Tema: Kur stoti?
Laikas spaudzia, o kur stoti tai neapsisprendziu... Ar cia man vienai taip sunku nuspresti?..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Laikas spaudzia, o kur stoti tai neapsisprendziu... Ar cia man vienai taip sunku nuspresti?..
ant akmenelio
As rimtai klausiu:)
O tai kuom nori but uzaugus?
na manau stok ten kur turi kazkam aistra.....
ir kuo toliau nuo tevu
mano aistra daile ir dizainas... bet tokiu pilna ant kiekvieno kampo. tad ir sunku apsisprest..
tikrai ne tau vienai buvo. dauguma sugalvoja ka rasyt jau nuvaziave ten ir pildydami formas ;]
Apsispresk kur nori save matyti, taip, tai sunku bet turi apsispresti. tada ishsirink tas arba panashias specialybes ir surashyk i prashyma. Labai svarbu kad nerashytum visu vientik dieniniu ir tik valstybes finansuojamu vietu. Del shio pokshto prskrenda labai daug zmoniu.
-->Parashyk visas studiju formas (vakarini ir neakiviazdini) ir butinai pazymek kad sutinki moketi uz moksla (jei egzaminu rezultatai nera stulibinantys)
va... kas toliau ?
o toliau lauk stojimo rezultatu paskelbimo.. jei niekur neistosi arba istosi ten kur tau labai nepatinka lauk papildomu stojimo vietu paskelbimo. bet ten vietu daug maziau todel ir tikimybe kad istosi mazesne.
Lietuvoj tik apie 11% zmoniu dirba pagal savo specialybe todel baigusi savo specialybe visvien negalesi buti tikra kad butinai pagal ja dirbsi.
Kur stoti tau patarti negali niekas, nes jie taves nepazysta, tai nutarti turi pati !!
sekmes.
namuose buvau susirasius vienaip, nunesiau - viska sukeiciau atsisedus, velnias zino kai nezinai ko nori.. seip cia sunkiai tau kazkas gali patart, dar nuo gautu balu priklauso
Durk pirstu i sarasa. Gal pats likimas nuspres, kuo tau geriau but
kadangi likimo nera, tai durk i sarasa - pati parodysi kuo tau geriau but
ok ok, gal tik as cia taip galvoju kad jo nera.. tikekit kuo labai norit tiket..
I agronomija...
As praeitais metais irgi visiskai pasimetus buvau, prirasiau ivairiausiu specialybiu, istojau i teise MRU...pasimokiau 2 menesius ir isejau, nes supratau, kad visai ne i ta sriti pataikiau :V siais metais pagaliau zinau, ko noriu
;D kaip tu galejai istot i kazkokia teise jei tau tik 18 metu? Tai kiek metu tau buvo kai abitura laikei?:D
17os vidurine baigiau :V nesuprantu, kas cia keisto? :V
mmm... o tai keliu tu i mokykla keliaut pradejai?
6, bet rugseji 7 sukako jeigu idomu, kur cia visa "paslaptis" slypi, tai mane po menesio perkele i antra klase...skaityt, rasyt mokejau, sugalvojo mokytoja, kad ner man ka veikt pirmoj klasej, o mano nuomones niekas neklause
mmmm.... aiskumelis )) vat kaip tai nuo mazens jau mazasis genijus buvai:) idomu idomu:))) tai kur siais metais stosi?
as ir 17 vidurine baigiau bet savo vieta aukstojoj tik is 3 karto radau
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis