Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 281 по 300 из 433
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Myliu, nezinau ka daryti????
nu nezinau siaip tai ji su ja susipiko del kazkokios kvailos prezasties.. bet jos jau yra senai pazystamos man ji sian viska pasakojo kad anksciau ji daznai jai melodavo ir pan. ir ji tai pasake jam tai jis supyko ir pan. aii net nezinau. ir beja ji dar sake kai ji jam tai pasake ir sake kad jis ja paliktu tai jis pasake zinau kad ji mane skaudina ir t.t. bet as ja myliu:(
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
vaje net nezinau,ka tau patarti...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
aciu, bet nereikia net nezinau ko dabar noriu. rytoj paskambinsiu jo gal visdar ger. draugei ir paklausiu ar je kalbejosi nes jis turejo puse kelio iki namu su ja eiti tai suzinosiu gal kas nors nutiko
o dabar nieko nenoriu siaip kazkaip man gyvenime dar taip skaudu nebuvo
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
na pamatysi viskas susitvarkys...tik dabar atrodo tragedija...rytoj ryte viskas kitaip atrodys,o dabar eik pamiegot as taip visada darau kai labai liudna...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
zinai kai nuolat kazko laukiu nuolat viskas buna blogai. kiek jau turejo buti fainu dienu su "jo" bet tos dienos pastebejau tik kankina mane. ir nieko gero nebuna. tik viskas pasidaro blogiau
gal viskas susitvarkis bet ne taip kad man butu gerai:( nu bet dabar einu miegoti o rytoj papasakosiu ka man "ger. drauge" papasakojo apie ji ir ja
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
tikek,kad viskas bus gerai ir sau kartok ir tikrai bus viskas gerai...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu va sian atsikeliau esu dabar ramesne bet nuotaikos nekokios esu blogai nusiteikus ir laukiu kai bus 12 nes tada suzinosiu ar ten padetis pagerejo...
o vat suzinojau kad jo drauge manes nemegsta nes ji sako kad l. graziai atrodau ir bijo kad as jam patinku... (tai man papasakojo jo ger. drauge)
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
o Evelina cia tai gerai nes moterys tokius dalykus nujaucia gal tu jam tikrai patinki...:-D ir beto jo geriausia drauge jos tikriausiai nemegsta ir gali buti tavo sajungininke...:)
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
bet jeigu patikciau tai kodel jie vis dar kartu ?... nu ji jos nemegsta ji man vakar papasakojo kad ji ja pazysta jau labai seniai ir jos buvo susipykosios net jo drauge melavo jai. poto jie susitiko kazkur ir jos pradejo sneketis nes seniai nesimate poto jis ja pamate..... ir va taip prasidejo pas jos viskas... bet kad ji jos nemegsta tai tikrai. bet gi ji dabar susipyko su jo o tai nieko geor neatnes
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
o gal jis nezino,kad jis tau patinka...todel ir kartu su ja?man kazkaip keista,kad tu pasakojai jog jis tave erzinti bando tai reiskia,kad jis neabejingas tau...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
as irgi galvojau apie tai bet ka as zinau. bet kai isgirdau kad jis sake kad ja myli tai jau nieko nebegalvoju. bet irgi galvojau jeigu patikciau tai paliktu ja vnzdz nezinau ka man daryti pasakoti ar pan. beja galvoju kad jis pyktas del vakar vakaro
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
ant ko piktas? o tu ji paguosk prieik paklausk kas atsitiko...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu as galvoju taip. tiksliai dar nezinau. nes vakar as nuolat buvau su jo ger. drauge o jie dabar susipyko gi tai galvojau kad ant manes jis irgi pyktas nes ji dar ant jo drauges vakar reke tai yra apvadino skirtingais zodziais kiekvienas buvo priejas prie jo drauges nes ji verkia, bet as ne buvau priejus ir aisku jo ger.drauge. beja siaip kodel tureciau jeigu ji manes nekencia...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
manau jie susitaikys juk visdelto geriausi draugai...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
jo bet ziurek jeigu susitaikis tai vistiek nebus taip kaip anksciau buvo, nes ji su jo drauge nesutaria bet aisku cia jau ne mano problemos..... vat sian ji tikriausiai nebepamatysiu o idomu kas rytoj bus nes rytoj ryte tai ji tikrai pamatysiu, tada ir suzinosiu ar jis ant manes irgi pyksta
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
ko jam pykt ant taves juk tu nekalta...o jus vienoj klasej ar mokykloj mokotes...?
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nei tas ir nei tas tiesiog mums su to paciu autobusu rytoj vaziuoti o gyvenam gan arti vienas kito taigi ir stotele ta pati... nu ka zinau gal jis gali pykti kad as su jo ger. drauge buvau o ne pries ja kaip visi
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
na tada jis kvailys paskutinis...tu neprivalai nei jam,nei jo mergai pataikauti...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu paziuresiu kas rytoj bus... baisoka biski uztad vakar jo ger. drauge norejo ja musti bet as ja uzlakiau jeigu jis man kanors pasakys del vakarikstes tai daugiau del jos nesistengsiu
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
manau jie tuoj susitaikys...viska pamirs,o tu isigijai gera drauge/sajungininke...
Сообщений с 281 по 300 из 433
Страницы Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.