Re: Klausimas vaikinams: ar teko buti isprievartautiem merginos?
o jei mantai kokia baisi isprievartautu?
na jeigu tu ishprievartautum, gal nieko baisaus ir neatsitiktu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Klausimas vaikinams: ar teko buti isprievartautiem merginos?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o jei mantai kokia baisi isprievartautu?
na jeigu tu ishprievartautum, gal nieko baisaus ir neatsitiktu
o jeigu ka taij baisios neprisileist galima jug vis vien baxuras esi
nebent ji ten 3 tonas svertu
ir taij jauciu sugebeciau pabegt nuo tokios
o jeigu ka taij baisios neprisileist galima
jug vis vien baxuras esi
![]()
nebent ji ten 3 tonas svertu
![]()
![]()
ir taij jauciu sugebeciau pabegt nuo tokios
jai uzgriutu kokia 150kg jau niekur nepabektum
jej mergina sako kad isprievartavo vaikina taj ji jy sudauze ir su fakiniu firstu jam i sikna besineja. wa sia yra isprievartavimas
p.s. manes niekas neisprievartavo.:D
nepyk bet nusisnekejai
nepyk, bet manau zmogus pasake teisybe
cia butu gili zaizda visam gyvenimui... kelios po tona sverencios bobos tave prilaikytu, o dar viena tokia pati su usais ir barzda sikna ant galvos padetu, po to tavo paty geriausia drauga paimtu i tas purvinas, riebias karpuotas rankas.. ir ji i visas puses be paliavos tampytu.. dieve! o jis durnas aisku taves neklausytu ir sufunkcijuotu.. ir viena po kitos liptu liptu kol jegu neturetu.. .. nz ar daugelis vyru po tokiu dalyku nepagalvotu apie savizudybe...
cia butu gili zaizda visam gyvenimui... kelios po tona sverencios bobos tave prilaikytu, o dar viena tokia pati su usais ir barzda sikna ant galvos padetu, po to tavo paty geriausia drauga paimtu i tas purvinas, riebias karpuotas rankas.. ir ji i visas puses be paliavos tampytu.. dieve! o jis durnas aisku taves neklausytu ir sufunkcijuotu.. ir viena po kitos liptu liptu kol jegu neturetu.. .. nz ar daugelis vyru po tokiu dalyku nepagalvotu apie savizudybe...
ka is savo patirties pasakoji net didziausem kosmare sito nesusapnuociau
nepyk, bet manau zmogus pasake teisybe
taj aisku thnx p.s. taip kaip wyrai sudauzo merginas o poto belekur baksnoja. cia realybe. patikekit........
Rimvydas, 15 parašė:jej mergina sako kad isprievartavo vaikina taj ji jy sudauze ir su fakiniu firstu jam i sikna besineja. wa sia yra isprievartavimas
p.s. manes niekas neisprievartavo.:D
nepyk bet nusisnekejai
ne nepykstu. bet skaitos merginu isnaudojimas... o cia visi fantazuoja. realiai pagalvokit?
na matai nieks niekur pirstu nekaisioja kam to reikia? as neisivaizduoju tokios moters kuri galetu taip padaryti bet jei tokiu ir yra tj jas pacias gerai patvarkyti reikia kad paskuj pora dienu vemtu
na... manau... ash tokiu panu lyg ir nepazystu...
taij va man negresia ishprievartavimas
su tokiom net neprasidedu
o lietuvoje po 150kg panu nebuna... nebent nuo 40 metu
ir taij sunkiai surast galima...
o jei radai... taij mldc
pasiseke ziuriu taw
As 24 valandas per para pasiruoses , kad mane isprievartautu kokia mergina angelisko grozio.......
ooo taij angelishko grozio visi manau noretu...
ash atsiduociau net labas nepasakes
neteko,bet noreciau
eh kiek atsimenu, tai idomu buwo ir dar nekalta paeme...;)
neteko,bet noreciau
...... kad kokia 100kg spuoguota riebaluota grazuole padarytu tave per visus galus ;D ;D ;D ;D
nu taip tai nereikia nes po to gauciau trauma,megciau nuo visu motru vos pamates
Mano vaikinas kartais man neduoda ( na aisku as ir pasirenku ekstremalias vieteles) tai tenka ji tiesiog uzlauzt, nes man patinka kai buna ekstremali situacija, tai ne tik seksas buna geras, bet ir adrenalino pojuti patiri...:D
Mano vaikinas kartais man neduoda ( na aisku as ir pasirenku ekstremalias vieteles) tai tenka ji tiesiog uzlauzt, nes man patinka kai buna ekstremali situacija, tai ne tik seksas buna geras, bet ir adrenalino pojuti patiri...:D
kokia jus panele patvirkusi
Dorata, 22 parašė:Mano vaikinas kartais man neduoda ( na aisku as ir pasirenku ekstremalias vieteles) tai tenka ji tiesiog uzlauzt, nes man patinka kai buna ekstremali situacija, tai ne tik seksas buna geras, bet ir adrenalino pojuti patiri...:D
kokia jus panele patvirkusi
![]()
![]()
![]()
mes visos tokios tik vienos stengesi to nerodyti,nedemonstruoti, o man tiesiog patinka savo vaikina kartais paintriguoti.Juk reikia santykiuose ivairoves, juk viena poza ,ir vienoj ir toj pacioj vietoj greit atsibosta.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Klausimas vaikinams: ar teko buti isprievartautiem merginos?