Re: Sporto klubai
gal kas turi mėgėjiško bokso taisykles (elektronine versiją)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gal kas turi mėgėjiško bokso taisykles (elektronine versiją)
Niu tai kodel niekas visai nesidomi sportu, ajajai
Ne klubuose esme... Yra tokiu zmoniu kurie "Oi, reikia svoris mest, jau priaugau..." "Ne, na dabar jau tikrai reikia"... Tada susisirenka graziausius drabuzius, o jei labai graziu neturi, tai eina pirkt i spotlineus, na tada dar papildu, i soliariuma merginos megsta, kad geda nebuti pries kitus na ir jau gal kaip ir galima pradet, jei laiko atsiranda...Siaip kiek tenka sportuoti, o tenka nemazai, tai tos tendencijos ryskios ir toks tampymasis jau jokingas atrodo.. Ir tie klausimai "kur geriau ismankstina fabuose ar pasilaiciuose" tai juokingi... Merginos patarimas: geriausia riebalai dega ryte begiojant arba plaukant, o tai reiskia geriausiai metamas svoris... Ir nereikia jokiu sporto klubu... Geriau reguliariai begioti ar juo labiau plaukioti, nei per metus 2men i kluba nueiti... Ir nieko nekainuoja.. Zodziu.. ilga tema...
Dariau, ne visiems reikia svorį mesti. Daug žmonių sportuoja savo malonumui, kaipo laisvalaikio praleidimas.O ir figūrą patobulinti neprošal. Aš asmeniškai į jokius soliariumus nevaikštau, prabangiuose sporto butikuose aprangos neperku (kainos kosminės), papildų nevalgau. Ir tokių kaip aš pažįstų be galo daug.
O be abejo, fifų visur yra, ne tik sporto klubuose.
Niu pritariu,kad sportas turi tapti gyvenimo budu, kad fizinis kruvis suteiktu malonuma, taip pat gera savijauta visapusiskai, o jei viskas tik prievarta ir atmestinai ir tris kartus per menesi, na tada tai tik laiko bei pinigu svaistymas, kol zmones to nesupras, tai tik ir galvos kaip cia grazia apranga nusipirkti, nes pradesiu "sportuoti" . Tai tiek, o kas stengias sporta paversti savo gyvenimo dalimi, tai didziausios sekmes ir stiprybes, saunuoliai
Shauni diskusija...
Sporto klubuose egziatuoja triju tipu zmones:
1. Zmones kurie sportuoja.
2. Zmones kurie VAIZDUOJA kad sportuoja.
3. Zmones kurie siekia profesionaliu rezultatu.
Norint betkokiam sporte pasiekti matomu ar jauciamu rezultatu reikia investuoti ne tik laika ar pinigus bet ir pastangas! Nuo to kad nusipirksit super puper abonementa uz 175 lt. ar daugiau nieko jums nepades jei sporto salej sedesit ar dusausit priesh veidrodi pasieme 50 g. svarelius. Lygiai taip pat kaip ir valgant tik maisto papildus jokie raumenys jums neaugs. Yra zmoniu kurie eina i sporto klubus pasirodyti. Kaip jau supratote tai apie zmones kurie rodo kad sportuoja. Visa tai zinoma yra tik ju pasirinkimas.. ir niekas negali uzdrausti kazko daryti... bet taip galima ir puse metu vaikscioti i sporto klubus bet rezultatas bus neigiamas (ivertinus sugaishta laika ir investuotus pinigus).
Grebiu zmones su rimtu poziuriu i sporta. Rimtas poziuris tai nereishkia kad turite eiti i sale ir pompuoti shtangas po 80 kg. Rimtas poziuris tai kuomet zmogus neprisigalvoja durnu priezasciu neiti i sporto kluba, rimtas poziuris tai reguliarus darbas pagal specialiai jums sudaryta programa.
Treniruojant raumenis jie igauna atminti ir raumenys efektyviai auga butent nuo REGULIARAUS IR TEISINGO JU TRENIRAVIMO.
Labai pritariu Rokui ir jo issakytai nuomonei. Nors pati dar netaip seniai sportuoju, tik 1.5 metu, bet tikrai daug maciau ivairiausiu zmoniu ir ivairiausiu poziuriu i sporta. Labai gaila,kad tu, kurie mastytu teisingai yra labai mazai...na, bet gal su laiku zmones tobules, o ir ju mastymas taip pat keisis i geraja puse...
Taip Dalia, beliak tiketis kad vaikinai noredami tureti grazius raumenis valgys ne METANA ar kitus itin stiprios sudeties maisto papildus taip zalodami savo organizama, o rimtai dirbs sporto salej siekdami savo tikslu... o merginos kurios rupinasi savo kuno linijomis irgi netinginiaus ant sofkutes valgydamos pyragaucius..
stebuklu nebuna...
Taip stebuklu tikrai nebuna, kad ir kaip ta informacija apie greita svorio numetima ir visa kita, bebutu graziai pateikta per tv ir kitas informavimo priemones, tie kas tokiais dalykais tiki, tik gaista laika, na kol patys isitikins,kad tai gryniausias melas... Norint kazka pasiekti reikia tikrai daug darbo ideti, o jei dar be organizma zalojanciu medziagu, tai tuo labiau, bet rezultatas to vertas !
Greitas svorio numetimas.. mmm... atkreipkite demesi per tv rodomu reklamu nuotrauku kur rodomi zmones priesh ir po apshvietima.. kompiuterinis retusavimas siais laikais gali VISKA!
O tokiu preparatu pasekoje organizamas ishsiugdo savybe taupyti maista... o tada tai jau laikykites.. niekaip neishkrapshtysit nereikalingu riebaliuku...
