Re: Reikia patarimo
Musulmonę imk, gal ir bus nekalta, bet tuomet turėsi konvertuoti į jos religiją.
Katalikes irgi nekaltos ir konvertuotis nereikia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Musulmonę imk, gal ir bus nekalta, bet tuomet turėsi konvertuoti į jos religiją.
Katalikes irgi nekaltos ir konvertuotis nereikia
Ieva parašė:Laimutė parašė:Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Tai natūralu, kad yra jausmai, bet turim juk ir protą. Gerai, kad užblokavo. Kartais, pvz.smurtaujančiam ir policija tenka pagrasint, nors širdis ir verkia. Yra tokių, kad žino tavo silpnąsias puses ir tuo piktanaudžiauja.
Jūs visiškai teisi.
Tikiuosi jis manęs neieškos ir pasimirš greit viskas
Tuomet viskas puiku. Sėkmės tau
Laimutė parašė:dovi parašė:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Tai natūralu, kad yra jausmai, bet turim juk ir protą. Gerai, kad užblokavo. Kartais, pvz.smurtaujančiam ir policija tenka pagrasint, nors širdis ir verkia. Yra tokių, kad žino tavo silpnąsias puses ir tuo piktanaudžiauja.
Iskart policijas kviesti net nesant smurtui jau irgi nera sensacija
O jei smurtauja, tai gi pacios renkates tokius
Kai pacios trenkiat vyrams, tai vyras paskambines del smurto pagalbos net nesulauktu
Ieva parašė:Laimutė parašė:Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Jeigu ja mustu ji griztu pas ji, nes moterys palieka tokius kurie jas myli ir lepina ir seilejas del tokiu, kurie jas pyz.dina
Didžiausia nesąmonė kokią girdėjau ;D
Best In The World parašė:Ieva parašė:Tai natūralu, kad yra jausmai, bet turim juk ir protą. Gerai, kad užblokavo. Kartais, pvz.smurtaujančiam ir policija tenka pagrasint, nors širdis ir verkia. Yra tokių, kad žino tavo silpnąsias puses ir tuo piktanaudžiauja.
Jeigu ja mustu ji griztu pas ji, nes moterys palieka tokius kurie jas myli ir lepina ir seilejas del tokiu, kurie jas pyz.dina
Pasidomek tada daugiau ir pamatysi statistika, arba kur interviu gatvese su moterim daro ir pamatysi kad moterys jaucia didesni potrauki vyram, kurie elgiasi su moterim kaip su siuksle ir tokiu vyru vaikosi, net pinigus skolina (be sanso susigrazinti bet skolina).
Kiek dainu yra prikurta ta tema, kad girls dont want a gentelmen, kad girls dont want a nice guy.
Nes taip yra. Jom reikia dramu, jus visos priklausomos nuo dramos, toksisku santykiu, skandalu, jum z.jbs kai jus py.zdina "nu taip, jis prigeria, sako galva nukirsiu su kirviu, bet bet as myliu ta einiki... gers ir vaikam gers, ir mani myl ir visus myl, nu bet kai uzgeria tai kirviu mojuot praded, bet gers, kai neger tai labai gers."
Best In The World parašė:dovi parašė:Jis ir pats sėdi pažintyse,dėl to nieko blogo čia nematau ;D O vyruko niekas nelaiko pririšęs,bet iš vyrų nieko kito ir nesitikėk,nes jie visada vienas kito pusę palaiko ;D
Jo, vyrai vienas kita palaiko, todel kad mes bros.
Tuo tarpu moterys visada viena ant kitos sika, stengiasi sukelti pavydus ir dramas.Todel vyrai ir yra pranasesne lytis
Pranašesnė, kaip gi kitaip... Tik kažkodėl statistika rėkia, kad vyrų gyvenimo trukmė mažesnė už moterų
Tai kai ant tavo peciu tiek atsakomybes kiek ant vyro peciu ir gyvenimas be sekso, o seksas sveika, tai suprastumet
Jums nereikia moket ir sugebet tiek kiek is jusu prasoma
Pagamint kotletus jau dauguma moteru nezino kaip, o paprasius pasius toli
dovi parašė:Jevgenijus parašė:Tau 30 tuoj bus. Moterims tai jau turi buti zenklas
Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo PitoIr? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37 ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D
Su 20-25 metem nepakonkuruosi
Kiekvienas yra unikalus ir galvoti apie konkuravimą mažiausiai neprotinga. Reikia gyvent gyvenimą kaip norisi ir būti savimi. Tokie Jūsų komentarai - nepagarba, menkinimas tik įvaro mergaitėm be gyvenimo patirties nepilnavertiškumo kompleksus, kad koks maitvanagis ar vilkas surytų.
