21

Re: Sporto klubai

gal kas turi mėgėjiško bokso taisykles (elektronine versiją)

22

Niu tai kodel niekas visai nesidomi sportu, ajajai sad

23

Darius, 21 parašė:

Ne klubuose esme... Yra tokiu zmoniu kurie "Oi, reikia svoris mest, jau priaugau..." "Ne, na dabar jau tikrai reikia"... Tada susisirenka graziausius drabuzius, o jei labai graziu neturi, tai eina pirkt i spotlineus, na tada dar papildu, i soliariuma merginos megsta, kad geda nebuti pries kitus na ir jau gal kaip ir galima pradet, jei laiko atsiranda...Siaip kiek tenka sportuoti, o tenka nemazai, tai tos tendencijos ryskios ir toks tampymasis jau jokingas atrodo.. smile Ir tie klausimai "kur geriau ismankstina fabuose ar pasilaiciuose" tai juokingi... Merginos patarimas: geriausia riebalai dega ryte begiojant arba plaukant, o tai reiskia geriausiai metamas svoris... Ir nereikia jokiu sporto klubu... Geriau reguliariai begioti ar juo labiau plaukioti, nei per metus 2men i kluba nueiti... Ir nieko nekainuoja.. Zodziu.. ilga tema...

Dariau, ne visiems reikia svorį mesti. Daug žmonių sportuoja savo malonumui, kaipo laisvalaikio praleidimas.O ir figūrą patobulinti neprošal. Aš asmeniškai į jokius soliariumus nevaikštau, prabangiuose sporto butikuose aprangos neperku (kainos kosminės), papildų nevalgau. Ir tokių kaip aš pažįstų be galo daug.
O be abejo, fifų visur yra, ne tik sporto klubuose.

24

Niu pritariu,kad sportas turi tapti gyvenimo budu, kad fizinis kruvis suteiktu malonuma, taip pat gera savijauta  visapusiskai, o jei viskas tik prievarta ir atmestinai ir tris kartus per menesi, na tada tai tik laiko bei pinigu svaistymas, kol zmones to nesupras, tai tik ir galvos kaip cia grazia apranga nusipirkti, nes pradesiu "sportuoti" . Tai tiek, o kas stengias sporta paversti savo gyvenimo dalimi, tai didziausios sekmes ir stiprybes, saunuoliai smile

25

Shauni diskusija...

Sporto klubuose egziatuoja triju tipu zmones:
1. Zmones kurie sportuoja.
2. Zmones kurie VAIZDUOJA kad sportuoja.
3. Zmones kurie siekia profesionaliu rezultatu.

Norint betkokiam sporte pasiekti matomu ar jauciamu rezultatu reikia investuoti ne tik laika ar pinigus bet ir pastangas! Nuo to kad nusipirksit super puper abonementa uz 175 lt. ar daugiau nieko jums nepades jei sporto salej sedesit ar dusausit priesh veidrodi pasieme 50 g. svarelius. Lygiai taip pat kaip ir valgant tik maisto papildus jokie raumenys jums neaugs. Yra zmoniu kurie eina i sporto klubus pasirodyti. Kaip jau supratote tai apie zmones kurie rodo kad sportuoja. Visa tai zinoma yra tik ju pasirinkimas.. ir niekas negali uzdrausti kazko daryti... bet taip galima ir puse metu vaikscioti i sporto klubus bet rezultatas bus neigiamas (ivertinus sugaishta laika ir investuotus pinigus).

Grebiu zmones su rimtu poziuriu i sporta. Rimtas poziuris tai nereishkia kad turite eiti i sale ir pompuoti shtangas po 80 kg. Rimtas poziuris tai kuomet zmogus neprisigalvoja durnu priezasciu neiti i sporto kluba, rimtas poziuris tai reguliarus darbas pagal specialiai jums sudaryta programa. 

Treniruojant raumenis jie igauna atminti ir raumenys efektyviai auga butent nuo REGULIARAUS IR TEISINGO JU TRENIRAVIMO.

