Tema: isnaudojimas
kaip jauciates kai vaikina niu kaip ir isnaudojate...pvz.paprasot kad kur numestu ar parvestu ar pan.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → isnaudojimas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip jauciates kai vaikina niu kaip ir isnaudojate...pvz.paprasot kad kur numestu ar parvestu ar pan.
he he kvailas klausimas jei nekaip jaustusi tai ir neisnaudotu
hmmm.. o jie musu neisnaudoja?:D niu nesakau kad visi ir visada bet.....
o kokie yra moteru isnaudojimo budai ? labai noreciau suzinot ir pasinaudot
jo jo jei birute kalbi apie sex tai juk abipusis malonumas tai kur isnaudojimas
he he kvailas klausimas jei nekaip jaustusi tai ir neisnaudotu
pritariu visu 100% gerai cia uzvelei
pvz.as kartais pasinaudoju ir tikrai durnai jauciuosi
Yra tox dalykas..Kad normalus vaikinas nelabai daro tai uz dyka..Anxciau ar veliau jis pasiims "atlygy" uz tas paslaugas..Bet aisku yra tokiu kurie visiskai to nesupranta..Tai va tokius ir durina paneles kaip tik isgali..:D
pvz.as kartais pasinaudoju ir tikrai durnai jauciuosi
tai nesinaudok ir nereiks kvailai jaustis;)arba jei jau taip atsitiko tai kaip nors atsilygink jam:)
man tai geda konors vaikino prasyti nes ji myliu ir negaliu nieko prasyti nes man sazine neleidzia svarbu kad meile rodo ir man to uztenka......
neisnaudoju:)) bent jau man taip atrodo:)
cia neisnaudojimas, paprasyti kad nuvestu parvestu, cai tesiog suteikiama pagalba
nemanau kad cia isnaudojimas...
cia neisnaudojimas, paprasyti kad nuvestu parvestu, cai tesiog suteikiama pagalba
o as tau nepritariu...nes tai mano manymu isnaudojimas yra gerai viena karta paprasai nu gerai jis ten nuveze nieko net nemokejai ir kita karta oresi issisukti ir tikesis be atlygio jam
tai aisq turi kojas gali mindyt arba visuomeniniu transportu naudokis :D
o jei pvz.kaip pas mane viesasis transportas uz 2km.dviracio nerasta sveika:)
o kai vaikinas kavinej ar restorane apmoka saskaita tai cia ir isnaudojimas?
pvz, maniskis tai net supykt gali jei perilgai spyriuojuos ir neleidziu uz mane moket.. tai ka man daryt? :?
Yra tox dalykas..Kad normalus vaikinas nelabai daro tai uz dyka..Anxciau ar veliau jis pasiims "atlygy" uz tas paslaugas..Bet aisku yra tokiu kurie visiskai to nesupranta..Tai va tokius ir durina paneles kaip tik isgali..:D
va va ka as ir galvoj turiu:D
Tomas, 26 parašė:Yra tox dalykas..Kad normalus vaikinas nelabai daro tai uz dyka..Anxciau ar veliau jis pasiims "atlygy" uz tas paslaugas..Bet aisku yra tokiu kurie visiskai to nesupranta..Tai va tokius ir durina paneles kaip tik isgali..:D
va va ka as ir galvoj turiu:D
bet taigi jie patys ir kalti..:D
mna gaila tokiu geros sirdies vaikinu:D:D:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → isnaudojimas