Tema: jeigu atsuktumet laika atgal...
Sveiki Stai ir kilo toks klausymas ka darytumete, jeigu jums butu leista atsukti laika atgal? Ar keistumet ka nors?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → jeigu atsuktumet laika atgal...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveiki Stai ir kilo toks klausymas ka darytumete, jeigu jums butu leista atsukti laika atgal? Ar keistumet ka nors?
As kazkada vis galvodavau, va, jeigu atsukciau laika daryciau taip ir taip. BEt dabar galvoju, kad jeigu atsukciau laika atgal nieko nekeisciau, nes nemanau ar daryciau kazka kitaip
niekada nieko nekeisciau,nors ir kiek man buvo atsitike nekokiu dalyku...kaip sakoma jei pakeistum viena pakeistum ir ateiti...:)
Va va, taip ir butu jeigu veina atitaisytum galbut kitkas butu blogai
As kai mokydavausi mokykloje tai vis galvodavau, va, jeigu grisciau i tokia ir tokia klase, tikrai mokyciausi dar geriau, dar labaiu stengciausi ir pan., bet is tiesu turbut nieko nepakeisciau...
nieko nekeisciau,net nenoreciau,kad laika butu imanoma atsukti,nes taip idomiau gyventi,prisidirbai,tai prisidirbai,kas buvo,tas prazuvo....visa tai kas aplink mus vyksta del to ir vadinasi GYVENIMAS:D
as savo gyvenime jeigu butu galima pakeisciau tik viena, kas siame gyvenime paliko neistrinama zaizda, kuri vis negyja ir kraujuoja...
bet kartais ka prisidirbai nenori kad niekas zinotu ir ji pakeisti,bet bet...nieko nepakeisi kaip sakoma gyveni ir mokaisi:)
as daug kartu apie tai amsciau.ir galwojau jei atsukciau laika buciau gal but dbr laimingesne..gal but tureciau teti..bet kai pagalwojau jei taip imciau ir pakeisciau wiska nebeliktu sito mano gywenimo,nebeliktu situ mano pazistamu,geru draugu..nebeliktu wisu nuotykiu kuriuos teko patirti..tad wis delto manau,kad per daug tektu wisko atsisakyti norint pakeisti wiena wieninteli dalyka..ka turiu tuo dziaugiuosi
jei butu tokia galimybe tai pasaulyje manau butu balaganas
siuo metu nezinau ka reiktu pakeisti,koki ivyki, kad gyvenimas pakryptu kita linkme.....gal pakeitus bus dar blogiau...
o gali zmogau pakeisti, jei viskas kas ivyko nuo tavo noru ir galimybiu nepriklauso? :V :V :V
kai man blogai buna del konors del kazko tai nuolat galvoju jeigu tik galeciau atsukti laika atgal
ar jeigu buna kazkas labai faino tai irgi apie tai galvoju.
r dabar noreciau gryzti atgal
kai man blogai buna del konors del kazko tai nuolat galvoju jeigu tik galeciau atsukti laika atgal
manaia, jeigu kazka pakeistum butu geriau?
Jei galeciau atsukti laika atgal nzn ar ka nors keisciau bet gal noreciau isgyventi kai kurias tikrai tikros laimes akimirkas
>>. bet siaip keisti to, kas praejo negalima, nes visi tie ivykiai mus ir padare tokiais, kokiais esame dabar o as savimi dziaugiuosi
Evelina, 17 parašė:kai man blogai buna del konors del kazko tai nuolat galvoju jeigu tik galeciau atsukti laika atgal
tai kas patiko...tai noreciau dar karteli ta malonuma pajusti...
o kas blogai butu tai bandiciau pakeisti...o ar pavyktu ar ne tai nezinau
Ingrida, 18 parašė:Evelina, 17 parašė:kai man blogai buna del konors del kazko tai nuolat galvoju jeigu tik galeciau atsukti laika atgal
tai kas patiko...tai noreciau dar karteli ta malonuma pajusti...
o kas blogai butu tai bandiciau pakeisti...o ar pavyktu ar ne tai nezinau
Lygiai tas pats man:) Noreciau, kad graziosios, gerosios akimirkos vel pasikartotu Ir taipogi noreciau pakeisti tai, kas buvo ne taip padaryta. Daznai pagalvoju:"bliam, reikejo man tada va taip pasielgti". Na, bet ka jau padarysi...Laiko atgal atsukt neimanoma
As tai nieko nesikeisciau... nes tada nebutu to ka dabar turiu... reikia mokytis is savo klaidu;)
Usirasyciau loterijos bilietu numerius ir savaites gale laimeciau priekaba slamanciu.tokia galymybe pasinaudociau tik karta ir jos man uztektu visam gyvenimui
nieko nekeisciau ir nerizikuociau, nes nezinau kokia buciau dabar. visko reikejo ir gero ir blogo ir visai tai i nauda, nes isnaudojau progas.
bandyciau pakeisti save...
bandyciau pakeisti save...
na keisti gali ir nesukus laiko
> o siaip zmogus tik del saves keiciasi ne del kitu.
> o kas tavyje tau neaptikinka ?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → jeigu atsuktumet laika atgal...