21

Re: mes lietuviai

linas as i daug aplankiau ....... o kad keli zino tai nieko nusotabaus ...... bet didzioji dauguma nieko nezino.. o kad mes protingesni. tiap mes vieni ihs protingiausiu !

22

Linai tai nieko neparode. tiksliau parodo kad mes niekas nerupim smile

23

linas as i daug aplankiau ....... o kad keli zino tai nieko nusotabaus ...... bet didzioji dauguma nieko nezino.. o kad mes protingesni. tiap mes vieni ihs protingiausiu !

24

Nikita:Na tai gal pvz amerikieciams nerupi, kad saule yra zvaigzde, nes pagal apklausas, tai zino net apie 40% sios didzios salies gyventoju:D Seip tai esame europieciai ir turetume zinoti apie europa. O lietuva pakankamai garsina anglijos ir ispanijos lietuviai, bamt kam i galva, dar kam gerkle perrezia, ka nors pareketuoja ir pan:)
Evaldai: Na tai todel ir reikia didziuotis ir nesigedit savo kilmes, kaip tai daro Nikita

25

As visada sakau kad as rusas todel kad toks ir esu big_smile net matai vardas rusiskas big_smile o lietuva ...isivaizduok padanga... tai va vidury lietuva o viskas kita aplink big_smile

ir kodel as turiu zinot ku kaskokia susikta valstybe yra jeigu as tuo nesidomiu~? as zinau tik ta ka as noriu zinot o ne ka kiti mano as turiu zinot. per geografijos pamokas nieko panasaus i lietuvos pamokas nera...

26

Tai butent, kad nera, todel anglai ir kiti europieciai ir yra dundukai, o zinoti reikia del bendro issilavinimo:) Kad butum intelektualus zmogus:) Cia taip pat, jei butu klausimas ar reikia mokintis istorija, juk pagal tave is jos irgi jokios naudos anea?:) O be to, kadangi kalbi lietuviskai, tave galima laikyti lietuviu

27

linai o kur poarasiau kad gedijuos but juo????? ir  dar jei latvis ishmoks rasyt lt jis bus lietuvis?

28

as lietuvis ir tuo didziuojosi, tas kuri man irodys kad netureciau tam Nobelio premija duosiu.

29

Kadangi nikitai db 16, tai jis gime 1990, o tai nepriklausomybes metai, taigi nemanau, kad tu gimei ssrs, tu gimei Tarybu Lietuvoj, arba Lietuvoj

30

seip lietuva tapo nepryklausama 1991 metais.. jie tik mano ir sako kad 1990 mat taip paskelbe.. bet jokie poperiai ne buvo pasirashytiu.

31

Na tada oficialiai gimei Tarybu Lietuvoi, kur sovietu sajungos tuo metu beveik nebebuvo

32

man tai poch.. kur gymiai big_smile dvarbiausia man kur esu siandien ir kur busiu rytoj big_smile man gera cia, kur esu, ir niekur vaziuot nesiruosiu, na tik kasi pazaist su draugais jau kita treciadieni big_smile

33

Tai tuo ir skiriames, kad man ne ****:)

34

Linas, 18 parašė:

Tai tuo ir skiriames, kad man ne ****:)

hmmm... ir kodel gi?

35

Nikita uz eurus tu gali nusipirkti, batus, pieno, surio, Kirkorovo kompakta, bet ne Tevyne smile

36

va taip va smile

37

Nes as didziiuojuosi davo tautybe, man garbe but lietuviu, garbe but uzaugusiam kraste del kurio musu seneliai ir proseneliai liejo krauja ir kovojo:)

38

Augustinai : kirkorovo nekensiu big_smile o mno "gimtyne ten kur mano dantu sepetukas" smile
man gerai ten kur esu.
Linai: ok big_smile kai reikes kambary issinuomot anglijoje tai parasyk man i PM smile

39

tavo "gimtyne" ten kur dantu sepetukas o mano Tevyne ten kur proteviai gine mano zeme, kur mano saknys ir taip toliau smile bet tu teisus i tokia "gimtyne" kaip Rusija as irgi negrysciau, o koks skirtumas Airija ar Lietuva vistiek ne gimtine smile

40

Na, as gyvensiu Londone, to neneigiu:) Aisku, tik jei pavyks istoti i mano norima univera, o jei nea, tai ir gyvensiu, motinoj, lietuvoj:)