Re: Megstamiausia Sporto šaka?
man patinka lauko tenisas )) nju ir krepshinis wisai patinka :DD patiktu ir futbolas bet per daug ten begioti :DD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man patinka lauko tenisas )) nju ir krepshinis wisai patinka :DD patiktu ir futbolas bet per daug ten begioti :DD
Skateboarding
Krepsinis... na nors kartais suzaidziu ir futbola
myliu dziudo sporta=]
2 tokia pat tema...lol...
OS
futbolas ir pritariu ausrai OS
Snowboarding...
Agressive inline...
Karate...
Manau betkokia kita sporto shaka patiktu siek-tiek ilgiau pasitreniravus
Futbolas, plaukimas, ledo ritulys.
futbolas ir beisbolas
kajp ir kiekvienam lietuviuj krepsinis ir lengvoji atletika
man tai futbolas ir krepšinis
Nu tj beabejo kad kulturizmas.. bet kad su saiku paskiau waiksciosi kjp kox remas o wietoj galvos kazkox mazas spuogas ;D
geriausia sporto saka yra Sunkioji atletika nu dar ir Kulturizmas... =Pp
Kašis
Krepsinis ir tik krepsinis..!
AHA stai radau ku pasireiksti...nuuu eeee!!!pirmaaa tiiii...aaaaa!!! ti va as pradejau nuo kvadrato mes su draugais taip lupdavom kad net dazai nuo sienos atsokdavo.Paskui persimetem i kasi jo ir dabar dar pavaru aisku ne taip kaip jaunistei nes atsirado nauja sakaTI kaip supratot ji vadinasi alaus bokalu kilnojimo saka
o man patinka lengvoji atletika ir poolas[jei galima pavadinti tai sporto saka] dar visai nieko vazinejimas dviraciu
man tai labiausiai kashiuks,nes juk Lietuva krepsinio salis:DD o taip tai uzsiemu kulturizmu:DDD sportuoju kas č dienas:DDD
o as zaidziu krepsiny siuo metu....... o anksciau metciau iety, bet atsibodo kazkodel,dar ir treneris buvo labai piktas.....:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?