Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 21
- Laura, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Tema: Ar lietuvaiciai tolerantiski kitatauciams?
Jau ketverius metus Lietuvoje bunu vos karta per menesi ir tik labai trumpam. Gyvenu Estijoje ir pastebiu, kokie netolerantiski vietiniai visiems, kas nuo ju skiriasi, nesvarbu ar rase, ar tautybe, ar vos ne gyvenamuoju miestu. Pati esu ne karta su tuo susidurusi, todel man idomu , kas lauka kai grysiu i Lietuva. Ar lietuvaiciai irgi tokie nepakantus kitatauciams? Kaip tarkim lietuviai reaguotu i gatve pedinanti juodaodi, inda ar panasiai? Ar sveciui butu saugu?
- Laura, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Re: Ar lietuvaiciai tolerantiski kitatauciams?
o kaip tavo manymu Vilnieciai ziuri i kitataucius, kurie atvaziuoja ne kaip turistai bet su ketinimais apsistoti? Tarkim mano vaikinas indas ir po savaites parsikraustom i LT. Ir mane visi prigasdino, kad jis Vilniuj niekur geriau jau neitu nes atseit labai ten siauteja skinai Negi tai tiesa?
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Eik tu, gryna nesamone!! Aisku, visokiu yra.. Taciau nemanau kad visi labai jau ziaurus.. Tegu tavo vaikinas buna tolerantiskas musu tautieciams, ir to paties sulauks pats
- Dovydas, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
lietuviai yra tolerantiski absoliuciai viskam... tai kilo nuo tu laiku kai lietuva driekesi nuo baltijos iki juodosios juros ir lietuviai (tikrieji) sudare tik 1/3 visos lietuvos dali... taip man sake geografijos mokytojas va
- Deimantė, 13
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Laura,22> Pagal tai, kaip pateikei savo nuomonę, galima susidaryti nuomonę, kad lietuviai rasistai.
Nors visų ir nepažįstu, bet drįstu teigt, kad taip nėra.:D
Gal kiek senamadiškų pažiūrų į KITOKIUS, bet tikrai ne didžioji dalis.:D
- Gintaras, 23
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Laura, 22 parašė:o kaip tavo manymu Vilnieciai ziuri i kitataucius, kurie atvaziuoja ne kaip turistai bet su ketinimais apsistoti? Tarkim mano vaikinas indas ir po savaites parsikraustom i LT. Ir mane visi prigasdino, kad jis Vilniuj niekur geriau jau neitu nes atseit labai ten siauteja skinai Negi tai tiesa?
xexe. leituvoj dar nesusifortmavo kitatauciu nemegimas. mergaites megsta juos vien del to, jog jie uzsienieciai (kaip lietuvius tarkime kaimynes), o lietuviai nebent pavydi jiems Siaip nera problemu tokiu. Bet va jei indu privistu su savo tvarka, arba kokiu kinu - tada jau ju nemegtu kaip kokiam londone
- Arminas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
nu lietuvoi nera dar susiformafe rasines neapikantos, bet pazystu viena lietuvi kuris gyvena amrikoi labai nekencia negru ir zydu nors zydu daukas nemegsta, jeigu Baltarusija istotu i europos sajunga, kaip visi zinom baltarusijoi uzdarbis duag mazesnis negu lietuvoi tai manau is baltarusijos pradetu imigrantai plust ir dirbt lietuvoi automatiskai kadangi jiem reiketu maziau moket jie uzimjtu lietuviu darbo vietas ir manau kad neapinkanta atsirastu, bet kolkas iki to nedagyvenom. nors bendriau geriau pagalvojus lietuvoi ir dabar yra rasine neapikanta romams(cygonam) delto kad jie labai megsta vagiliauti
- Laura, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Deimantė, 14 parašė:Laura,22> Pagal tai, kaip pateikei savo nuomonę, galima susidaryti nuomonę, kad lietuviai rasistai.
