Tema: miegas-grozio dalis...
ar nuo miego tampate grazesne?:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → miegas-grozio dalis...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar nuo miego tampate grazesne?:D
is vidaus tikrai taip!
kiek valanadu miegi per para?arba kiek reiktu miegoti per para valandu kad jaustumeisi gerai?nei neisimiegojusi nei persimiegojusi?
kadangi esu miegapele, tai net nezinau, kiek man reiktu ismiegoti, kad sakyciau, jog isgrazejau.. geriau jau persimiegoti.. bent jau man.. tikriausiai i miega kiekvienas organizmas atskirai reaguoja, bet as tik neissimiegojus, jau visa diena suniu ant uodegos,neskaitant apie pajuodusius paakius ir bjauria nuotaika
kiek valanadu miegi per para?arba kiek reiktu miegoti per para valandu kad jaustumeisi gerai?nei neisimiegojusi nei persimiegojusi?
Siaip miegu apytiksliai 6-7h, bet man tiek yra gerokai per mazai.. o kad gerai jausciausi, reikia maziausiai 9-10h siaip jei esu labai pavargus, tai ir 14 laisvai galiu ismiegot
MAN TAS PATS,NEDUOK VALGYT,NEDUOK SNEKET,BET DUOK PAMIEGOT.SAKOMA ZMOGUI UZTENKA 8VAL MIEGOTI,AISKU JEI TURIU KELTI PO TUO 8VAL,AISKU KELIU,BET JEIGU YRA GALIMYBE PAMIEGOT,JA ISNAUDOJU......
na as tai, kuo daugiau miegu, tuo daugiau noriu miegoti keisciausia buna, kai per para tenka pamiegoti kokias 3 val ir paskui visa diena jauciuosi labai zvali
Asmeniskai man 4 val. yra pats tas:) nors kaip raso reikia vid. po 8 val. per para miegot:V bet po tiek as jau persimiegu ir visa diena tada kaip miegantis bunu:?:)
taip jei 14 valandu is eiles miegi, numeti dvi kalorijas
idomiai cia:D
nuo miego trūkumo tai žmonės tikrai daros baisesni
Geriau nedamiegot, nei persimiegot... sveikiau... :V
dievunu miega, kiekviena diena bent 15 minuciu turiu numigti kad buciau zvali ir linksma
Na, manau kad tai tik mitas....
Bet, tarkim visos atrodom grazesnes kai esam normaliai isimiegojusios, ar ne?
zinoma;)
Tai jau tikrai grazesnes... graziai patine... ;D
sigitas 23, tikrai isivaizduoju ateinancia mergina i pasimatyma uztinusia
taip.. pastebejau,kad jei neisimiegu paakiai pasidaro melyni melyni ir nuotaika buna nei siokia nei tokia... bet per daug miegoti irgi nesweika...istirta,kad zmogui gana 7-8 h miego... visur ir visada galioja tas posakis"kas per daug,tas nesweika"
miegas- grozio pagrindas kartais ismiegu net 12 valandu...:p
sigitas 23, tikrai isivaizduoju ateinancia mergina i pasimatyma uztinusia
Jei taip ir nutinka, manai kad nustebciau? Mazai jau dalyku, stebinanciu mane, siam pasauly.... Zinai del ko? Jei taip, tai papasakok man, nes pats to nesuptrantu...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → miegas-grozio dalis...