1041

Re: Ką geriate šį vakarą?

Andre parašė:

taigi, dilema - ar pakartotinai į lovą, ar į turgų silkės? o gal Senukuose batareikų prisipirkt :? smile

viska nuspirkti internetu is lovos

1042

kaip galima pirkti natūralų produktą jo neįvertinus realiai???
o ypač silkę... reikia matyti jos akis smile

geriau tu man trumpai pasakyk - tai kaip? pravertė?

1043

Andre parašė:

kaip galima pirkti natūralų produktą jo neįvertinus realiai???
o ypač silkę... reikia matyti jos akis smile

geriau tu man trumpai pasakyk - tai kaip? pravertė?

tai tu nakti ant manes testavai savo magijos gebejimus?)
1 patarymas gal tik 30% aktualus
2 patarymas: 100% ir labai tiksliai pataikei. labai praverte
3 patarymas: irgi gal apie 30-50% aktualu

1044

tai pagamink kortas pati ir pati nupaisyk ant ju runiskus simbolius. ar tau geriau kortos pagamintos spaustuveje serijiniu budu?

1045

Andre parašė:

ne, aš neužsiimu magija ir nesu būrėja, man tai įdomu smile itin retais momentais, užeina noras ką nors išburti, nesvarbu, kad nemoku, bet juk ne aš buriu, o tiesiog tu turėjai gauti tą informaciją. aukštesnės jėgos prisitaikė prie tavo gyvenimo būdo ir gavai ją čia smile kitas žmogus gal perskaitytų kokio nors detalaus recepto specifikoje.
jau nelabai pamenu, kas ten buvo, bet buvo akcentuota, kad tai ilgalaikės tendencijos apibūdinimas ar pan. bet tau rinktis ir atu spręsti, va, Laimutei kokią tolimą ateitį nusakė.
be to, kuo ypatingi šie laikotarpiai  horoskopai ir būrimai pildosi tiksliai tiems žmonėms, kurie nenori ar nesugeba (tai sunkus darbas) kažką savyje keisti. Vienetams, kuriems tai pavyks (o žmomės kartais ir į blogą pusę keičiasi) ankstesni būrimai ir horoskopai negalioja smile

p šiaip buvo puiki proga susipažinti su nauju būrimu ir atsiversti prieš pusmetį įsigytą seną rusišką knygą bei prisiliesti prie savo gražiausių kortų smile nėr dabar pirkti gražių žaidimo kortų....

bet as tuom tikiu...ir ypac tokia nakti

1046

o dabar sprendžiu klausimą - ar natūrali samanė yra pasninko maistas (taigi skaidri it vanduo, grynai grūdinis produktas), ar visgi alkoholinis gėrimas?
Bet alkoholiniai gėrimai tai ta visokie ten alūs, vynai, degtinė, šampanas, na, tokie iki 70 laipsnių... Manau, kad stipresni jau kaip vaistai?

kaip manot?

1047

Manau, kad si tema turi itakos zmonems labiau, nei zmones temai smile

1048

Bingo, Elle smile
Atrodė, tokia kvaila tema, o iš tiesų - niekuo neįpareigojanti, be jokių rėmų, toleruojantį tiek geriančius vien vandenį, tiek niekad taip blogai nesijautusius, kad gertų vandenį smile

kažkoks antianoniminių alkoholikų klubas smile
"Sveiki, mano vardas Andre, šįvakar aš geriu..."   P l o j i m a i

1049

Mano vardas Konstantinas aš irgi geriu...ir toliau gersiu ir žinau iš kur gauti

1050

labas, Konstantinai smile
p l o j i m a i

1051

taigi, ką geri šįryt, Konstantinai?
Aš tai raugintų burokėlių sultis smile

1052

as kava is prabangaus kavos aparato. labai skani triju sluoksniu: is apacios pienas per vyduri kava is virsaus vel pienas

1053

o, Konstantinai, kokia simboliška tavo kava, kiek joje slėpinių, nuo mūsų akių paslėptų, tačiau skonio receptoriais atskleistų smile
ar turi eglutę?

1054

Andre parašė:

o, Konstantinai, kokia simboliška tavo kava, kiek joje slėpinių, nuo mūsų akių paslėptų, tačiau skonio receptoriais atskleistų smile
ar turi eglutę?

nea as gerbiu gamta ir propaguoju tvaruma) man sazine neleidzia nukirsti gyva egle) turiu tik dvi sudegusias girliandas. nauju tingiu pirkti kitais metais gal pirksiu

1055

vakar nealkoholinio heinekeno lyg, nu tie zaliuose buteliukuose. Skanus smile

1056

Konstantinas parašė:

as kava is prabangaus kavos aparato. labai skani triju sluoksniu: is apacios pienas per vyduri kava is virsaus vel pienas

Ant kokio greitkelio? big_smile

1057

Andre parašė:

ar turi eglutę?

Andre, tu turbūt ir dar kai kur simbolius įžiūrėti sugebėtum big_smile... Nu, turbūt žinai kur . big_smile big_smile

1058

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

ar turi eglutę?

nea as gerbiu gamta ir propaguoju tvaruma) man sazine neleidzia nukirsti gyva egle) turiu tik dvi sudegusias girliandas. nauju tingiu pirkti kitais metais gal pirksiu

Ir aš šiemet be eglutės. Vistiek išvažiuojam. Nieko nekepu, neverdu, neruošiu... Mūsų nėra. Tik miesto bute daviau atvykėlėms visus papuošimo rekvizitus. Šakelių pačios prisirinko. Tegul pasidaro šventę.

1059

Laimutė parašė:

Ir aš šiemet be eglutės. Vistiek išvažiuojam. Nieko nekepu, neverdu, neruošiu... Mūsų nėra. Tik miesto bute daviau atvykėlėms visus papuošimo rekvizitus. Šakelių pačios prisirinko. Tegul pasidaro šventę.

as irgi nieko nekepu nes isvarau i tusa o Laimute tai zinau i Paryziu varo pas babajus

1060

Laimutė parašė:
Andre parašė:

ar turi eglutę?

Andre, tu turbūt ir dar kai kur simbolius įžiūrėti sugebėtum big_smile... Nu, turbūt žinai kur . big_smile big_smile

nea, nežinau smile nevisus simbolius pastebiu ir tikrai ne kasdien tam skiriu laiko...
Bet jei tu pastebėjai, tai gal pasidalintum? smile
o tai kamščiai neaišku kodėl ir kam juodai užkniso šiandien...