26

Labai pritariu Rokui ir jo issakytai nuomonei. Nors pati dar netaip seniai sportuoju, tik 1.5 metu, bet tikrai daug maciau ivairiausiu zmoniu ir ivairiausiu poziuriu i sporta. Labai gaila,kad tu, kurie mastytu teisingai yra labai mazai...na, bet gal su laiku zmones tobules, o ir ju mastymas taip pat keisis i geraja puse...

27

Taip Dalia, smile beliak tiketis kad vaikinai noredami tureti grazius raumenis valgys ne METANA ar kitus itin stiprios sudeties maisto papildus taip zalodami savo organizama, o rimtai dirbs sporto salej siekdami savo tikslu... wink o merginos kurios rupinasi savo kuno linijomis irgi netinginiaus ant sofkutes valgydamos pyragaucius.. wink big_smile

stebuklu nebuna...

28

Taip stebuklu tikrai nebuna, kad ir kaip ta informacija apie greita svorio numetima ir visa kita, bebutu graziai pateikta per tv ir kitas informavimo priemones, tie kas tokiais dalykais tiki, tik gaista laika, na kol patys isitikins,kad tai gryniausias melas... Norint kazka pasiekti reikia tikrai daug darbo ideti, o jei dar be organizma zalojanciu medziagu, tai tuo labiau, bet rezultatas to vertas !

29

smile Greitas svorio numetimas.. smile mmm... big_smile atkreipkite demesi per tv rodomu reklamu nuotrauku kur rodomi zmones priesh ir po apshvietima.. wink kompiuterinis retusavimas siais laikais gali VISKA! smile
O tokiu preparatu pasekoje organizamas ishsiugdo savybe taupyti maista... smile o tada tai jau laikykites.. big_smile niekaip neishkrapshtysit nereikalingu riebaliuku... big_smile big_smile big_smile

30

Niu saunuolis Rokai, nors tu kartas nuo karto uzeini cia wink  man tai zinok neblogai jau sekas, nors pirmas treniruotes pripazinsiu,kad sunkoka buvo,sirdele labai pajaute kruvi, bet dabar jau viskas ok, vel grizau i senaji grafika smile  svarbiausia,kad man patinka, tai kaip ir dideliu sunkumu grizus nebuvo :::719

31

Gryzti visuomet lengviau nei viska pirma kart daryti. Ir siaip stipriau sportuojant reikalingos pertraukos, o poilsis ko gero dar svarbiau nei pati treniruote (cia jei nori padidinti savo mase). Cia kaip zidinio kurenimas. Treniruote tik malku imetimas i zidini, o visa siluma issiskiria joms degant (ilsintis).

32

Na kadangi man mases auginimas nera aktualus, tai kaip ir butino poilsio man per daug nereikia  smile  bet,kad darbo daug reikia ideti norint ka nors naturaliai pasiekti,tai galiu patvirtinti, nes viska pergyvenau pati ir vis dar mokaus pazinti save ir savo kuna

33

Ronaldai.. wink jei nori  auginti mase tai tau net sporto klubo nereikia.. big_smile daug valgyk ir daug miegok.. big_smile big_smile big_smile ir jau greitai busi zmogus kalnas.. big_smile kalbu apie lashinius o ne apie raumenu mase. wink Ish esmes tu svarbus...  poilsis labai svarbu, nes yra tam tikras zmogau raumenyno veiklos ciklas. kas per pertraukos rimtai sportuojant ?? papasakok placiau.. nes pirma karta girdziu.. big_smile manau tu cia apie kazkoki konkretu sporta shneki? m?

