Re: Rankdarbiai
mezgimas tai fainas uzsiemiejimas,aisku tik noro reikia.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Rankdarbiai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mezgimas tai fainas uzsiemiejimas,aisku tik noro reikia.
na ka... kai yra laiko siuvineju kryzeliu... jei kas susidomi, tai vygdau ir uzsakymus (zinoma ne kilometriniams darbams), bet dovanas ruosiu nuostabias zinokit gaila atiduoti nors ir uz atlyginima, visai kas kita dovanoti...
anksciau lb daug siuvinejau db aptinbgau ner kada
Mėgstu darytis įvairius rankdarbius. Ypač patinka velti karolius, apyrankes iš vilnos, siuvinėti kryželiu ir t.t..
asmegstu siuvineti ir megzti:) esu netgi megztini nusimezgusi pora liemeniu... oj ir kojines mezgiau:) vat siuti nelabai.. o nerti irgi patinka.. na zodziu patinka (;
:? o as nieko nemoku :?
tu vinis kalti turi moketi!
man siuvineti patinka...o mezgimui kantrybes ner:D
tu vinis kalti turi moketi!
va va sita moku bet ce nerangdarbis nebent ka sukalciau :?
o man patinka sienas dazyti,neseniai taip pakeiciau savo virtuves interjera perdazius sienas!!!! oijjj kaip man patiko ir dar spakliu pries tai tepti reikejo, man labai patinka, gal kam dazytojos reikia?
jop jop miska perdazyti nes zalia spalva jau nusibodo
tai pasiimk pjukla ir patrumpink truputi, bus maziau
Man patinka ir megzti ir nerti,nerti gal geriau.Nors laiko tikrai daug neturiu,bet tai man teikia malonuma.
megzti ir nerti nelabai moku...truputi...ir man patinka:)
rankdarbiai - smagus laiko praleidimas, kuris dar ir duoda naudos. nereikia galvoti, kad mezga, neria ir siuvineja tik senos bobutes. nepamirskime tiek garziu ir madindu detaliu siuolaikineje madoje yra padaryta rankomis. tad karts nuo karto ir mes galime pasipuosti savo sukurtais mados, stiliaus ir meno sedevrais. o ismokti niekad nebuna per velu , reikia tik noro, kaip visos kartojat
:-D
jei kas nori galiu padeti ismokti:)
o as mezgu ,labai orginalius vienetinius rubus.aksesuarus .pastebejau,kad rimtu klausymu spresteit lyg ir sekmingiau su ranku darbo rubais.norit ir jums numegsiu,numersiu,nurisiu,...
Mano pats megsatmiausias uzsiemimas.Megstu megzti, siuti ivairiausius dalykelius, megstu siuvineti, nerti ir pan. Daug turiu graziu dalykeliu, dovanoju draugem, o jos tai labai ivertina, nes pats graziausias darbas yra rankom darytas ir dar su didele meile
Pritariu Ingriduk.. manosios irgi tai labai vertina...:)
taciau ka norit ta:D taciau vyru rankdarbiai geriausi;) pvz ziurint priesh televizoriu koky xxx kanala:D poto i banka;) ir vat;) o siaip kazkada mokejau siuvynety ir megzty da daba pamacius kaip siuvyneja prisiminciau lengvai;) mama siuveja tai ishmokau:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → Rankdarbiai