81

Re: Rudaakiai

kad blondines tupos kalbos irgi turi pagrindo , o tai kad ziuri paprastrai ir nerusiuoji zmoniu pagal isvaizda dar  nereiskia kad esi tolerantiska ... gaila kad tiu ne vilniui nes pasiulyciau tema aptart prie karsto sokolado wink

82

Tautvydas, 20 parašė:

kad blondines tupos kalbos irgi turi pagrindo , o tai kad ziuri paprastrai ir nerusiuoji zmoniu pagal isvaizda dar  nereiskia kad esi tolerantiska ... gaila kad tiu ne vilniui nes pasiulyciau tema aptart prie karsto sokolado wink

Tai va, matai, pats esi netolerantiskas, jei tiki tais grybais apie rudas akis ir blondinkas:)
Negailek, gal ir gerai, kad as nesu Vilniuj, nes mes kazkaip lb jau skirtingai su tavimi mastom:D) Kai pradetumem kiekvienas savo tiesas irodineti, tai tas karstasis sokoladas atsidurtu ne skrandyje, o ant sienu, drabuziu ir veidu:D) big_smile

83

nemanau wink man kazkaip patinka bendraut su kitokius poziurius turinciais zmonemis , daug ka suzinai ir dauk ka parodai ...
atsiversk zodyna ir perskaityk ka tolerancija reiskia wink

84

Tautvydas, 20 parašė:

nemanau wink man kazkaip patinka bendraut su kitokius poziurius turinciais zmonemis , daug ka suzinai ir dauk ka parodai ...
atsiversk zodyna ir perskaityk ka tolerancija reiskia wink

Nereik man jokiu zodynu, zinau ka tas zodis reiskia, nesijaudink;)
Zinai, man rodos, tau ne tai kad patinka bendraut su kiek kitaip, nei tu, mastanciais zmonemis, o tu tiesiog megsti papriestarauti, pasigincyti:)

85

todel ir patinka kad megstu priestaraut ir pasigincyt , bet niekada nesigincyju del to kur viskas yra akivaizdu arba kai pats esu neteisus big_smile

86

Tautvydas, 20 parašė:

todel ir patinka kad megstu priestaraut ir pasigincyt , bet niekada nesigincyju del to kur viskas yra akivaizdu arba kai pats esu neteisus big_smile

Nu bet kartais su savo pomegiu papriestaraut ir pasigincyt, gali sunervint koki zmogu:) Pvz man pikta, kad sitaip negerai apie rudaakius kalbama. Tipo jau jau mes kazkokie netokie, blogesni uz kitus.

87

o as tuo didziuojuosi big_smile

88

Tautvydas, 20 parašė:

Didziuojies, kad turi rudas akis ir kad jas laiko apgaulingomis? Juk cia nera kuo didziuotis. Juk nieko gero, kai zmogus i tave pazvelges ir net nepabendraves su tavimi, jau susidare apie tave nekokia nuomone. Negi tau tai malonu?:)

89

malonu kad pabendraves jis savo nuomone pakeicia ;P

90

Bitė, 17 parašė:

va va. siaip jei genetiskai panagrinetume, tai dauguma lt rudaakiu yra nelietuviskos kilmes, arba maisyti su rytieciais arba pietieciais, tai gal ir yra pasamoneje toks nesaugumo faktorius genetiskai svariems lietuviams big_smile

tokiu nera, atsipeikiek, kaip ir rusu tikru neegzistoja, visi maisiti

91

Julija, 19 parašė:
Tautvydas, 20 parašė:

Didziuojies, kad turi rudas akis ir kad jas laiko apgaulingomis? Juk cia nera kuo didziuotis. Juk nieko gero, kai zmogus i tave pazvelges ir net nepabendraves su tavimi, jau susidare apie tave nekokia nuomone. Negi tau tai malonu?:)

zinai kartais yra maloneu kai taves nekencia ir byjo.. negu veidmainiskai sipsosi ... ir as didziojuos kad as turiu tai ko neturi kiti.. ir is pavydo pila purva ant rudaakiu smile

92

Viktorija, 24 parašė:

na as irgi girdejau kad rudakiai sukti zmones..na gal ir nemelagiai visi bet visi tai sugeba jei nori...

