Re: Progressive House
DEEP DISHH pradejo komercini gyvenima;) tai cia nereikia jau ir komentuoti del SUPOPSEJIMO baisiausias dalykas muzikoje is house progressive ir pan.. muzikos yra SUPOPSEJIMAS
)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
DEEP DISHH pradejo komercini gyvenima;) tai cia nereikia jau ir komentuoti del SUPOPSEJIMO baisiausias dalykas muzikoje is house progressive ir pan.. muzikos yra SUPOPSEJIMAS
)
na zn kaip paklausa dingsta tai reikia is ko nors gyventi duonos tai norisi.. ;D
Siuo metu is tu senu dj nelabai ka klausau,nes ju muzika man nepatinka labai.Ka jie grojo pries 4-5 metus ir dabar nera ka lyginti.Anksciau muzika buvo cool tikras progresyv haus,o dabar pops:|.Dabar klausau tokiu dj kaip Martin Garcia,Moshic,Vibe,kurie nemela kai ko:=).Ju stilius man vienas geriausiu:D~:D~
chebra nzn ar ce progressive ar koks sh bet gal zinot toki Mathew Deekay. nerandu kur siustis...
Tai aisku,kad zinau sita dj Deekay.Geras dj ir as jo setu daug turiu ir dainu geru.As jo setus siunciuo is www.tribalmixes.com.Ten reikia tureti torent,kad galetum siustis ka nors:)
nzn kaip jums, bet man John Digweed - Transitions geras setukas
Ziurink kuris tas transitions,nes as jo turiu ten kokius 3 setus:=)
tai vienas pagrindinis Renaissance ciklas
man rick prie o
eil stilius kazkaip siuo metu priimtiniausias kaip jum jo kuryba/mixai?
nelabai turiu is jo repertuaro..
as ir nelabai turiu
nu nemanau kad tokia muzika klauso mazai zmogieciu, tik paziurejus i i sios temos zinuciu skaiciu, tai kazkaip va ir susidaro tokia nuomone kad progressive populiareja kuo labiau tuo labiau, ir svarbiausia man toks vaidzas kad ne del to kad gera muzika ar kas, bet tipo madinga......
ir del tableciu:D
Gal ne:=)man ji ir taip patinka ir be tu dalyku
prie ko cia madinga.... zmones nezinotu pavadinimu, gali draugams girtis klausau progreso.. cia niekas nesigiria ir niekam nesiulo klausyti, zmones susirnka paplepet cia, ko klube nespeja aptart, info pasikeist, nuomones apie tusus ir tt.. jokia cia ne mada....
as ne apie zmogiecius kurie cia...tiesiog is aplinkiniu draugu ir pazystamu taip rasau..
Tai neblogi tavo draugai:-].Pas mane tai jie jau daugeli metu klauso tokia muzika ir ne del mados:-]
vat vat ne mada o skonis
nu o jei del mados tai jis
nu absurdas...:D kas cia sako kad jei klausai progressive tu tipo madingas..
nesamone
klausau nes patinka!!!!
:] mano net mamai sita muzika patinka
:D geras vaizdelis kai pradeda sokti
:D:] sakau imsiu kada ja i tusa
:D:]
juokingi man jus..toks vaizdas kad tipo sakau cia konkreciai tu ar tu cia klausai del to ir delto...saunuoliai kad patinka progressive ir tiek:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 35 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Progressive House