Re: Ką geriate šį vakarą?
na, aš savo žiedų nerenku, kam man tikrintis?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 86 87 88 89 90 … 118 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na, aš savo žiedų nerenku, kam man tikrintis?
Fjoooooord
Gelbėk mano rožytes. ant palangės... Jos sukrovė 2 žiedus, šįryt pabandžiau nufotografuoti, o ten... vabaliukai!!!! žali, maži... amarai turbūt? neįsivaiduoju iš kur... nebent iš medžių šakelių, parneštų iš parko....
internete pakaičiau - atseit, nuplauti su vandens žarna. bet tai čia lauke, krūmai... o mano mažytės... gal su pincetu nurankioti? ar įsitaisyti augintinių - Dievo karvyčių?...
patark, prašau, prašau
Fjoooooord
Gelbėk mano rožytes. ant palangės... Jos sukrovė 2 žiedus, šįryt pabandžiau nufotografuoti, o ten... vabaliukai!!!! žali, maži... amarai turbūt? neįsivaiduoju iš kur... nebent iš medžių šakelių, parneštų iš parko....
internete pakaičiau - atseit, nuplauti su vandens žarna. bet tai čia lauke, krūmai... o mano mažytės... gal su pincetu nurankioti? ar įsitaisyti augintinių - Dievo karvyčių?...
patark, prašau, prašau
Čia amariukai. Jie nemėgsta daug ko. Vieni ima chemiją pagalbon kiti visokių žolių mirkalą (smirda ). Kol nedaug, nurinkti geriausia būtų.
Ko gero ant rožės buvo jau padėti kiaušinėliai. Juos dažniausiai nusiperkam kaip "priedą"
ačiū.... vienkiemyje nebūdavo tiek kenkėjų, kiek bute mieste!
Kiaušinėlių būna ir žemėje. Reikėtų nuplaut su muiluotu vandeniu arba nutraiškyt pirštais ir persodint į kitą žemę. Prieš tai gerai išplaut vazonėlį arba pakeist nauju.
Ačiū, Ieva
Ačiū, Ieva
Nėra už ką. :-)
Perl HarBoras Man Baisiausias filmukas Cia tau ne Ukraina siuo Metuu Karoce
)))
nėr ką gerti.... tiksliau, nieko nesinori... nebent šaltinio vandens, bet toli iki jo
nėr ką gerti.... tiksliau, nieko nesinori... nebent šaltinio vandens, bet toli iki jo
tai gal pavaisinti?) turiu brendziuko ir vodkes su kanapem)
kazkokia arbata geriu. kvepia zemuogem o gal braskem
Konstantinai,
mano bariukyje yra minimum 2 rūšių brendžio, 4 rūšių degtinės, vynų, romo, gal net konjako, viskio...
o vat kanapių arbatos tai norėčiau
tai Andre visada pasiruosusi savaitgaliui)
tai Andre visada pasiruosusi savaitgaliui)
taip, visada pasiruošusi vykti į svečius po 20 val.
Lietuviškas alus. Bačkutė. Naminis.
Konstantinai,
mano bariukyje yra minimum 2 rūšių brendžio, 4 rūšių degtinės, vynų, romo, gal net konjako, viskio...o vat kanapių arbatos tai norėčiau
Kaip ant tų kanapių pasinešę. Tai, kad nieko labai ypatingo nėr iš jų.
Lietuvos žmogai labai jau perdėtai liaupsina jas. Matyt mada ant bangos viršūnės
Na, už kitus negaliu pasakyti. O man šiuo metu tai, ko gero, vienintelė skani ir organizmui priimtina arbata
Atsigėriau visų juodųjų (studijų laikai), žaliųjų, geltonųjų ir net baltųjų arbatų (pirmasis darbas), atsiragavu žolelių.
Na, nebent turėčiau tą tikrą rusišką blizgantį samovarą (ne elektrinį, o su anglim ir tuo čenbatu vietoj dumplių) - gal vėl pradėčiau gerti arbatas
Na, už kitus negaliu pasakyti. O man šiuo metu tai, ko gero, vienintelė skani ir organizmui priimtina arbata
Atsigėriau visų juodųjų (studijų laikai), žaliųjų, geltonųjų ir net baltųjų arbatų (pirmasis darbas), atsiragavu žolelių.
Na, nebent turėčiau tą tikrą rusišką blizgantį samovarą (ne elektrinį, o su anglim ir tuo čenbatu vietoj dumplių) - gal vėl pradėčiau gerti arbatas
Ach, taip, tie seni samovarai dabar tik filmuose belikę gal. Gal dar kur senose rusų dačiose rasti galima būtų. Retenybė muziejaus lygio. Tokio ir aš norėčiau. Man skaniausia paprastas virintas, truputį šiltas vanduo su trupučiu medaus. Pusė arbatinio šaukštelio įmaišau į stiklinę ir puiku.
Atsigėrus ir aš tų arbatų .
Tai tikrai, kad jau tos arbatos , mados ir marketingo reikalas, kaip anksčiau taip ir dabar.
Andre parašė:Na, už kitus negaliu pasakyti. O man šiuo metu tai, ko gero, vienintelė skani ir organizmui priimtina arbata
Na, nebent turėčiau tą tikrą rusišką blizgantį samovarą (ne elektrinį, o su anglim ir tuo čenbatu vietoj dumplių) - gal vėl pradėčiau gerti arbatasAch, taip, tie seni samovarai dabar tik filmuose belikę gal. Gal dar kur senose rusų dačiose rasti galima būtų. Retenybė muziejaus lygio. Tokio ir aš norėčiau. Man skaniausia paprastas virintas, truputį šiltas vanduo su trupučiu medaus. Pusė arbatinio šaukštelio įmaišau į stiklinę ir puiku.
Atsigėrus ir aš tų arbatų .
Tai tikrai, kad jau tos arbatos , mados ir marketingo reikalas, kaip anksčiau taip ir dabar.
Laimute nu kam Tu taip nusisneki?) pilna tu samovaru bet kokiam sendaikciu turguje. nueik i Flohmarkt ir nupirksi. ju dar ir ebay yra
arbata tai ritualas...panasiai kaip kakavos ceremonija
Puslapiai Ankstesnis 1 … 86 87 88 89 90 … 118 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?