Re: Megstamiausia Sporto šaka?
FUTBOLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
FUTBOLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
man tai dviratukai
baidares labai faina... o pati tik plaukioju, retkarchiais futbola zhaidzhiu...
nju bet MotoCross taj geriauses sportas
pati geriausia sporto saka yra krepasinis:D~ pati zaidziu 5 metus..kekviena diena trenkes.o sawitgaliais dazniausia buna warzybos:)) tai dauguma laiko pas mane uzima sportas:D~
man geriausia soprto saka yra sunkioji atletika ten tai tikras sportas nepalyginsi su krepsiniu
krepsinis-mano hobis......... lengvoji atletika nes ja lankau ir tiek
Mėgstu plaukimą. Its my hobby. Taip pat patinka žaisti šachmatais ir fūlę.
fule fule fule
Megstu gera sporto saka, alaus bokalu kilojimas...
gan gerai uzsikacialinai nuo tokios sporto sakos ;D , o as uz poola
as uz gera ... profesionalu krepsini . vat kai as papulsiu i Lietuvos rinktine tada jus uz mane bokalus kelsite nes pergales skinsim kaip lapus nuo medzio :D:D :=D
kasis kasis ir daugiau nk
Gatves krepsinis!Nu dar visai nieko tinklinis.Fulike papleiku
kai turiu geru batareiku..
To be continued...
man tai du dalykai... arba dwiraciu sportas arba paprasta sporto sale... ten nuejni budamas uzsigruzines ir po truputi nusiramini kilnodamas swarmenis.... plius ir kuno forma pagrazeja
jo man irgi patinka tiesiog pakilnoti kazka nuotaika pakyla ... lankau lengvaja atletika . bet vistiek nors ka be daryciau kasis mane veza
litrobolas labai populiarejanti sporto saka
Man tai LeParkour manau jei paziuresite kas tai tokio tai neatrodis nei nuobodu nei ka.. apsisiksit is vaizdo cool
man tj pati graziausia ir megstamiausia sporto saka yra tinklinis... o ypas papludymio tinklinis... uuujjjj:p:p:-)
Krepsinis... futbolas....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?