Re: ar blogai zemas vaikinas? :)
nju tjgi nieko ten bajsaus jei bishky zemesnis.... ;] be to ieskok neieskojus wistiek kartajs tjp buna kad y ta ugy net nekrejpi demesjo ;]
o tu draugavai su mazesniu uz tave?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nju tjgi nieko ten bajsaus jei bishky zemesnis.... ;] be to ieskok neieskojus wistiek kartajs tjp buna kad y ta ugy net nekrejpi demesjo ;]
mano nuomone tai bachurui bent 180 traukti reikia, kitaip kazkaip nzn... ne lygis ;D (sorry ka izeidziau) bet sakau, cia tik mano ir dar 5 pazistamu tokia nuomone
Na, abejoju ar susiraschiau vaikina zhemesni uzh save... Shiaip manau,kad tai nieko tokio...
hmmm, as ir nesu lb aukstas, bet.. aisq daug daug sunkiau susirast panele, nej tiems auktiems, bet ymanoma aisq turejau drauge 4 gal cm uz mane ausktesne, taj ziauriai kompleksavau uz taj.. dar daugiua nej ji gal bet visad yra ne aukstu lb graziu paneliu nu 164. pats tas panele, tokia ir turi but, o ne kokios 180 irklaj, bet aaisq kiekvieno skirtintas skonis
kai kurioms merginoms zemas vaikinas atrodo labai seksualus...bet mano tai vaikinas turetu buti aukstesnis...
140cm man mazoka butu.
su zemesniu uz save? na jau ne....
kaip cia atrodo?
vaikians uz mane turi buti aukstesnis BENT 7cm aukstesnis uz mane...:)
man anksiciau patiko zemesni kaskaip bet dabar noriu aukstesnio ir vyresnio mua
swarbiausia ne ugis o SMUGIS!!!:D):D
ieva
Toma, 14 parašė:nju tjgi nieko ten bajsaus jei bishky zemesnis.... ;] be to ieskok neieskojus wistiek kartajs tjp buna kad y ta ugy net nekrejpi demesjo ;]
nea bet buciau mielaj draugawus :-D
Ūgis nėra svarbiausia (:
as draugavau... buvo gal 2 cm mazesnis... biski nejauku buo is pradziu o pasq... issiskyrem siaip tai nera svarbu:)
**** tas ugis gi esu turejus mazesni uz save. Na ir kas? cia priklauso nuo to, ar panelei labai svarbi aplinkiniu nuomone :pp
nu kaip atrodytu reikia aukstu na o tie apsiruke tegul ir ima tas keksytes traukecias duma db mergos auga i ugy o ne i ploty ;D pvz nesu as jau tokia maza 160cm o man 12 nu ir? kas bus veliau?
ugis? neee neproblema.. is patirties sakau... gal but atkreipia aplinkiniu demesi.. bet juk tai nera blogai..
o man svarbu,nenoreciau zemesnio,dar turetu ir nemazai uz mane aukstesnis buti,kad galeciau apsiauti aukstakulnius arba basutes su platforma.bet is tikro yra daug merginu,kurioms tas ugis neturi dideles reiksmes,bet vat dar nei karto neesu sutikusi merginos,kuri noretu zemesnio uz save vaikino.
eh, nezinau.. specifiskai pagal ugi kaip ir nesirenku taciau ugis suteikia patrauklumo. Dabartinis vaikinas apie 20cm aukstesnis. Pries tai draugavau su beveik 30cm aukstesniu. Tikrai zema pradejau jaustis
aisku kad nea
taip zemesnio vaikino reik vengt kaip maro!!! ziauru baisu jie gi ne zmones!!! taigi mazi bachurai yra baisu! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)