Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 97 iš 97
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Pasaulis be žmonių
epanomi parašė:dalija parašė:epanomi parašė:isigilinau.bet i klausima mano neatsakei.
gal nesupratai klausimo pacio.
O man tegis tu neisigilini i atsakym. Klausimas paprastas ir aiskus kaip ir atsakymas.
tu gal neprigirdi ar neprimatai?ne apie mane kalbek o apie reiskini ir ji apibudink.juk klausiau sito.o tu apie mane....
O reiskinys be taves ir neegzistuotu. Argi sunku tai suprasti☺
- epanomi
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
- Daiva
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
jumora suprast ir juokaut reikalingas tam tikras intelektas...
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
jei būna tai būna aš suprantu laime žmogiškai o ne pinigais paremta.
- Arturas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as nesakau kad bename butu,,as gal benamis busiu
- Rasa
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:as nesakau kad bename butu,,as gal benamis busiu
tai tame ir yra esme- sau leidi buti benamiu, o kad moteris butu bename, bedarbe- jau nenoretum... Vadinasi ir pats ziuri kad nereiketu jos islaikyti ... Ir tu ziuri pinigu...
- Edvinas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
atgaivinkim temelę, man vis ateina mintis, kaip būtų, jei nebūtų žmonių. žemė atsigautų, nebūtų teršiama, kokią kaina dabar moka už tai, kad mes čia esam
90 Atsakymas nuo Ieva 2023-04-22 10:31 (redagavo Ieva 2023-04-22 16:12)
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Gamta pati per save atsigauna ir atsinaujina. Ji gali būti okeanu, dykuma ar suverstų akmenų kalnais po žemės drebėjimų ar vulkanų išsiveržimų. Visi gyviai kovoja už išlikimą. Tie, kurie nesugeba - natūraliai išnyksta arba mutuoja. Žmonės taipogi kovoja už būvį ir išlikimą. Nekovotų, tai sugraužtų bakterijos, virusai, utėlės, blusos, apgraužtų žiurkės, akis varnos išlesiotų ar suėstų vilkai. Deja, mes sugebam per neišmanymą ir godumą ir sau pakenkti, kas gyvūnų pasaulyje daugiau būtų išimtis nei taisyklė.
- Rolandas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
"Aftermath - population zero" - dokumentika apie tai kas būtų jei neliktų žmonių
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Jeigu klimato sąlygos nepakistų, išnykus žmonėms užkariautų viską flora ir po poros šimtų metų nebesimatytų net pėdsako žmogaus egzistencijos.
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Rolandas parašė:"Aftermath - population zero" - dokumentika apie tai kas būtų jei neliktų žmonių
Dokumentika, bet sukurta žmonių. Manau, kad mes galim tik spėlioti, kas būtų, jeigu būtų, nes taip vad.gamta sunkiai prognozuojama. Neatmeskim kosmoso poveikio.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Ieva parašė:Rolandas parašė:"Aftermath - population zero" - dokumentika apie tai kas būtų jei neliktų žmonių
Dokumentika, bet sukurta žmonių. Manau, kad mes galim tik spėlioti, kas būtų, jeigu būtų, nes taip vad.gamta sunkiai prognozuojama. Neatmeskim kosmoso poveikio.
Po daug tūkstančių metų iš kosmoso nukris space ikso likučiai ir pražudys čia prisiveisusius gyvius
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
- Rolandas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Ieva parašė:Rolandas parašė:"Aftermath - population zero" - dokumentika apie tai kas būtų jei neliktų žmonių
Na spėlioti nereikia, ten šiek tiek labiau pagrįsta viskas kas ir kaip, kūrė ne paskutiniai kvailiai
97 Atsakymas nuo Alegra 2023-04-22 18:48 (redagavo Fjord 2023-04-23 15:59)
Žinutės: nuo 81 iki 97 iš 97
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.