Re: Myliu, nezinau ka daryti????
o kodel sajungininke?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o kodel sajungininke?
na juk tu sakei vienintele uz ja buvai...ji dabar nemegsta jo drauges,todel gal tau pades...pvz.ilgiau paliks jus vienus...:)
bet kad jis kazkaip dabar beveik kasdien su savo drauge buna o su jo ger. drauge dabar nedaznai matosi tik mokykloje ir pan.
bet sakei,kad jis su savo drauge daznai pykstasi....
jo pykstasi bet netaip kad tai dienom truksta, beja jie anksciau dazniau matesi o dabar tik mokykloje matosi todel ji ir pyksta ant jo....
o man idomu kaip jo mergina atrodo...?
papasakoti kaip ji atrodo?
aha...
nu ka visi sako kad ji negrazi bet ir nebaisi viduriukas, ugis mazdaug kaip mano 1,65 blondine anksciau turejo jodus plaukus ir biski storesne neigu as. nezinau ka galiu daugiau pasakyti
tai va ji tau ne konkurente...:)
kodel ne konkurente? beja ji jau yra mano konkurente ar ne?:?
na,bet manau tu uz ja grazesne...:D
nu ne taip negerai galvoti:D
nesakik kad ji myli
Agne, tai ir nenoriu sakyti ir nedrisciau;)
nu ne taip negerai galvoti:D
gerai gerai daugiau pasitikejimo savimi...:) gal kas naujo atsitiko?
kai siandien galvojau tai kazkaip i galva toks klausymas atejo o gal tai ir neklausymas.
jo ger. drauge jam tikriausiai svarbi ir jeigu as jam irgi ant kaskiek esu svarbi tai idomu ka jis rinksis jeigu jie nesusitaikis. jo ger. drauge ir mane ar jo drauge:?...
na cia pagyvensim pamatysim...:)
nu ilgai laukti neteks nes poto jau per velu bus, dabar netgi taip pasakysiu idomu ka jis pasirinks savo drauge ar jo ger. drauge
Ewelina,tu dar neisiaiskinai....
tu jau senai esi pralaimejusi,kas tau dar neaisku...
..ir kam tau toks bahuras reikalingas atsipeikek,mergyt.
Страницы Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????