Jevgenijus parašė:dovi parašė:Ir? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37 ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D
Kiekvienas yra unikalus ir galvoti apie konkuravimą mažiausiai neprotinga. Reikia gyvent gyvenimą kaip norisi ir būti savimi. Tokie Jūsų komentarai - nepagarba, menkinimas tik įvaro mergaitėm be gyvenimo patirties nepilnavertiškumo kompleksus, kad koks maitvanagis ar vilkas surytų.
30 metu? zopa...
Moteris is kurios zmonos jau nepadarysi,
bendrai ten tokia ir moteris, ne urvelis bet visas sulinys pas ja po visu tu kibiru kiek i save isileido
Laimutė parašė:Best In The World parašė:Jo, vyrai vienas kita palaiko, todel kad mes bros.
Tuo tarpu moterys visada viena ant kitos sika, stengiasi sukelti pavydus ir dramas.Todel vyrai ir yra pranasesne lytis
Pranašesnė, kaip gi kitaip... Tik kažkodėl statistika rėkia, kad vyrų gyvenimo trukmė mažesnė už moterų
O kodel mazesne?
Todel kad visus pavojingiausius ir brutaliausius darbus dirba vyrai.O kodel pavojingiausius ir brutaliausius darbus dirba vyrai?
Todel kad moterys nesugebetu.Todel vyrai pranasesne lytis.
Na, ne vien dėl to. Dažniausiai kaltos chromosomos. Vyras turi xy, o moteris xx. Ypač susirgus paveldėtomis ligomis. Jei pas moterį iš dviejų x vienas iš rikiuotės išeina tai antras x jį pakeičia. Pas vyrą nėra kuo pakeisti.
Mazochistės gal ir taip, jeigu nuo kūdikystės buvo skriaudžiamos artimųjų. Mano, kad taip ir turi būt.
dovi parašė:Best In The World parašė:Jeigu ja mustu ji griztu pas ji, nes moterys palieka tokius kurie jas myli ir lepina ir seilejas del tokiu, kurie jas pyz.dina
Pasidomek tada daugiau ir pamatysi statistika, arba kur interviu gatvese su moterim daro ir pamatysi kad moterys jaucia didesni potrauki vyram, kurie elgiasi su moterim kaip su siuksle ir tokiu vyru vaikosi, net pinigus skolina (be sanso susigrazinti
bet skolina).
Kiek dainu yra prikurta ta tema, kad girls dont want a gentelmen, kad girls dont want a nice guy.
Nes taip yra. Jom reikia dramu, jus visos priklausomos nuo dramos, toksisku santykiu, skandalu, jum z.jbs kai jus py.zdina
"nu taip, jis prigeria, sako galva nukirsiu su kirviu, bet bet as myliu ta einiki... gers ir vaikam gers, ir mani myl ir visus myl, nu bet kai uzgeria tai kirviu mojuot praded, bet gers, kai neger tai labai gers."
Nes moterims yra asociacijos, kad kietas, apsaugos
Bet visada juk atsiras stipresnis
Joms to nesuprasti
Galvoja, kad koks chamas budulis nepridarys kokiu nesamoniu kaip smurtaut pries ja ar kitus zmones
arba, kad ir isvaizdus alfa netures pasirinkimo ir nelakstys pas kitas?
Naivios jos
Yra net toks terminas hibristofilija
Kai moterims patinka pavojingi, net serijiniai zudikai
Istoriskai buvo daug tokiu ivykiu kai moterys rasydavo vyrams meiles prisipazinimus, o tie vyrai uz nuzudymus sedi
Tuo tarpu vyrai niekada nesiusdavo laisku moterims nusikaltelems
dovi parašė:Best In The World parašė:Jeigu ja mustu ji griztu pas ji, nes moterys palieka tokius kurie jas myli ir lepina ir seilejas del tokiu, kurie jas pyz.dina
Pasidomek tada daugiau ir pamatysi statistika, arba kur interviu gatvese su moterim daro ir pamatysi kad moterys jaucia didesni potrauki vyram, kurie elgiasi su moterim kaip su siuksle ir tokiu vyru vaikosi, net pinigus skolina (be sanso susigrazinti
bet skolina).
