61

Re: Klausimas vaikinams: ar teko buti isprievartautiem merginos?

Ievutia, 16 parašė:

o jei mantai kokia baisi isprievartautu?

na jeigu tu ishprievartautum, gal nieko baisaus ir neatsitiktu big_smile

62

o jeigu ka taij baisios neprisileist galima big_smile jug vis vien baxuras esi big_smile big_smile nebent ji ten 3 tonas svertu big_smile big_smile big_smile ir taij jauciu sugebeciau pabegt nuo tokios big_smile

63

Mantas, 18 parašė:

o jeigu ka taij baisios neprisileist galima big_smile jug vis vien baxuras esi big_smile big_smile nebent ji ten 3 tonas svertu big_smile big_smile big_smile ir taij jauciu sugebeciau pabegt nuo tokios big_smile

jai uzgriutu kokia 150kg jau niekur nepabektum big_smile

64

Rimvydas, 15 parašė:

jej mergina sako kad isprievartavo vaikina taj ji jy sudauze ir su fakiniu firstu jam i sikna besineja. wa sia yra isprievartavimas :::759 p.s. manes niekas neisprievartavo.:D

nepyk bet nusisnekejai

65

nepyk, bet manau zmogus pasake teisybe big_smile

66

cia butu gili zaizda visam gyvenimui... kelios po tona sverencios bobos tave prilaikytu, o dar viena tokia pati su usais ir barzda sikna ant galvos padetu, po to tavo paty geriausia drauga paimtu i tas purvinas, riebias karpuotas rankas.. ir ji i visas puses be paliavos tampytu.. dieve!  o jis durnas aisku taves neklausytu ir sufunkcijuotu.. ir viena po kitos liptu liptu kol jegu neturetu.. .. nz ar daugelis vyru po tokiu dalyku nepagalvotu apie savizudybe...

67

Aldis, 23 parašė:

cia butu gili zaizda visam gyvenimui... kelios po tona sverencios bobos tave prilaikytu, o dar viena tokia pati su usais ir barzda sikna ant galvos padetu, po to tavo paty geriausia drauga paimtu i tas purvinas, riebias karpuotas rankas.. ir ji i visas puses be paliavos tampytu.. dieve!  o jis durnas aisku taves neklausytu ir sufunkcijuotu.. ir viena po kitos liptu liptu kol jegu neturetu.. .. nz ar daugelis vyru po tokiu dalyku nepagalvotu apie savizudybe...

:::209 ka is savo patirties pasakoji net didziausem kosmare sito nesusapnuociau hmm

68

Aleksandras, 21 parašė:

nepyk, bet manau zmogus pasake teisybe big_smile

taj aisku thnx big_smile p.s. taip kaip wyrai sudauzo merginas o poto belekur baksnoja. cia realybe. patikekit........

69

Giedre, 20 parašė:
Rimvydas, 15 parašė:

jej mergina sako kad isprievartavo vaikina taj ji jy sudauze ir su fakiniu firstu jam i sikna besineja. wa sia yra isprievartavimas :::759 p.s. manes niekas neisprievartavo.:D

nepyk bet nusisnekejai

ne nepykstu. bet  skaitos merginu isnaudojimas... big_smile o cia visi fantazuoja. realiai pagalvokit?

70

na matai nieks niekur pirstu nekaisioja kam to reikia? as neisivaizduoju tokios moters kuri galetu taip padaryti bet jei tokiu ir yra tj jas pacias gerai patvarkyti reikia kad paskuj pora dienu vemtu

71

Aldis, 23 parašė:

na... manau... big_smile ash tokiu panu lyg ir nepazystu... big_smile taij va man negresia ishprievartavimas big_smile big_smile su tokiom net neprasidedu big_smile big_smile big_smile o lietuvoje po 150kg panu nebuna... nebent nuo 40 metu big_smile big_smile ir taij sunkiai surast galima... big_smile o jei radai... taij mldc big_smile pasiseke ziuriu taw big_smile big_smile

72

As 24 valandas per para pasiruoses , kad mane isprievartautu kokia mergina angelisko grozio.......

73

ooo big_smile taij angelishko grozio visi manau noretu... big_smile ash atsiduociau net labas nepasakes big_smile

74

neteko,bet noreciau tongue

75

eh kiek atsimenu, tai idomu buwo ir dar nekalta paeme...;)

76

Evaldas, 20 parašė:

neteko,bet noreciau tongue

...... kad kokia 100kg spuoguota riebaluota grazuole padarytu tave per visus galus ;D ;D ;D ;D

77

nu taip tai nereikia big_smile nes po to gauciau trauma,megciau nuo visu motru vos pamates big_smile

78

Mano vaikinas kartais man neduoda ( na aisku as ir pasirenku ekstremalias vieteles) tai tenka ji tiesiog uzlauzt, nes man patinka kai buna ekstremali situacija, tai ne tik seksas buna geras, bet ir adrenalino pojuti patiri...:D

79

Dorata, 22 parašė:

Mano vaikinas kartais man neduoda ( na aisku as ir pasirenku ekstremalias vieteles) tai tenka ji tiesiog uzlauzt, nes man patinka kai buna ekstremali situacija, tai ne tik seksas buna geras, bet ir adrenalino pojuti patiri...:D

kokia jus panele patvirkusi wink big_smile big_smile big_smile

80

Egidijus, 24 parašė:
Dorata, 22 parašė:

kokia jus panele patvirkusi wink big_smile big_smile big_smile

mes visos tokios tik vienos stengesi to nerodyti,nedemonstruoti, o man tiesiog patinka savo vaikina kartais paintriguoti.Juk reikia santykiuose ivairoves, juk viena poza ,ir vienoj ir toj pacioj vietoj greit atsibosta. big_smile