34

Manu supratai apie koki svori snekejau. O jei ne, tai ne apie lasinius. Rasydamas galvoje turejau kulturizma. Pvz O. Zuras (viena stipriausiu lietuvos kulturistu) buvo padares keliu metu pertrauka, kuriu metu visiskai nesportavo. O vel gryzes i sporta iskovojo daug pergaliu pasauliniu mastu. Pats sake kad ta pertauka jam isejo i nauda. Cia rase Lietuvos ryte, pries pora metu. O pas manau, norint prisiauginti raumenu, reiktu ne daugiau nei 3 kartus per sav sportuot. nes priesingu atveju reikia daug pinigu maisto papildams ir kt dalykams kurie atstatytu raumeni po sunkiu kruviu. Tai butina nes kruvio metu raumuo yra, jei negauna reikalingu medziagu ir amino rugsciu. Ne veltui sakoma kad maista ir papildai sudaro 70 proc sekmes.

35

Ot berniukai saunuoliai,kad  diskutuojat smile  tam cia ir susirinkom, kad isreikstume savo mintis bei nuomones, kurios yra kartais visiskai priesingos smile bet gi turi taip buti, svarbu tik neisizeisti ir nepriimti visko asmeniskai wink
O as sportuoju del to, kad labai gerai tada jauciuosi, dar pries metus net nebuciau pamaniusi,kad sportas turi tiek daug itakos gerai savijautai, bet dabar tai jau puikiai suprantu. Tai darau tiktai del saves ir manau,kad ateityje nesigailesiu, jei elgsiuos protingai aisku smile

36

Na i sporto klubus man kiek per brangu vaiksciot, bet zinau kad ir namie galima puikiausiai pasportuot wink anksciau tam niekaip neprisiversdavau, geriau jau prie teliko pasededavau ar pan.. taciau pries pora savaiciu nusprendziau kad fsio, reikia smile ir ka jus manot? dviratukas, mankstele - kelnes jau krenta smile ir zinokit nebegaliu kitaip.. priklausoma patapau big_smile ir nereik man nei jokiu impulsu, nei grandzymu smile ir del aprangos rupintis nereikia, savam kieme gi nieks nemato, svarbu kad paciai patogu wink

37

Matai, o man priesingai, sporto klube visai kas kita, susimoki pinigiukus ir zinai,kad butinai turi nueiti, nors kartais nuotaikos nebuna ir aptinges jauties, bet kai nueini ir atsigauni, dar labai svarbu pati aplinka, zmones ir treneriai...man klube patinka, nes pailsiu nuo darbo, pabendrauju su zmonem, susipazinau su naujais veidais, yra apie ka pakalbeti, bent jau apie sporta tai visada. Namuose to niekaip netureciau smile tuo labiau,kad gaunu daug informacijos apie mityba, apie kuna ir t.t.

38

Na taip, tas tai aisku gerai smile As visada irgi taip galvodavau, kad va, susimokesiu ir neturesiu kur detis. Labai tingedavau sportuot.. nezinau kas dabar pasidare.. gal kad isimylejau smile

39

Niu jei isimylejai tai kuri laikas dar sportuosi smile  nes yra del ko gi ir stengtis smile bet gerai,kad taip yra, juk nepakenks tai tikrai smile
O sporto klube tai berniuku oij kiek smile ir apranga labai svarbu smile bent jau man, stengiuos buti pasitempusi visur kur bebuciau, taip pat ir sporto klube...visgi daug zvilgsniu pagauna mane o as taip pat, o dar kai veidrodziai aplink visur ir matai save gerai atrodancia, matai kaip dirba raumenukai, man tai geras jausmas smile o dar kai padarai perpus daugiau nei koks nusilpes vyriokas, tai isvis savim didziuojies ir puikiai jauties smile ot kiek priplepejau , jau nepykit wink

40

Ner ko cia pykt smile Tai aisku, i kluba einant jau bele kaip neapsirengsi.. smile sakau, viskas i pinigus remiasi.. o man jau is tevu geda net prasyt, vis delto isleistuves, paskutiniai skambuciai visokie, dovanos mokytojam, baliukai sventiniai ir pan.. tai jei dar sporto klubui prasyciau, tai uoj butu.. smile man kol kas ir kieme gerai smile grynas oras, megstama muzika uzsileidziu ant viso garso ir spakaina smile kai atsals, tada reiks gal kur i patalpa grustis wink