Niu saunuolis Rokai, nors tu kartas nuo karto uzeini cia man tai zinok neblogai jau sekas, nors pirmas treniruotes pripazinsiu,kad sunkoka buvo,sirdele labai pajaute kruvi, bet dabar jau viskas ok, vel grizau i senaji grafika svarbiausia,kad man patinka, tai kaip ir dideliu sunkumu grizus nebuvo
Gryzti visuomet lengviau nei viska pirma kart daryti. Ir siaip stipriau sportuojant reikalingos pertraukos, o poilsis ko gero dar svarbiau nei pati treniruote (cia jei nori padidinti savo mase). Cia kaip zidinio kurenimas. Treniruote tik malku imetimas i zidini, o visa siluma issiskiria joms degant (ilsintis).
Na kadangi man mases auginimas nera aktualus, tai kaip ir butino poilsio man per daug nereikia bet,kad darbo daug reikia ideti norint ka nors naturaliai pasiekti,tai galiu patvirtinti, nes viska pergyvenau pati ir vis dar mokaus pazinti save ir savo kuna
Ronaldai.. jei nori auginti mase tai tau net sporto klubo nereikia.. daug valgyk ir daug miegok.. ir jau greitai busi zmogus kalnas.. kalbu apie lashinius o ne apie raumenu mase. Ish esmes tu svarbus... poilsis labai svarbu, nes yra tam tikras zmogau raumenyno veiklos ciklas. kas per pertraukos rimtai sportuojant ?? papasakok placiau.. nes pirma karta girdziu.. manau tu cia apie kazkoki konkretu sporta shneki? m?
Manu supratai apie koki svori snekejau. O jei ne, tai ne apie lasinius. Rasydamas galvoje turejau kulturizma. Pvz O. Zuras (viena stipriausiu lietuvos kulturistu) buvo padares keliu metu pertrauka, kuriu metu visiskai nesportavo. O vel gryzes i sporta iskovojo daug pergaliu pasauliniu mastu. Pats sake kad ta pertauka jam isejo i nauda. Cia rase Lietuvos ryte, pries pora metu. O pas manau, norint prisiauginti raumenu, reiktu ne daugiau nei 3 kartus per sav sportuot. nes priesingu atveju reikia daug pinigu maisto papildams ir kt dalykams kurie atstatytu raumeni po sunkiu kruviu. Tai butina nes kruvio metu raumuo yra, jei negauna reikalingu medziagu ir amino rugsciu. Ne veltui sakoma kad maista ir papildai sudaro 70 proc sekmes.
Ot berniukai saunuoliai,kad diskutuojat tam cia ir susirinkom, kad isreikstume savo mintis bei nuomones, kurios yra kartais visiskai priesingos bet gi turi taip buti, svarbu tik neisizeisti ir nepriimti visko asmeniskai
O as sportuoju del to, kad labai gerai tada jauciuosi, dar pries metus net nebuciau pamaniusi,kad sportas turi tiek daug itakos gerai savijautai, bet dabar tai jau puikiai suprantu. Tai darau tiktai del saves ir manau,kad ateityje nesigailesiu, jei elgsiuos protingai aisku
Na i sporto klubus man kiek per brangu vaiksciot, bet zinau kad ir namie galima puikiausiai pasportuot anksciau tam niekaip neprisiversdavau, geriau jau prie teliko pasededavau ar pan.. taciau pries pora savaiciu nusprendziau kad fsio, reikia ir ka jus manot? dviratukas, mankstele - kelnes jau krenta ir zinokit nebegaliu kitaip.. priklausoma patapau ir nereik man nei jokiu impulsu, nei grandzymu ir del aprangos rupintis nereikia, savam kieme gi nieks nemato, svarbu kad paciai patogu
Matai, o man priesingai, sporto klube visai kas kita, susimoki pinigiukus ir zinai,kad butinai turi nueiti, nors kartais nuotaikos nebuna ir aptinges jauties, bet kai nueini ir atsigauni, dar labai svarbu pati aplinka, zmones ir treneriai...man klube patinka, nes pailsiu nuo darbo, pabendrauju su zmonem, susipazinau su naujais veidais, yra apie ka pakalbeti, bent jau apie sporta tai visada. Namuose to niekaip netureciau tuo labiau,kad gaunu daug informacijos apie mityba, apie kuna ir t.t.
Na taip, tas tai aisku gerai As visada irgi taip galvodavau, kad va, susimokesiu ir neturesiu kur detis. Labai tingedavau sportuot.. nezinau kas dabar pasidare.. gal kad isimylejau
Niu jei isimylejai tai kuri laikas dar sportuosi nes yra del ko gi ir stengtis bet gerai,kad taip yra, juk nepakenks tai tikrai
O sporto klube tai berniuku oij kiek ir apranga labai svarbu bent jau man, stengiuos buti pasitempusi visur kur bebuciau, taip pat ir sporto klube...visgi daug zvilgsniu pagauna mane o as taip pat, o dar kai veidrodziai aplink visur ir matai save gerai atrodancia, matai kaip dirba raumenukai, man tai geras jausmas o dar kai padarai perpus daugiau nei koks nusilpes vyriokas, tai isvis savim didziuojies ir puikiai jauties ot kiek priplepejau , jau nepykit
Ner ko cia pykt Tai aisku, i kluba einant jau bele kaip neapsirengsi.. sakau, viskas i pinigus remiasi.. o man jau is tevu geda net prasyt, vis delto isleistuves, paskutiniai skambuciai visokie, dovanos mokytojam, baliukai sventiniai ir pan.. tai jei dar sporto klubui prasyciau, tai uoj butu.. man kol kas ir kieme gerai grynas oras, megstama muzika uzsileidziu ant viso garso ir spakaina kai atsals, tada reiks gal kur i patalpa grustis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai