1161

Re: Ką geriate šį vakarą?

o aš žinau atvirkščius atvejus - kai žmogaus organizmas gamina per mažai alkoholio, tokiems gydytojai ir pataria vos ne kasdien išgerti po 50 g smile Kitaip visai imunitetas nusilps....

1162

Tai reikia išgerti

1163

Konstantinas parašė:

Tai reikia išgerti

Kefyro.

1164

Kava iš prabangaus kavos aparato)

1165

o kava? tikiuosi, aparatas tikrai prabangus, o ne su tabletėmis...

1166

Andre parašė:

o kava? tikiuosi, aparatas tikrai prabangus, o ne su tabletėmis...

Nea be jokių tablečių) mygtuką paspaudi ir viską pats pasigamina)

1167

Kažin, kas žmogaus sveikatai labiau kenkia - 5 puodeliai kavos per dieną ar 100 g degtinės? smile

1168

Andre parašė:

Kažin, kas žmogaus sveikatai labiau kenkia - 5 puodeliai kavos per dieną ar 100 g degtinės? smile

Tai reikia 100 gr degtinės tolygiai paskirstyti po 5 puodelius kavos)

1169

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Tai reikia 100 gr degtinės tolygiai paskirstyti po 5 puodelius kavos)

jokiais būdais, negalima!

vis laukiu, kada Ieva parašys, kad kava ir degtinė blogai, kad per dieną reikia išgerti 5 puodelius arbatos smile

1170

Smagu, kad kažkas manęs laukia. Kava su alkoholiu lb.nesveikas derinys, o arbata arbatai nelygu. Sveikiausia tyras vanduo. Man patinka gerti šiltą virintą vandenį, ypač po pietų, tuomet greičiau užmiegu.

1171

Ieva, norint po pietų užmigti - kam tas virintas vanduo? užtenka pavalgyti šilto maisto smile)) kad tik būtų sąlygos miegui....

1172 (redagavo Laimutė 2023-01-02 18:49)

Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje  "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.

1173

Andre parašė:

Ieva, norint po pietų užmigti - kam tas virintas vanduo? užtenka pavalgyti šilto maisto smile)) kad tik būtų sąlygos miegui....

Kam valgyti, jei pakanka išgerti šilto virinto vandens? smile

1174

Man maistas kaip tik sukelia nemigą. Stengiuosi nuo 18 val. nieko nevalgyt.

1175

Laimutė parašė:

Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje  "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.

Ačiū smile

1176

Ieva parašė:

Nevalgau ir aš po 17-18 val. Geriau miegasi. Anksčiau negalėdavau užmigti nepavalgius. Dabar atvirkščiai.

1177

Andre parašė:
Laimutė parašė:

Ačiū smile

:::412

1178

Laimutė parašė:
Ieva parašė:

Nevalgau ir aš po 17-18 val. Geriau miegasi. Anksčiau negalėdavau užmigti nepavalgius. Dabar atvirkščiai.

o aš alkana negaliu užmigti.... žinoma, galima pasikankinti 4 valandas, bet kai pažiūri į žadintuvą, tai ką nors šilto suvalgai ir bent 2 valandas pamiegi....
kiekvienas savaip smile

1179

Andre parašė:
Laimutė parašė:
Ieva parašė:

o aš alkana negaliu užmigti.... žinoma, galima pasikankinti 4 valandas, bet kai pažiūri į žadintuvą, tai ką nors šilto suvalgai ir bent 2 valandas pamiegi....
kiekvienas savaip smile

Mano bobutė sakydavo man, kad jei labai ko nors saldaus norėsiu, tai valgyti prieš pat miegą. Tada nestorėsi, sako. Todėl, kad miegant sudegini daug kalorijų. O jei dieną pradėsi nuo saldžių valgių, sako, tada visą dieną trauks ant saldumynų ir visokių angliavandenių.
Na, logikos yra. Bent jau tame, kad miegant netraukia prie saldumynų big_smile

1180

O Bobutė teisi - kiek pažįstu lieknų, tiek jos "nevalgo vėlai vakarienės", bet saldainius dešimtą-dvyliktą vakaro prieš miegą tai valgo ir net nemirksi smile nes čia nesiskaito smile