Re: ar radija jau nemadinaga?
Taigi isur popsas karaliauja, ne vien lietuvoj:)
gal nelyginkim pvz JAV popso su Lietuvos popsu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → ar radija jau nemadinaga?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Taigi isur popsas karaliauja, ne vien lietuvoj:)
gal nelyginkim pvz JAV popso su Lietuvos popsu...
Neklausau as tos radijos, nes vien reklamos ir nesamones sneka be to leidzia vien pop muzika, o as tokios nekenciu
kam klausytis to radijo dainas gali isirasyt i mp3 ir nereikia nervintis kai kokia daina nepainka ir laukti kol ji pasibaigs taip kad mano manymu radija senai nebrmadinga
nu seip nebeatsimenu kada paskutini karta klausiaus radijo:D)
kam klausytis to radijo dainas gali isirasyt i mp3 ir nereikia nervintis kai kokia daina nepainka ir laukti kol ji pasibaigs taip kad mano manymu radija senai nebrmadinga
gal nepatogu o nebemadinga?
o nuo kada radija tapo mados reikalu?
naudinga.. kartais..
Edita, 16 parašė:kam klausytis to radijo dainas gali isirasyt i mp3 ir nereikia nervintis kai kokia daina nepainka ir laukti kol ji pasibaigs taip kad mano manymu radija senai nebrmadinga
gal nepatogu o nebemadinga?
ir nepatogu ir nebemadinga
lietuviu topuose ne vien lietuviski popsai jei ka...o siaip pradziai kaune, veleu gal but ir kituose miestuose atsiras radijo stotis grojanti vien naujausia sokiu muzika jaunimui,bus gyvi jaunu, ir jau gerai zinomu dj pasirodymai, skelbiama informacija apie tusus, renginius vertus demesio....bus tai ko dabar truksta musu VEFuose as sakau POPSUI NE!
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → ar radija jau nemadinaga?