Re: nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
Sestadieni galeciau penktadienis po darbo ir taip nuvargus dar kazkur tikrai ne.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sestadieni galeciau penktadienis po darbo ir taip nuvargus dar kazkur tikrai ne.
A tai kur naujausia tiksliausia info? mmmm?
p.s. neisejo man i gimtine sugrizt
turiu liudnu ziniu , man tenka pailseti ligoninej 3 savaites , tad meeto reikalus palieku laurui ir tikiuosi kad jus visi susibursit ir parodysit iniciatyva
kas ka sestadieni veikia? ;]
niu ir kaip tai susirinko kas???
24-26 dienomis imtinai galiu sakykit kur ir kada as nedyrbu man laiswadieniai.
parasykit i private duosiu kontaktus
tai vilniuje nieko nebuvo kaip supratau. na reik rimtai cia kazka organizuot.. gaila osvaldai tau laisvos dienos baigiasi:( butume ka surinke..
;D ****, kaip man patinka vilniaus meetai ;D :-D
Ausra pasijuokt visada lengva, o va normaliai organizuot visai kas kita, pas mus Kaune ne ka geriau, geriausiu atveju surinkom 7 zmones, nors reiskesi kur kas daugiau ir tai buvo tik viena panele, butent paneles ir yra didziausi stabdziai :{
nu jooo... o ko tik 7 tada.. jei jau vaikinai nestabdziai???
hmm.... kazin galima butu prisijungti ir tokiai snargliukei kaip as? :|:|
niu kokias cia nesamones dabar kalbi? Kur tu snargliuke matai cia? Zinoma galima prisijungt ir tau ! ir visai ne snargliukei o graziai panelytei ~
Gina tai beveik visi vaikinai ir apsireiske, tik poros nebuvo, nors vienas paskiau atejo su sesiais vilnieciais, bet paneles visos paskutine diena issilakste ir nepasirode :V
zmogeliukai.... kur aktyvumas, energija? kada planai? na na...:) o tai vel netiketai iskeliausiu i klp....:) po galais norisi sudalyvaut nors vienam vilniaus meete:)... o tai jau tapo lyg isbandymas
hah nesijaudink kukluju klubas didesnis nei tu galvojei ;] Klaipeda irgi turi nariu
oi saunu ziurek gal kas teiksis aprodyt man miesta
nu koki bara tai tikrai su mielu noru atsiras kas aprodys :DDDD
na na.... kokios mintys.. jau ir nugirdyt ruosiasi..... ech....
Gina tai beveik visi vaikinai ir apsireiske, tik poros nebuvo, nors vienas paskiau atejo su sesiais vilnieciais, bet paneles visos paskutine diena issilakste ir nepasirode :V
niu tai gal paneles mane jog nieko nebus ir i kita meeta nuvare
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~