psichologiniuose veikaluose sakoma jok rudaakiai sukti bet tai didelis skirtumas nuo melagio tai ne tas pats!!! tai pat dar tuose veikalose galima rast tokiu teiginiu kaip:
rudakis teikia piroritetinia pirmenybe savo partneriui, melinakis draugams..
tai yra jai rudaakiui reikia rinktis tarp ejimo i nerealu tusa su draugais ar nuobodziai praleist laika su savo antra puse rudaakis pasirinks savo antra puse, o stai melinakis pasirinks nueit i tusofke nes draugai jam pirmoj vietoj...
apie tai yra dainuojama net ir 69 danguje dainoj melinakis cituoju:

O mama man kalbejo man nedraugauk su tuo melinakiu nes pas ji akytese dega vabaliukai
mama man kalbejo kad susirasi sau rudaaiki renksies kaip graziai kaip forto modeliukas...
o mama man kalbejo man jis vistiek pames tave ir tada liudesi likusi viena...

o mama kalbejo kalbejo man kad draugai bus jam svarbiau ir kad myli jis meile netikra...

93

nu tai ka negi merginos renkasi vaikinus pagal ju akiu spalva...

94

as tai nuo pat mazens noriu rudu akiu...bet Dievulis zydras dave...taigi rudaakiai as jums pavydziu...:(

95

nu nezinau ko cia pavydeti.. ... gal Tau labiau net tinka nei rudos.. tik gaila nuotraukos neturi wink

96

Justinas, 23 parašė:

nu nezinau ko cia pavydeti.. ... gal Tau labiau net tinka nei rudos.. tik gaila nuotraukos neturi wink

na galbut ir tinka,bet man zydra tokia "skysta"spalva atrodo...ir nemegstu kai kas pasako "o kokios zydros akys" man cia kaip papeikimas koks...:::034 na kvailai skamba,bet taip jau man yra...

97

Algis, 24 parašė:
Viktorija, 24 parašė:

na as irgi girdejau kad rudakiai sukti zmones..na gal ir nemelagiai visi bet visi tai sugeba jei nori...

psichologiniuose veikaluose sakoma jok rudaakiai sukti bet tai didelis skirtumas nuo melagio tai ne tas pats!!! tai pat dar tuose veikalose galima rast tokiu teiginiu kaip:
rudakis teikia piroritetinia pirmenybe savo partneriui, melinakis draugams..
tai yra jai rudaakiui reikia rinktis tarp ejimo i nerealu tusa su draugais ar nuobodziai praleist laika su savo antra puse rudaakis pasirinks savo antra puse, o stai melinakis pasirinks nueit i tusofke nes draugai jam pirmoj vietoj...
apie tai yra dainuojama net ir 69 danguje dainoj melinakis cituoju:

O mama man kalbejo man nedraugauk su tuo melinakiu nes pas ji akytese dega vabaliukai
mama man kalbejo kad susirasi sau rudaaiki renksies kaip graziai kaip forto modeliukas...
o mama man kalbejo man jis vistiek pames tave ir tada liudesi likusi viena...

o mama kalbejo kalbejo man kad draugai bus jam svarbiau ir kad myli jis meile netikra...

na as pats melynakis ir nepasakiciau kad man draugai pirmoj vietoj smile

98

Danguole, 20 parašė:

as tai nuo pat mazens noriu rudu akiu...bet Dievulis zydras dave...taigi rudaakiai as jums pavydziu...:(

nepatikesi bet as gimiau melinom akim o daba rudos pasidare smile pagal fotkes mazu dienu matau melinos buvo kazkur kol suejo 10m paskiau kuri laika buvo tokios pilkos o daba jau rudos ir su kiekviena diena jos tamseja wink nezinau kas cia per anomalija bet faktas tas kad spalva pasikeite taigi galima daryt isvada jog keiciantis xarakteriui akiu spalva gali po truputi keistis arba cia tik mano atveju kazkokia anomalija ivyko big_smile

99

Algis, 24 parašė:
Danguole, 20 parašė:

nepatikesi bet as gimiau melinom akim o daba rudos pasidare smile pagal fotkes mazu dienu matau melinos buvo kazkur kol suejo 10m paskiau kuri laika buvo tokios pilkos o daba jau rudos ir su kiekviena diena jos tamseja wink nezinau kas cia per anomalija bet faktas tas kad spalva pasikeite taigi galima daryt isvada jog keiciantis xarakteriui akiu spalva gali po truputi keistis arba cia tik mano atveju kazkokia anomalija ivyko big_smile

geras...:::034 o tau patinka,kad pasikeite...?

100

man jokio skirtumo pati spalva mano akiu smile as juk ju nematau smile