Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tema: Virtualios istorijos
Butu smagu, jei zmones pasidalintu savo linksmomis, liudnomis ar dar kokiomis istorijomis nutikusiomis virtualiai, pazinciu svetainese, ar IRC ir pan. tokia mintis kilo, ka tik ziurinejant anketa ir atpazinus buvusia klasioke taip pat galiu papasakot savo nutikima.
Mirce radau savo pussesere ji gyveno Utenoj, as Vilniuj, ir siaip kazkodel nebendravom su tom giminem visiskai. Pirma karta ja pamaciau per jos mamos laidotuves, bet tai tiek ten ir tebuvo. Po keliu menesiu, netycia mirce susirasinejant ji pradejo pasakot kaip mire jos mama, paklausiau ar ji is utenos- taip pradejom vardint dedes, tetas- sutampa Pradejom bendraut, vat dabar turiu gera pussesere, kurios niekad nebuciau sutikes, jei ne mircas
Pasidalinkit nutikimais, turetu but smagu
- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: Virtualios istorijos
o as savo sena grupioka kuris uzsienyje jau keli metai net nezinojau kur dinges...draugo svetaine bevartant netycia atradau tai ir susi kontaktuojam emailais pasidalinam senais ispudziais...siaip man patinka emelais bendraut su grupiokais ir grupiokemis is uzsienio,laiko neturio prie chatu sedeti tai laiskais susirasom ir taip draugiskus santykius palaikom o kai grysta tada ir nubaliavojam gerai...as tai turiu svajone kaip nors rasti savo broli internetu ...esu sakiciusi kad kitiems pavyksta netycia atrast savo artimuosius laiko isblaskytus...
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Viktorija, 24 parašė:o as savo sena grupioka kuris uzsienyje jau keli metai net nezinojau kur dinges...draugo svetaine bevartant netycia atradau tai ir susi kontaktuojam emailais pasidalinam senais ispudziais...siaip man patinka emelais bendraut su grupiokais ir grupiokemis is uzsienio,laiko neturio prie chatu sedeti tai laiskais susirasom ir taip draugiskus santykius palaikom o kai grysta tada ir nubaliavojam gerai...as tai turiu svajone kaip nors rasti savo broli internetu ...esu sakiciusi kad kitiems pavyksta netycia atrast savo artimuosius laiko isblaskytus...
Kvailesnes svajones nesu girdejes.."as tai turiu svajone kaip nors rasti savo broli internetu.." Luzau is juoko perskaites..:D:D:D
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
pamirsau paminet, geriausia istorija skaiciau laikrasty. kaip susipyke vyras su zmona jau gyveno atskirai, bet dar nespejo issiskirt. abu pradejo ieskot pazinciu internete, kazkur pasisnekejo ir susitare susitikt. ir abu atejo i ta pati akla pasimatyma deja, tai ju nesuartino, pasipiktine toliau tese skyrybu procesa ;]
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
O man sitaip buvo: Per Helloweena susipazinau su vienu vaikinu, pasikeitem nr, bendravom bendravom, viskas saunu buvo. Pries Kaledas pameciau kortele savo telefono.. Labiausiai gaila buvo visu tel nr, kuriuos praradau nebesusigrazinamai. Zodziu ir to vaikino nr nebeturejau, tai bendravimas ir nutruko. Gaila buvo, bet ka daryt. Kazkur po kokiu 4-5 menesiu sedziu as ieskok.lt, atsiverciu kazkokia anketa, o ten tas bachuriukas fotkej Parasiau, pasikeitem nr, skype, ir vat vel bendraujam O jis tai pirmas mane paziurejo, bet sake nebutu pazines, pasikeitus, tai gerai kad as pasiziurejau, bo butume taip ir nebesusisieke turbut
- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tomas, 26 parašė:Viktorija, 24 parašė:o as savo sena grupioka kuris uzsienyje jau keli metai net nezinojau kur dinges...draugo svetaine bevartant netycia atradau tai ir susi kontaktuojam emailais pasidalinam senais ispudziais...siaip man patinka emelais bendraut su grupiokais ir grupiokemis is uzsienio,laiko neturio prie chatu sedeti tai laiskais susirasom ir taip draugiskus santykius palaikom o kai grysta tada ir nubaliavojam gerai...as tai turiu svajone kaip nors rasti savo broli internetu ...esu sakiciusi kad kitiems pavyksta netycia atrast savo artimuosius laiko isblaskytus...
Kvailesnes svajones nesu girdejes.."as tai turiu svajone kaip nors rasti savo broli internetu.." Luzau is juoko perskaites..:D:D:D
tu luzti is juoko bet as zinau gyva pavyzdi kuriam pavyko netycia rast per pokalbiu svetaines draugai per draugus ir skelbimus
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
interneto galimybes beribes, o piramides efektas jame ypac galingas. nesuprantu, koks tavo reikalas kokia ta svajone, kiekvienam savo, o dar juoktis, tai jau isvis, zemiau nukrist nebeimanoma...
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Yra tuo uzsiimancios tarnybos..nunesk duomenis visus..kokiuose vaiku globos namuose uzaugot (nes jei ieskai brolio tai kazkas panasaus turbut buvo..) LNK yra ten tokie Knispelis ar kaip ten ji atkas viska ir suras..O cia nete gali ir tu visa gyvenima ir tavo anukai ieskoti bet nerasi.:D
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Aleksandras, 21 parašė:interneto galimybes beribes, o piramides efektas jame ypac galingas. nesuprantu, koks tavo reikalas kokia ta svajone, kiekvienam savo, o dar juoktis, tai jau isvis, zemiau nukrist nebeimanoma...
Jo zemiau kristi jau negalima..Nenusisnekek ok?:D Tiesiog juokinga ir tiek..Kox zmogus tokios ir svajones..:D
- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
mes ne vaiku namuose uzaugom, deja (butu paprasta ir lengva ir paciai rasti)zinau tas tarnybos ,,atleisk"bet visos labai jau cia viesai man per tv nepatinka,man anonimiskumo truksta......
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tomas, 26 parašė:Aleksandras, 21 parašė:interneto galimybes beribes, o piramides efektas jame ypac galingas. nesuprantu, koks tavo reikalas kokia ta svajone, kiekvienam savo, o dar juoktis, tai jau isvis, zemiau nukrist nebeimanoma...
Jo zemiau kristi jau negalima..Nenusisnekek ok?:D Tiesiog juokinga ir tiek..Kox zmogus tokios ir svajones..:D
su tavim beprasmiska gincytis, vis tiek durniaus vietoj liks. geriau ka nors i tema parasyk.
- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tai kas kaltas kad tu lieki toj durniaus vietoj?:D O i tema tai buve kad rades kazkokiu zmoniu, bet nesureiksminu as to visiskai..cia taspats kas gatveij sutinki..:D
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
atejo tomas ir sugadino mano tema. nejau nera idomiu istoriju, kuriom zmogeliukai noretu pasidalint ?
- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
kas man internetu patinka kad istiesu gali atrasti draugus kuriu senai neber lietuvoje......as tai dziaugiuosi susiradau labai faina zmogeliuka pasnekova lig sioliai bendraujam emelais.....
Žinutės: 14
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.