1981

Re: Ką geriate šį vakarą?

Hmmm... Aš degtinėlę, šaltą šaltą, kad net tįsta pilant, gerčiau nebent su sūdytais lašiniais...
Visa kita - dirbtinai sukurti deriniai smile

1982

Andre parašė:

Hmmm... Aš degtinėlę, šaltą šaltą, kad net tįsta pilant, gerčiau nebent su sūdytais lašiniais...
Visa kita - dirbtinai sukurti deriniai smile

Iš aprasojusio butelio?) Aš irgi noriu

1983

Man toks jausmas kad ieskoke pastoviai vyksta balius) čia kada beuzeisi vis tiek kas nors geria

1984

Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.

1985

Sėdžiu naktį prie žvakių ir geriu Heineken

1986

Bulvytė parašė:

Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.

Tai reikėjo išgerti alkoholinius ir kad paaugliai Tave isveziotu

1987

Konstantinas parašė:
Bulvytė parašė:

Kai išsilaikys teises, galės vežioti mane į bažnyčią big_smile
Mano anūkas jau pasiryžęs kalti teoriją. Jau ir mašiną renkasi ir vis užuominas man duoda gudročius.

1988

Bulvytė parašė:
Konstantinas parašė:
Bulvytė parašė:

Kai išsilaikys teises, galės vežioti mane į bažnyčią big_smile
Mano anūkas jau pasiryžęs kalti teoriją. Jau ir mašiną renkasi ir vis užuominas man duoda gudročius.

Nu va turėsi išlaidas o šiaip geriau pėstute vaikščioti arba su dviratuku) nuo mašinos tik nutukimas ir nugaros skausmai

1989

Šaltas alutis iš bačkutės su puta :::538

1990

https://www.facebook.com/reel/658718772992187

1991

Vytautas - jėga wink

1992

Vyrai ruošia vakarienę. Prie šviežio samagono. Paruošė troškinti mėsą su daržovėmis. Užpylė vandeniu. Uždengė ir ant ugnies. Kiti nori ragauti samanę. Atidaro 2 litrų plastikinį butelį - vanduo. Visi sujudo, kur samagonas. Pasirodo, kažkas supainiojo butelius ir vakarienei bus samagono troškinys big_smile užgeriant vandeniu

1993

Laimutė parašė:

Vyrai ruošia vakarienę. Prie šviežio samagono. Paruošė troškinti mėsą su daržovėmis. Užpylė vandeniu. Uždengė ir ant ugnies. Kiti nori ragauti samanę. Atidaro 2 litrų plastikinį butelį - vanduo. Visi sujudo, kur samagonas. Pasirodo, kažkas supainiojo butelius ir vakarienei bus samagono troškinys big_smile užgeriant vandeniu

Čia pas tave taip?

1994

Ne, ne pas mane. Gamtoje prie ežero.

1995

Pomidorų sultys iš savų pomidorų. Su druska ir pipirais ir dar grietinės įdėjau ir į mixerį.

1996

Laimutė parašė:

O aš jau galvojau Laimutė pradėjo įdomiai gyventi

1997

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

O aš jau galvojau Laimutė pradėjo įdomiai gyventi

Ne, Konstantinai, senstu. Keičiasi poreikiai ir vertybių supratimas.
Anksčiau būdavo, kad ir pati sudalyvaudavau tokiose gamtos iškylose kai ryte pirma nubudusi nusigriebi paskutinį vakarykštį šašlyką ir išgeri paskutinę gaivą iš stiklainio big_smile.

1998

Oj Laimutė kiek aš sudalyvaudavau) kad nuotraukos internete atsirasdavo anksčiau negu spedavau prablaiveti) iki šiol mane pasiveja įvaizdis iš tu dienų) ne pats geriausias įvaizdis bet man vienodai) bet užtai kiek prisiminimų istorijų ir nuotykių... senatvėje prieš mirtį turėsiu ką prisiminti. O kiek nepilnamečių nugirdinau čia išvis baisu

1999

Konstantinas parašė:

Oj Laimutė kiek aš sudalyvaudavau) kad nuotraukos internete atsirasdavo anksčiau negu spedavau prablaiveti) iki šiol mane pasiveja įvaizdis iš tu dienų) ne pats geriausias įvaizdis bet man vienodai) bet užtai kiek prisiminimų istorijų ir nuotykių... senatvėje prieš mirtį turėsiu ką prisiminti. O kiek nepilnamečių nugirdinau čia išvis baisu

Suprantama. Kompanija jei gera, tai ir prisiminimai geri.
Labiausiai man patikdavo tokiose iškylose prie laužo sėdėti, jį kurstyti ir saugoti. Tada niekas nesiūlydavo per daug įkyriai išgerti. Bet pirtyse prie ežerų irgi linksma būdavo. Ypač su bendradarbiais ir vadovais kartu. Oi raudonuodavo kaip kurie ryte iš gėdos, prisiminę vakarykštį baliuką big_smile

2000

Shameless parašė:

Welcome tongue smile Gero Vakareliooo ....

O...nusileido ufonautas. Kur butelis ir vaišės? Ką gersim? big_smile