Nes taip yra. Jom reikia dramu, jus visos priklausomos nuo dramos, toksisku santykiu, skandalu, jum z.jbs kai jus py.zdina
"nu taip, jis prigeria, sako galva nukirsiu su kirviu, bet bet as myliu ta einiki... gers ir vaikam gers, ir mani myl ir visus myl, nu bet kai uzgeria tai kirviu mojuot praded, bet gers, kai neger tai labai gers."
Atsakymas nereikia aklai pasikliauti statistika ;D Aš ne iš tų kuri vadovaujasi statistika.Aš žiūriu kaip yra dabar
Jevgenijus parašė:dovi parašė:Ir? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37 ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D
O kaip cia vyrai pastoviai menkinami juk nieko tokio?
Ieva parašė:Jevgenijus parašė:Su 20-25 metem nepakonkuruosi
30 metu?
zopa...
Moteris is kurios zmonos jau nepadarysi,
bendrai ten tokia ir moteris, ne urvelis bet visas sulinys pas ja po visu tu kibiru kiek i save isileido
Čia apie mane? ;D Esu naivi nes maniau kam gaišti laiką.Sarkazmas nesuprantu išvis čia prie ko
Ne visos vienodos
Neprotinga kalbėti už visus. Kita vertus, kiekvienas subrendęs žmogus moka save apginti. Jūs nerivalot nieko ginti, Jevgenijau. Mokinkitės žmones pamilt.
Best in The World yra teisus. moterims patinka smurtautojai. bet laikosi jos ne visada del dramu ir toksisku santykiu o kartais ir del skurdo nes nera kur pabegti. bet velgi griztam prie finansu srautu. kaip temos autore galejo persikraustyti pas berna i kita miesta ir neprarasti pajamu? ar ji tuo metu buvo bedarbe o gal dirbo ant tiek prasta darba kad nesvarbu kuriam mieste buti? o gal nuotolini dirbo is namu? ir dar klausimas: kol ji gyveno su bernu kas mokejo uz jos buta ar nama kitam mieste? visada reikia analizuoti finansus ten visi atsakymai
Best In The World parašė:dovi parašė:Didžiausia nesąmonė kokią girdėjau ;D
bet skolina).
Atsakymas nereikia aklai pasikliauti statistika ;D Aš ne iš tų kuri vadovaujasi statistika.Aš žiūriu kaip yra dabar
Statistikos nera siaip is lempos sudaromos
Neprotinga kalbėti už visus. Kita vertus, kiekvienas subrendęs žmogus moka save apginti. Jūs nerivalot nieko ginti, Jevgenijau. Mokinkitės žmones pamilt.
Kuo daugiau gyvenu savo gyvenima, tuo daugiau matau kad yra absoliutus vienetai zmoniu pasaulyje vertu meiles.
absoliutus vienetai.
Nes 99.9% visu zmoniu nera zmones, o socialines inzinerijos aukos.
Best in The World yra teisus. moterims patinka smurtautojai. bet laikosi jos ne visada del dramu ir toksisku santykiu o kartais ir del skurdo nes nera kur pabegti. bet velgi griztam prie finansu srautu. kaip temos autore galejo persikraustyti pas berna i kita miesta ir neprarasti pajamu? ar ji tuo metu buvo bedarbe o gal dirbo ant tiek prasta darba kad nesvarbu kuriam mieste buti? o gal nuotolini dirbo is namu? ir dar klausimas: kol ji gyveno su bernu kas mokejo uz jos buta ar nama kitam mieste? visada reikia analizuoti finansus ten visi atsakymai
Na aš gyvenau pati sau.Dėl jo buvau pasiryžus viska mesti
Mečiau darbą,būčiau dirbus pas jį.Praktiškai pasiūlymas mano rankose buvo.Jis nenorėjo keltis į Vilnių.Sakydavo pas jį geriau.Jis dėl manęs nieko keisti nenorėjo.
Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjau
tikriausiai tai ir vadinasi trolinimu? forume
net jei ši istorija būtų tiesa, tai gyvenime nemačiau labiau prie vyruko prilipusios merginos ir skiriančios jam netik savo mintis, laisvą laiką, bet ir to reikalaujančios daryti kitus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo