1801

Re: Ką geriate šį vakarą?

Bulvytė parašė:
Konstantinas parašė:

Pirmadienio ryto klausimas: gal išgeriam?

Vakare išgersim alučio šalto. Dabar laukia įdomus ir naudingi darbai smile

Kam naudingi? Valstybei visuomenei ar savo kisenei? Beje ko nemiegi taip anksti? O vokietis irgi į darbus eina? Kur aluti geriat? Kokiam Biergarten ar savo namuose?

1802

Konstantinas parašė:

Tai čia aš skleidziu destrukcija kad žmonės mestų darbą. Vis tiek su lietuviskom algom daug neuzdirbsi

Kiek pamenu, tai beveik visi dirbantys Lietuvoje turėjo papildomą bizniuką ir sukėsi kiek galima, kad kažką turėtų daugiau nei kiti. Vistiek, pavydas yra geriausias impulsas darbui, ką be kalbėti big_smile

1803

Shameless parašė:

Nuu kaa Imam Kamstuka nuo JACK Daniels tongue tongue big_smile Nesisuka Privirints nxxx big_smile big_smile Tipo sakoo Shameless Uzteks big_smile tongue tongue

Įpilk ir man, gal geriau miegosiu smile

1804

Shameless parašė:

Nepilsiuu nes Jau Perdaug Flirtuoji Mani Siandee Pastebejau tongue big_smile big_smile Uzteks Lasint Slapintis Lupytes ir Skrandukas juk Jiest Norii Gyvolia MES Esam tongue big_smile big_smile

Jei su tavimi draugiškai, vadinasi jau flirtuoja? Tu įpratęs prie grubumo ir jei tavęs neiškeikia tai kažkas negerai, ar ne big_smile big_smile

1805

Kaip tingiu šiandien.... Nors imk, mesk viską ir prisigerk sad

1806

Bulvytė parašė:

Aš su Tavim

1807 (redagavo Bulvytė 2023-08-15 20:16)

Konstantinas parašė:
Bulvytė parašė:

Aš su Tavim

Susiplakiau kokteilį iš lemon, šampano ir vodkytės. Į sveikatą.

1808

siaubas.... gurmanai....

1809

Andre parašė:

siaubas.... gurmanai....

Neskanus visai tas kokteilis gavosi. Dabar pienas su medumi.

1810

Beck's Green Lemon

1811

Noriu brangaus šampano

1812

Konstantinas parašė:

Noriu brangaus šampano

Nieko jis ne skanesnis už Aldi šampaną. Aldi šampanas labai tinka kokteiliams.

1813

Vaišinu namine gira. Skani gavosi.

1814

Bulvytė parašė:

Laimuuuuute, geruuuuuute, ar galima receptą? smile

1815 (redagavo Bulvytė 2023-08-17 21:57)

Andre parašė:
Bulvytė parašė:

Nežinau. Niekad nedarau pagal receptą. Virintas ataušęs vanduo, orkaitėje  paskrudinta naminė kmynų duona, saujalė razinų dėl saldumo ir viskas. Prieš perkošiant įdėdu kelis lapelius citrininės melisos.

1816

Bulvytė parašė:
Andre parašė:
Bulvytė parašė:

Nežinau. Niekad nedarau pagal receptą. Virintas ataušęs vanduo, orkaitėje  paskrudinta naminė kmynų duona, saujalė razinų dėl saldumo ir viskas. Prieš perkošiant įdėdu kelis lapelius citrininės melisos.

O cukrus? O kur, kaip ir kiek laiko laikyti?

1817

Andre parašė:
Bulvytė parašė:
Andre parašė:

O cukrus? O kur, kaip ir kiek laiko laikyti?

Aš razinų vietoje cukraus dedu. Visa kita standartinis klasikinis paruošimas.

1818

Pastatau ant palangės uždengus tik tiek, kad kokia musė neprigertų ir kai tik ima kilti mažyčiai burbuliukai į viršų, statau į šaltą vietą. Po perkošimo į šaldytuvą. Dienų skaičiaus nesilaikau, vis paragauju ir taip nustatau kada pakankamai rugštelės.

1819

Ačiū, gal ir pabandysiu smile)))

O aš visai .... pakilau į sveikatingumo viršūnę - pradėjau gerti mineralinį vandenį. Aišku, tikrąjį, mūsų turtą - Vytautą smile
Kai trūksta mineralų ir dar visokiausių elektrolitų, tai šis vanduo neapsakomo skanumo smile

1820

Andre parašė:

Ačiū, gal ir pabandysiu smile)))

O aš visai .... pakilau į sveikatingumo viršūnę - pradėjau gerti mineralinį vandenį. Aišku, tikrąjį, mūsų turtą - Vytautą smile
Kai trūksta mineralų ir dar visokiausių elektrolitų, tai šis vanduo neapsakomo skanumo smile

Labai skanus ir Vytautas ir Birutė. Čia męs tokio neturim. Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.