Re: Oralinis seksas
vaikinas juk nejo tikrintis
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Evaldas, 20 parašė:Giedre, 20 parašė:na manau kad vaikinas jaucia skirtuma bet jai jis myli mergina ir nenori kad ji pastotu tj ir bus jisai su tuo prezervatyvu aisq buna tokiu dienu kj galima ir be jo
tai kaip tik jei myli tai ir nores kad pastotu ir jam pagimdytu sunu ar dukra :pp
na bet jinai tam gali buti nepasiruosusi ir dar nenoreti vaikelio
nu is dalies gal tu ir teisi
... po to, kai prasidejo pastovus santykiai, mes buvom abu pasitikrint ...
baisewsia yra tai kaip drawgui buva panele vartojo kontraceptines, isimylejo ir nustojo vartoti todel kad jai susisviete nesaugumo jausmas ir sugalvojo kad jei uzsistatys vaikely jis jos nepaliks....
bet juk yra kurie nepalieka.. kaip moterys vat gali prsirist vaikina su tais vaikais paskui visviena juk issiskiria..
evaldai ne galbut o teisi
nuuu gerai gerai nusileisiu
xmm cia kazkaip nukreipta tema ...
ne nukreipta o iskrypus ir pakrypus
o cia tai jau joo :pp
Gintaras, 23 parašė:vaikinas juk nejo tikrintis
Snieguole, 21 parašė:... po to, kai prasidejo pastovus santykiai, mes buvom abu pasitikrint ...
Bet jau po visko - per velu
Gina, 22 parašė:
Gal mano zinios ir pasenusios bet LPL darydamas oralini neuzsikresi. ( jei aiskus nenurysi)
Pasenusios ir labai Juk LPL plinta ne per sperma, o per gleives ar krauja. O oralinio sekso metu kaip ir vaginalinio tiek burnoje tiek ant lyties organu atsiranda mikro zaizdeles ko pasekoje - LPL tipu tapu padaro is vieno i kita.. o juk daug LPL pas priesingos lyties atstova gali but be JOKIU pedsaku ir tik laukti kada pereis pas tinkamos lyties atstova
Edit: na mane aplenke nes nepastebejau jog nepaspaudziau "Siusti zinute"
asiu uz isamu atsakyma.. jokio nesaugaus sexo be rastisko patvirtinimo kad sveikas..
asiu uz isamu atsakyma.. jokio nesaugaus sexo be rastisko patvirtinimo kad sveikas..
niu kas nerizikuoja - tas negeria sampano
Gintaras, 23 parašė:Gina, 22 parašė:
Gal mano zinios ir pasenusios bet LPL darydamas oralini neuzsikresi. ( jei aiskus nenurysi)
Pasenusios ir labai Juk LPL plinta ne per sperma, o per gleives ar krauja. O oralinio sekso metu kaip ir vaginalinio tiek burnoje tiek ant lyties organu atsiranda mikro zaizdeles ko pasekoje - LPL tipu tapu padaro is vieno i kita.. o juk daug LPL pas priesingos lyties atstova gali but be JOKIU pedsaku ir tik laukti kada pereis pas tinkamos lyties atstova
Edit: na mane aplenke nes nepastebejau jog nepaspaudziau "Siusti zinute"
ir pati rastiska patvirtinima visada su savim turi :?
Gina, 22 parašė:
taip. o kas rizikuoja tas daznai nukencia
na jei reikalaus nueisiu pasidarysiu:) siaip is medicinines korteles israsa galiu gaut jog sveika:)
Gina, 22 parašė:
Nu taip o paskui zaidi zaidima serg- nesergu:)
didziausias pavojus yra ne merginom uzsikrest nuo vaikinu o atvirksciai,nes dazniausiai merginos nesioja ir nejaucia liga, o vaikinam iskart pasijaucia.na bent taip esu medicinoj skaites
kas lpl?
manyciau lytiskai plintancios ligos
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas