Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 87 88 89 90 91 … 118 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1761 iki 1780 iš 2350
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Ką geriate šį vakarą?
Konstantinas parašė:Fjord parašė:Andre parašė:Na, už kitus negaliu pasakyti. O man šiuo metu tai, ko gero, vienintelė skani ir organizmui priimtina arbata
Atsigėriau visų juodųjų (studijų laikai), žaliųjų, geltonųjų ir net baltųjų arbatų (pirmasis darbas), atsiragavu žolelių.
Na, nebent turėčiau tą tikrą rusišką blizgantį samovarą (ne elektrinį, o su anglim ir tuo čenbatu vietoj dumplių) - gal vėl pradėčiau gerti arbatas
Ach, taip, tie seni samovarai dabar tik filmuose belikę gal. Gal dar kur senose rusų dačiose rasti galima būtų. Retenybė muziejaus lygio. Tokio ir aš norėčiau. Man skaniausia paprastas virintas, truputį šiltas vanduo su trupučiu medaus. Pusė arbatinio šaukštelio įmaišau į stiklinę ir puiku.
Atsigėrus ir aš tų arbatų .
Tai tikrai, kad jau tos arbatos , mados ir marketingo reikalas, kaip anksčiau taip ir dabar.
Laimute nu kam Tu taip nusisneki?) pilna tu samovaru bet kokiam sendaikciu turguje. nueik i Flohmarkt ir nupirksi. ju dar ir ebay yra
Ieškota jau visur, bet tų tikrai senų apie 1800m. niekur nerasi. Naujų aš nenoriu.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Fjord parašė:Ieškota jau visur, bet tų tikrai senų apie 1800m. niekur nerasi. Naujų aš nenoriu.
russiansamovars. com
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Fjord parašė:Tai tikrai, kad jau tos arbatos , mados ir marketingo reikalas, kaip anksčiau taip ir dabar.
arbata tai ritualas...panasiai kaip kakavos ceremonija
Ritualas tai pas tikrus rusus. Gerti iš lėkštutės su cukraus gabaleliu arba uogiene. Dar Japonijoje tikras ritualas, o šiuolaikinėje Europoje niekas to nedaro.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:Fjord parašė:Ieškota jau visur, bet tų tikrai senų apie 1800m. niekur nerasi. Naujų aš nenoriu.
russiansamovars. com
Padielkos
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Fjord parašė:Konstantinas parašė:Fjord parašė:Tai tikrai, kad jau tos arbatos , mados ir marketingo reikalas, kaip anksčiau taip ir dabar.
arbata tai ritualas...panasiai kaip kakavos ceremonija
Ritualas tai pas tikrus rusus. Gerti iš lėkštutės su cukraus gabaleliu arba uogiene. Dar Japonijoje tikras ritualas, o šiuolaikinėje Europoje niekas to nedaro.
o mes ka ne tikri rusai?) ir mes taip gerkime
- Andre
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Iš lėkštutės aš geriu sriubą. kai karšta )))
O kanapių arbata, jei tikra ir teisingai išvirta, tai turi šampano poveikį be alkoholio pasekmių - atsiranda tokia burbuliukinė pakylėta nuotaika, gyvenimas nušvinta šviesesnėm ir ryškesnėm spalvom, žmonės pasidaro draugiškesni, atviresni ir nuoširdesni
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Andre parašė:Iš lėkštutės aš geriu sriubą. kai karšta )))
O kanapių arbata, jei tikra ir teisingai išvirta, tai turi šampano poveikį be alkoholio pasekmių - atsiranda tokia burbuliukinė pakylėta nuotaika, gyvenimas nušvinta šviesesnėm ir ryškesnėm spalvom, žmonės pasidaro draugiškesni, atviresni ir nuoširdesni
Aaaai... tai čia apie marihuanos arbatą kalba eina, o aš maniau apie paprastas kanapes
- Andre
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Fjord parašė:Andre parašė:Iš lėkštutės aš geriu sriubą. kai karšta )))
Aaaai... tai čia apie marihuanos arbatą kalba eina, o aš maniau apie paprastas kanapes
o prie ko čia marihuana?
kiekvienas natūraliomis sąlygomis užaugintas ir normaliai paruoštas augalas veikia žmogaus organizmą. paprastų leistinų kanapių žiedai veikia truputį psichiką - vos vos atplaaiduoja. Ramunėlės - ramina, jonažolės - aktyvina, kietis - prišaukia spalvotus ir gražius sapnus
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Snd penktadienis reikia ką nors rintesnio kad isgerti
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
penktadieni i darba neeinam. geriam nuo ryto. ir pirmadieni neeinam toliau gersime
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Konstantinas parašė:penktadieni i darba neeinam. geriam nuo ryto. ir pirmadieni neeinam toliau gersime
Atostogos?
- Andre
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Būtent tai, Laimute, ir turėjau galvoje - svečiuojantis bus daug paprasčiau
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Šampanas liejasi upėmis
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Fjord parašė:Šampanas liejasi upėmis
Reiks dažnai Pipi.
Žinutės: nuo 1761 iki 1780 iš 2350
Puslapiai Ankstesnis 1 … 87 88 89 90 91 … 118 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.