Re: nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
Sestadieni galeciau penktadienis po darbo ir taip nuvargus dar kazkur tikrai ne.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sestadieni galeciau penktadienis po darbo ir taip nuvargus dar kazkur tikrai ne.
A tai kur naujausia tiksliausia info? mmmm?
p.s. neisejo man i gimtine sugrizt
turiu liudnu ziniu , man tenka pailseti ligoninej 3 savaites , tad meeto reikalus palieku laurui ir tikiuosi kad jus visi susibursit ir parodysit iniciatyva
kas ka sestadieni veikia? ;]
niu ir kaip tai susirinko kas???
24-26 dienomis imtinai galiu sakykit kur ir kada as nedyrbu man laiswadieniai.
parasykit i private duosiu kontaktus
tai vilniuje nieko nebuvo kaip supratau. na reik rimtai cia kazka organizuot.. gaila osvaldai tau laisvos dienos baigiasi:( butume ka surinke..
;D ****, kaip man patinka vilniaus meetai ;D :-D
Ausra pasijuokt visada lengva, o va normaliai organizuot visai kas kita, pas mus Kaune ne ka geriau, geriausiu atveju surinkom 7 zmones, nors reiskesi kur kas daugiau ir tai buvo tik viena panele, butent paneles ir yra didziausi stabdziai :{
nu jooo... o ko tik 7 tada.. jei jau vaikinai nestabdziai???
hmm.... kazin galima butu prisijungti ir tokiai snargliukei kaip as?
:|:|
niu kokias cia nesamones dabar kalbi? Kur tu snargliuke matai cia?
Zinoma galima prisijungt ir tau !
ir visai ne snargliukei o graziai panelytei
~
Gina tai beveik visi vaikinai ir apsireiske, tik poros nebuvo, nors vienas paskiau atejo su sesiais vilnieciais, bet paneles visos paskutine diena issilakste ir nepasirode :V
zmogeliukai.... kur aktyvumas, energija? kada planai? na na...:) o tai vel netiketai iskeliausiu i klp....:) po galais norisi sudalyvaut nors vienam vilniaus meete:)... o tai jau tapo lyg isbandymas ![]()
hah nesijaudink kukluju klubas didesnis nei tu galvojei ;] Klaipeda irgi turi nariu ![]()
oi saunu
ziurek gal kas teiksis aprodyt man miesta ![]()
nu koki bara tai tikrai su mielu noru atsiras kas aprodys :DDDD
na na.... kokios mintys.. jau ir nugirdyt ruosiasi..... ech.... ![]()
Gina tai beveik visi vaikinai ir apsireiske, tik poros nebuvo, nors vienas paskiau atejo su sesiais vilnieciais, bet paneles visos paskutine diena issilakste ir nepasirode :V
niu tai gal paneles mane jog nieko nebus ir i kita meeta nuvare ![]()
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~