Oi ne, lietuvaicius myliu ir taip blogai apie juos negalvoju Tiesiog buvau prisiurpinta tu, kurie pastoviai gyvena lietuvoje ir mato to, ko nematau as Be to net ir mano seimoje yra zmogus , kuris yra atvirai rasistas, tad jei to galima sulaukti is artimu zmoniu, baiminausi, ko sulauksiu is pasaliniu.
Na bet dabar jauciuosi kur kas ramesne Aciu visiems labai labai
- Deimantė, 13
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Laura, 22 parašė:Deimantė, 14 parašė:Laura,22> Pagal tai, kaip pateikei savo nuomonę, galima susidaryti nuomonę, kad lietuviai rasistai.
Oi ne, lietuvaicius myliu ir taip blogai apie juos negalvoju Tiesiog buvau prisiurpinta tu, kurie pastoviai gyvena lietuvoje ir mato to, ko nematau as Be to net ir mano seimoje yra zmogus , kuris yra atvirai rasistas, tad jei to galima sulaukti is artimu zmoniu, baiminausi, ko sulauksiu is pasaliniu.
Na bet dabar jauciuosi kur kas ramesne Aciu visiems labai labai
Lietuvaičiai - geriečiai.;D (joke)
- Rimvydas, 14
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Asmeniškai aš tolerantiškas visiems išskyrus tiems žmonėms kurie vaidina protingus, nors taip ir nėra
- Judita, 17
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
- Bitė, 17
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
judita, ir kur argumentai? gal garliavoj ir butu nesaugu, vln tai tikrai normalu
- Donata, 17
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
as tai tolerantiska.. man visiskai vienodai sviecia koks zmogus pedina toje pacioje gatveje, gyvena mano kaiminysteje ir pan. Jis indas, juodaodis..ir t.t.
- Ugne, 20
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
nu nzn ar lb saugu eit vilniui vakare vienam juodaodziui, nes dar koki skina sutiks tai gali nekaip baigtis:# o siaip tai manau kad tolerantiski...
- Tautvydas, 15
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
ne uzteko laisvenke su draugu argentinieciu pavaiksciot...tai ishlindo keletas grazio blizgancio galvu ir kaska bande angliskai smaiksciai sneket...mes nekreipem demesio ir nuejo...dar prisiminus kad turim lietuvos gynejus ir kad lietuvoj beveik visi teai juodaodzius izeidineja ciornazopais vadina ir t.t manau vaikus paveikia ir jie nemegsta...zdz esme negrui kinui kitaip atrodanciam lietuvoj pavojinga but...
- Robertas, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
as manau kad torerantiski jau tikrai nesame..pvz.esi zemaitis ir kalbi savo tarme kur nors nuvaziaves ka pagalvojat apie ji is karto?m?kad jis atgyvena ir nemoka kaip visi kalbeti..esame zmones kurie nusistamome pries zmones...kaip kiti nemegsta juodaodziu nors nieko nebus padare...
- Bitė, 17
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Ugne, 16 parašė:nu nzn ar lb saugu eit vilniui vakare vienam juodaodziui, nes dar koki skina sutiks tai gali nekaip baigtis:# o siaip tai manau kad tolerantiski...
tai siaip gali atsitikti ir vokietijoje, cekijoje ir pan, kur veikia tokios neofashistines organizacijos, bet, mano manymu, bent jau vilniaus centre net ir nakti yra saugu. apskritai, atleiskit uz toki pagyruniskuma, bet, manau, vilnius visada buvo ir bus tolerantiskesnis miestas viskam, naujovems ir kitokiems zmonems, nes ir populiacija cia labai skirtinga. o ir bastytis naktim po kokius naujininkus nepatartina - tai tiesiog kvaila. pvz, net ir vokietijoj, olandijoj, belgijoj nieks naktim nesibasto po arabu, turku rajonus.
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 21
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.