos ir pasirodo tu niekuo santykiuose nepadedi?

Vat

255

Jevgenijus parašė:
dovi parašė:
Jevgenijus parašė:

Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo Pito

Ir? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37  ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D

256

Jevgenijus parašė:
Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Sveiki,iškilo tokia dilema ir nežinau ką daryti.Su vaikinu jau beveik 2 metai draugaujam,važinėti tenka vienas pas kitą,nes gyvenam kitam mieste(Susipažinom per soc.tinklus).Jis ne kartą kvietė gyvent ,aš atsisakiau,nes gyvent susimetus kokia prasmė? Senamadiška esu,bet..Dabar vėl iš naujo kaip ir suartėjom,dabar jis pasiūlė mėnesį pagyvent tipo kaip seksis pažiūrėt.Sako nori su manim gyvent,bet stačia galva į santykius nerti nenori,vedybas tiksliau..Bet man va įdomu kam reikia to mėnesio?? Ar leistis į kalbas mėnesį pagyvent,ar tiesiog nesikankint,nes akivaizdu nieko nebus?Jam gi reikia pagyvent,pažiūrėt kažką

O kaip tu ruosiesi nepagyvenus kartu, nezinodama zmogaus kas kaip tiketis vedybu? Galvoji vos pazistamai siulys vedybas? Tai aisku normalu, kad nori paziureti kokia tu. Nes o kas bus jei vedybos ir pasirodo tu niekuo santykiuose nepadedi?

Vat

Pažįstami 2 metai.Jei per 2 metus nieko neįvyko kas pasikeis per kitus 2?;D

257

dovi parašė:
Jevgenijus parašė:
dovi parašė:

Ir? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37  ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D

Su 20-25 metem nepakonkuruosi

258

Jevgenijus parašė:
dovi parašė:
Jevgenijus parašė:

Su 20-25 metem nepakonkuruosi

Ir nekonkuruoju.;D

259

dovi parašė:
Jevgenijus parašė:
Jevgenijus parašė:

Vat

Pažįstami 2 metai.Jei per 2 metus nieko neįvyko kas pasikeis per kitus 2?;D

Tu darei spaudima del vedybu, o jis tik norejo pabandyti kartu pagyventi, kad suprastumet ar tikrai jums pakeliui ir galesi pereit prie vedybu ar ne

260

Ieva parašė:

Kaip ir mes kiekvienas. Jeigu knyga gera, o tai kiekvienam vis kitaip, tai padedam į lentyną ir skaitom ne kartą. Jeigu nepatiko, padovanojam ar atiduodam. Gal net ir į popieriams konteinerį.

as liksiu paslaptinga apdulkejusia knyga kurios puslapiuose daug senoviniu paslapciu